Cheerleading Hip Hop Dances

Cheerleading Hip Hop Dances

De fleste juble rutiner, især vedrørende den konkurrenceprægede cheerleading, omfatter to og et halvt minut af upbeat musik, nedsat vækst, tumbling og dansetrin. Hip hop er en tempofyldt stil af dans, der går godt i midten af ​​dit humør rutine og kan gøre tilskuerne og dommerne sidde op og tage varsel.

Grundlæggende Hip Hop Moves

Når det kommer til hip hop det lader til, at en ny bevægelse rammer gaderne hver uge eller to. Men der er nogle grundlæggende træk, der er så fælles for dansere, at de er en væsentlig del af enhver hip hop rutine.

Ball, Change, Step

Dette skridt er helt grundlæggende, så selv begynder dansere kan samle det op så let. Der er specifikke skridt til at udføre dette skridt:

 • Start med fødderne sammen og hænder på dine sider.
 • Træd tilbage med højre ben, hvilket placerer bolden af ​​din fod på gulvet bag din venstre fod.
 • Tag den venstre ben (foran) og trin over til højre, samtidig med at den højre fod på plads.
 • Bring højre fod frem og til siden ender i en stilling, der har den fødderne spredt skulder bredde fra hinanden.
 • Gentag på den modsatte side ved at starte med venstre ben tilbage.

Der findes en særlig rytme til denne hip hop træk, som bedst illustreres i videoen nedenfor. Det er dybest set en hurtig beat, et langt slag, en hurtig slag.

Popping og Låsning

Hvis du har talt med en danser om hip hop, har du sandsynligvis hørt om "popping" og "låser". Dette er en anden grundlæggende træk du bliver nødt til at mestre for hiphop. Popping og låsning har eksisteret i lang tid i dans, men hip hop tager det til et helt nyt niveau. Kom i gang med dette meget grundlæggende træk:

 • Start med albuerne ved dine sider, hænder i næver opad.
 • Drej begge arme over, så din stadig fisted håndfladerne nu med forsiden nedad, mens du flytter dine albuer et par inches væk fra dine sider.
 • Træd tilbage med det ene ben, holde det lige og let bøje benet, der er fremad.
 • Skift dit hoved og skuldre fra side til side.

Der er mange andre positioner, når popping og låsning. En ting at huske på er, at dine bevægelser skal vises skarp og lidt jerky. Nedenstående video vil hjælpe dig med at forestille hvordan bevægelserne kommer sammen i en flydende dans.

Grundlæggende Bounce

En anden simpel bevægelse, der cheerleaders kan indarbejde nemt i en overordnet rutine er den grundlæggende opspring. For at udføre den grundlæggende bounce:

 • Start med fødderne lidt fra hinanden og ben afslappet.
 • Bøj knæene og nedturen lidt til højre og derefter til venstre.
 • Bøj lidt til den ene side i taljen, som du bøje knæene og derefter vippe til den anden side.

Du skal være rolig i hele denne bevægelse næsten som om du er en kludedukke.

Slide Step

Slæden trin fungerer godt i hip hop danse, men du kan også optage denne grundlæggende trin i enhver type juble dans rutine til at skabe en flydende bevægelse blandt alle cheerleaders.

 • Træd hurtigt med venstre fod, løft den op og ned, og derefter klippe på din højre fod lidt på et beat "en og." Så på "en" din venstre fod løfter op og ned igen og på "og" din højre fod gør en lille hoppe bevægelse. Gentag så du tager to trin med din venstre fod. Så, "en og" og "to og."
 • On "tre," tage din højre fod og gøre en semi cirkel fra fronten og rundt til bagsiden (slide del af bevægelse).

Tikkende

Tikkende er ret enkel, men er en mere avanceret træk, at din trup bliver nødt til at praktisere på perfekt. Nogle kalder det en strobe, fordi den har samme udseende som bevægelse under en strobe lys.

 • Start med dine ben lidt fra hinanden og armene på dine sider.
 • Bring først den ene arm op med albuen på din talje og din hånd drejes til side og så den anden arm.
 • Bring armene lidt op med hvert træk fra den ene side til den anden. Forestil dig, at du er en robot, og dine bevægelser er meget hurtig og stiv.

Ud over de grundlæggende Hip Hop Moves

En af nøglerne til at indarbejde hip hop ind i din juble rutine er at have et klip af den rigtige slags musik. Du ønsker ikke at forsøge at gøre en hip hop dans på en langsom, romantisk sang, eller et land og vestlige favorit. I stedet sigte efter hip hop specifik musik, som ofte rap musik. Vær sikker på at dobbelttjekke teksterne for at sikre, at de er passende for din målgruppe. Når du har styr på det grundlæggende bevægelser ovenfor, kan du indarbejde disse ind i en rutine. For eksempel, når du udfører slide skridt, har hver anden cheerleader slide tilbage på den sidste bevægelse og de andre forblive på plads for en vis variation og visuel interesse.

Du kan også låne elementer fra bestemte hip hop danse, selvom du sandsynligvis ikke ville have tid i en kort rutine til at udføre en hel dans.

Dougie

Hvis du vise nogle stunts, som kun involverer nogle af de holdmedlemmer, kan resten af ​​cheerleaders udføre Dougie i baggrunden, så længe musikken er passende.

Cupid Shuffle

Den Amor Shuffle er en sjov linedance, at mange mennesker ved, hvordan man gør. Ved hjælp af en velkendt danse som denne tilføjer kendskab til din rutine.

Spongebob

SpongeBob består af nogle simple fodarbejde, der nemt kan integreres på noget tidspunkt i en rutine. Varier armen bevægelser for at tilføje interesse.

Hip Hop Attitude

Når du udfører en hip hop rutine, så husk, at halvdelen af ​​dansen er holdningen du sætter til den. Hip hop er en tempofyldt, intens dansestil. Det er ikke meningen, at være smuk eller elegant, så fokusere mere på at udføre med masser af gusto end perfektionere hver eneste bevægelse.