Checkerboard Ice Cream Cake

Checkerboard Ice Cream Cake

For en interessant og cool dessert overraskelse, et skakternet is kage er vejen at gå.

Ingen grund til at lave mad alle

Denne opskrift på skakternet is kage starter enkel og kan få så detaljeret, som du vil. Den første ting, du vil få brug for, er et brød pan. Hvis du har en med lige sider, desto bedre. Du skal også bruge en gallon af vanilje og en gallon chokoladeis. Du vil ikke bruge hele beløbet, men jeg fandt, at en kvart kører en lille kort til denne opskrift.

Mens du er i butikken få is, se om du kan finde en almindelig sandkage. Vi er på udkig efter en kage med en kvadratisk base, så den kan skæres til at passe til skakternet is kage.

Lad is ud, så det bliver blødt. Spray bunden og siderne af brødet pan med non-stick spray. Det er egentlig ikke nødvendigt, men det vil hjælpe. Så linje panden med plastfolie.

Vekslende mellem vanille og chokolade is, fast pakke is i en tomme tykke lag. Ideelt set bør du få fire lag, to af hver, i gryden. Sæt gryden i fryseren og vent, til is hærder. Når is hærder, fjern gryden fra fryseren og fjern is. Skæring top til bund i længderetningen, slice is i én-tommer tykke plader. Lav en flot pæn stak af plader skiftevis den rækkefølge, så en chokolade strimmel derefter toppe en vanille strimmel.

Mål rektangel, du lige har lavet, og klippe dit sandkage til de samme dimensioner. Placer is blok på toppen af ​​kagen. Hvis sandkage er meget tyk, kan du ønsker at skære det ned. Det bør ikke være mere end en halv tomme tyk. Dette er den grundlæggende skakternede is kage.

Checkerboard Ice Cream Cake

Nu får vi at eksperimentere. En simpel belægning for denne kage ville blive knust ristede peanuts eller pistacienødder. Regelmæssig frosting kan gøre godt, men den kolde is kan gøre det vanskeligt at arbejde med. Jeg vil gøre en hurtig ganache og pels kagen med et lag af chokolade. Valget er dit. Bare sørg for at skære kagen ligesom du ville et brød og det skakternede effekten vil være der for dig.

Sandkage Square pander

For en grundlæggende sandkage skal du bruge:

 • 1 kop kagemel
 • 1/4 tsk salt
 • 5 æg
 • 1 kop sukker
 1. Forvarm ovnen til 350 grader Fahrenheit.
 2. Knæk æggene i en stor skål og slå indtil godt bøjet.
 3. Tilsæt sukker, mel og salt.
 4. Bland indtil grundigt kombineres.
 5. Hæld dejen i en firkant gryde (9x9 bør arbejde godt), der er blevet sprøjtet med non-stick spray.
 6. Bages i 40 minutter eller indtil en tandstikker indsat i midten af ​​kagen kommer ren.
 7. Lad kagen afkøle helt før du fjerner det fra panden.