Chef Coats

Chef Coats


Chef frakker er den ensartede professionelle kokke over hele verden. Kokken Pelsen er ikke kun emblem en professionel i food service industrien. Det tjener en vigtig funktion, også.

Elementer af Chef Coats

Så snart du hører ordet kok, et billede kommer til at tænke. Det kan være den grå mustachioed mand på Kok Boyardee kan (som var en ægte italiensk kok) eller en af ​​dine favorit tv-kokke fra Food Network eller Top Chef. Den traditionelle hat eller toque, en hvid dobbelt breasted jakke og kontrolleret eller moderne bukser og fornuftige sko er ensartet i professionel kok. Denne uniform ser ikke kun flot. Det tjener et nyttigt og funktionelt formål også.

Traditionelle Coats

Traditionelle kok frakker er hvide. De er dobbelt breasted, hvilket betyder, at de har to rækker af knapper foran. Før den lethed af moderne vaskeri og vaskemaskiner, dobbelt breasted frakker serveret en praktisk funktion. Efter stænk og pletter af madlavning en multi-retters gourmet måltid, kunne kokken knappe sin frakke og vende den til at skjule pletter før fremmøde frue eller monsieur at modtage komplimenter for sit måltid. Det holdt hans udseende pæne og rene, når de foretager rodet retter, saucer, og fødevarer, der farves let som en balsamico eddike reduktion, eller tomat sauce.

Chef frakker er også traditionelt lavet af en kraftig bomuld. De er generelt skabt ved hjælp af to lag bomuld. Mens ved første dette ekstra isolering lyder counter intuitive, det er faktisk en sikkerhedsforanstaltning. Man skulle tro, at det ville gøre den kvælende varme i køkkenet uudholdelig. Men den dobbelte lag af stof faktisk beskytter mod forbrændinger fra damp, ovne, eller spildte varme væsker.

Knapper

Selv knapperne på en traditionel kokkejakke tjene et funktionelt formål. De dobbelt-knudret klud knapper faktisk modstå hyppig vask bedre end plastik, metal eller i gamle dage, horn eller ben knapper. En autentisk kokkens uniform omfatter klud knapper.

Andre Ensartede Elements

Den halstørklædet gemt i kokkejakke engang tjente et funktionelt formål også. Før aircondition køkkener, den intense varme fra ovne og komfurer betød, at kokke svedte kraftigt. Den halstørklædet holdt sved drypper fra kokken ved at indsamle det i halsudskæringen. Kokken kunne også løsne tørklædet og bruge den til at tørre panden.

Moderne kokke slid sorte bukser, jeans eller komfortable bukser, men den sande kokkens uniform inkluderer ternede bukser. Denne højt mønster ikke blot skelne en professionel kok fra mindre dødelige i køkkenet. Det er en smart måde at skjule alle slags pletter og spild.

Kokkens hat eller toque, ligesom mange ensartede hatte eller kasketter, også fortalt andre rang af kokken. En lang tid siden, hovedet kokken hat var den højeste, mens junior eller under kokke havde mindre og mindre synlige caps. Caps holde håret fra at falde i fødevarer.

Moderne Chef Tøj

I dag er mange moderne kokke undg den traditionelle hvide jakke, høje hvide hat, ternede bukser og halstørklædet. Chef frakker kommer nu i en vild regnbue af farver og stilarter. Mørke farver, lyse farver, og alt i mellem kan findes. Mange restauranter nu brodere deres logoer eller kokkens navn på pelsen også.

Kilder til Chef Påklædning

Uanset om du søger efter den traditionelle kok tjenerne eller din egen signatur look, her er kilder til kok frakker og andre fashionable og funktionelle fødevarer tjeneste påklædning.

  • Glade Chef Uniformer tilbyder mange traditionelt indrettede frakker og jakker, der spænder fra den hvide uniform til et bredt spektrum af farver. Priserne er rimelige også og starter ved kun $ 7.95 for en kok jakke. Korte ærmer og plast knap jakker er også tilgængelige, så du kan vælge, hvad der fungerer bedst for dit job og livsstil.
  • Crooked Brook er ikke en ensartet forsyning selskab. Snarere, de tilbyder kunstneriske jakker er egnet til kokke eller endda til at bære som et fashion statement. Disse er på mode, hofte og ultra cool kok jakker.
  • Chef Uniformer giver traditionelle kok frakker til rimelige priser. Mange har praktiske ekstramateriale som små lommer gemt på ærmerne til at holde termometre og ekstra store lommer til at holde redskaber.
  • Den Chefs Emporium funktioner traditionelt stil kok uniformer fra top til tå, herunder højt stribede, kontrolleret og andre mønstrede bukser sikker på at skjule sovs pletter.


Uanset om du vælger den traditionelle, klassiske look eller et mere avantgarde stil, så husk at søge praktisk først og æstetik sekund når du søger efter kok frakker.