Cheerleading: Cheerleading prøveversioner Tips

Hvilke Coaches søger på tryouts

Af Jane E

Mens detaljerne i, hvad hver high school cheerleader træner er på udkig efter, kan variere i nogen grad, er der visse ting, som de er alle på udkig efter, om de er at sammensætte en konkurrencedygtig trup eller en bibeskæftigelse cheer team.

En af de vigtigste kvaliteter, trænere kigge efter i en fremadrettet cheerleader er en sprudlende personlighed med et stort smil. Selv konkurrenceproblemer teams har brug for disse type piger til at vinde over dommerne. Både konkurrencedygtige og bibeskæftigelse juble trænere er også på udkig efter store stemmer. Ved prøveversioner, er det vigtigt at råbe dit humør. Vær ikke bange for at du vil være alt for højt. I cheerleading, er der ikke sådan noget som "alt for højt."

Hvis dit gymnasium hold går til konkurrencer, vil det sandsynligvis have tumbling krav. For nogle hold, en pige har brug for at have i det mindste en løbende tilbage Handspring. Du skal sørge for at tilegne sig de nødvendige tumbling færdigheder før de går til tryouts.

Konkurrence Cheerleading trænere vil også være på udkig efter piger med gode spring, såsom tå rører eller gedder og gode bevægelser. Hvis du ikke ved, hvad disse begreber er, og du planlægger at prøve for en high school konkurrence juble team, så du virkelig har brug for at tilmelde dig nogle prep klasser på en lokal juble fitnesscenter. Disse klasser kan lære dig korrekt form for dine hop og hvordan man har stramme bevægelser.

Disse klasser er også en god måde at lære cheerleading vilkår. Du ønsker ikke at gå til prøveversioner og har træneren spørge dig, om du er en flyer eller en backspot og har ingen idé om, hvad han taler om. Heldigvis mange juble fitnesscentre tilbyder gymnasiet prep klasser til at hjælpe piger, der ønsker at gøre deres skolehold.

Forberedelse

Af Jane E

Forberedelse er nøglen til at gøre godt på dit gymnasium cheerleading prøveversioner. De dage walking i en PRØVEKOPIER med noget mere end et smil og en god holdning er, for det meste i løbet.

Det første du skal gøre er at tjekke med enten gymnasiet cheerleading coach eller skolens hjemmeside om, hvad der præcist er kravene for at gøre holdet. Mange high school hold deltager nu i cheerleading konkurrencer ud over at gøre sidelinjen hepper på fodboldkampe, så de kan kræve, at deres medlemmer har tumbling færdigheder, såsom ryg kraftspring eller læg. Hvis du ikke har disse færdigheder, bør du helt sikkert overveje at tage tumbling klasser på en cheerleading fitnesscenter.

Det er også vigtigt at tjekke med skolen i forårsmånederne, før du rent faktisk ønsker at prøve for gymnasiet cheerleader hold, fordi nogle trænere tilbyde tumbling klinikker og andre gym tid i løbet af sommeren. Disse møder er en god måde for en fremadrettet cheerleader at få at vide, trænere og andre studerende, der er eller vil blive på holdet. Det vil også give dig en idé om de færdigheder, du bliver nødt til at arbejde på, om nogen, at gøre holdet.

Vær ikke bange for at tale med tidligere og nuværende cheerleaders om, hvad de mener trænerne er på udkig efter i en ny udsigt. For eksempel nogle hold er interesseret i piger med stramme bevægelser. Hvis det er tilfældet, skal du bruge uger før tryouts til at arbejde på at stramme op din arm bevægelser.

Jo mere du lærer om en high school team, dens trænere og dets holdmedlemmer, jo bedre forberedt du kan være for PRØVEKOPIER dag, og jo bedre er dine chancer vil være at gøre holdet.