Chat: Online Privacy Tips

Private værelser

De fleste chat samfund tilbyder muligheden for at chatte i private værelser. De samtaler og aktiviteter, der finder sted i private værelser er sjældent overvåges selvom de sædvanlige hensyn til service og fællesskabsstandarder regler gælder. Private værelser er skabt af én person. Den person, der skabte den private rum, så inviterer andre mennesker / person ind i lokalet, og giver dem en plads navn. Ingen andre kan komme ind i rummet, medmindre de kender rummet navn. Private værelser tjener to vigtige funktioner. Hvis du udveksler følsomme eller personlige oplysninger og ikke ønsker at blive "overhørt", kan et privat værelse holde andre chattere ud af din samtale. Private værelser er også en god måde at undgå chattere, der forårsager dig problemer. Lad ikke udtrykket "Private Room" narre dig. Der er ikke sådan noget som sandt eller total privatliv online. Sørg for at gennemgå din chat virksomhedens fortrolighedspolitik før hoppe ind i et privat rum. Det er vigtigt at vide, hvor tæt virksomheden overvåger og logger alle kommunikation.

Personlige oplysninger

Den eneste måde at være helt sikker online er at aldrig dele dine personlige oplysninger med en anden snak. Alt fra dit efternavn, CPR-nummer, eller endda visningen ud af dit vindue kan bruges til at finde dig. Må ikke narre af venlige fremmede. Nogle gange karakteren af ​​en online chat warrants flere personlige oplysninger deling, så sørg for at have og drive chat sikkerhed. Hvis du deltager i et chatrum, der er baseret på en fælles interesse, alder eller geografisk placering være sikker på at være ekstra forsigtig kun at dele det nødvendige minimum af oplysninger. Hvis du beslutter at dele dine personlige oplysninger med en online kontakt eller ven Vær sikker på at lade nogen, du stoler vide, at du har fået kontakt med en person online.

Deling billeder

Deling billeder online for at holde kontakten med venner og familie. Du kan sende dem på din hjemmeside, e-mail dem, og endda dele billedfiler og overføre dem i de fleste chat-software. Det er vigtigt at være opmærksom på, at ethvert billede, du lagt på nettet kan kopieres eller manipuleret. Hvis du jævnligt skrive personlige billeder online være sikker på at password beskytte den webside, hvor billederne er bosat. Giv adgangskoden til personer, som du vil have adgang til dine billeder. Mange online chat sites er fokuseret på dating, parforhold, og andre typer af personlige møder. Sørg for, at du chatter med en virksomhed, der holder dine private oplysninger (navn, telefonnummer, adresse) sikker. Making venner og andre personlige forbindelser med folk online, og rundt omkring i verden er en af ​​de største funktioner i Internet. Sørg som du gør disse forbindelser, som du anvender den samme commons fornuft og teknisk kyndige du ville til enhver første gang møde.

Forældrekontrol

Online Privacy tips: Forældrekontrol at beskytte dine børn online. Du bestemmer, hvem de kommunikerer med, og hvilke websteder de adgang. Dette virker som regel ved at lade dig blokere eller godkende bestemte websteder eller kategorier af websteder. Nogle gange du kan endda indstille kontrol op, så dit barn har at bede om tilladelse til adgang til blokerede sites. Du sætter hvornår og hvor længe dine børn kan være online - som regel du indstille kontrol efter dag, tidspunkt på dagen eller sessionslængde. Med mange forældrekontrol tjenester kan du også modtage rapporter, at detaljer dine børns onlineaktiviteter. Du kan også hjælpe dit barn interagere med venner ved at oprette en liste over godkendte e-mail-adresser og brugernavne (til instant messaging). Du kan oprette separate kontroller til hvert barn, og kan normalt få tilpassede beskyttelsesniveauer baseret på dine børns alder. Nogle børnesikring kan endda fjernadgang. Når du indstiller børnesikring, kontrollerne, du har valgt til dit barn forblive på plads, selv om de bruger en anden browser på din hjemme-pc.