Chicken Soup Hjælper behandle infektioner

Amerikanske forskere har fundet ud af at kylling suppe kan behandle almindelig forkølelse infektion. I kylling suppe, har de fundet et stof kaldet carnosin, hvilket bidrager til at bekæmpe infektionen på et tidligt stadium. Det bør dog altid være i kroppen, som The Epoch Times oplyser.

Chicken Soup Hjælper behandle infektioner

Mere end ti år siden, Dr. Stephen Rennard talte om den helbredende egenskaber af kylling suppe: han bevist, at denne suppe kan bremse bevægelsen af ​​neutrofiler og reducere symptomerne på øvre luftvejsinfektioner. Forskerne fra University of Nebraska har udført et eksperiment på frivillige, der lider af en forkølelse. Nogle af dem drak koldt vand, andre fik varmt vand, mens den tredje gruppe blev behandlet med kylling suppe.

Det er kendt, at varm væske fremskynder slim under en kold, og det rydder luftvejene, men kylling suppe udfører denne opgave på en bedre måde end varmt vand. Det renser ikke kun luftvejene, men også stimulerer forsvarsmekanisme i næsen, og det ikke lade infektionen komme ind i kroppen. Desuden suppen indeholder en masse af næringsstoffer, som inhiberer inflammation.