Charity Golf Tournament Organizing

Charity Golf Tournament Organizing

Er du involveret i tilrettelæggelsen af ​​en velgørenhed golf turnering? At sammensætte en vellykket golfturnering, der både er sjovt for spillerne og indbringende for din organisation kræver forudgående planlægning og hårdt arbejde, men det kan gøres. Hvis du har en stærk udvalg, skaber solid en solid plan og være på forkant med de mange opgaver, der skal være afsluttet, kan du opleve succes.

Kom godt i gang med Charity Golf Tournament Organizing

Nøglen til at planlægge en vellykket arrangement tager en systematisk tilgang til velgørenhed golf turnering organisering.

Valg af udvalget

Så snart din organisation beslutter sig for at være vært for en velgørenhed golf turnering, er det tilrådeligt at vælge en stol person, og derefter straks begynde at arbejde sammen med ham eller hende til at sammensætte et stærkt udvalg. Opret jobbeskrivelser for hvert udvalg position, således at frivillige ved præcis, hvad de accepterer at gøre. Vælg folk for udvalgene, der har erfaring, er pålidelige, og har lokalsamfundet kontakter, der kan hjælpe med at gøre det velgørenhedsarrangement en inciterende succes.

Sikring af Beliggenhed

Før du kan begynde at planlægge en golf turnering, er det vigtigt at have et sted, hvor turneringen kan finde sted. Start med at kigge på dine tilhængere til at bestemme, hvilke der kunne være i stand til at hjælpe dig med at sikre en populær lokal golfbane at være vært for begivenheden.

At vælge en dato

Charity Golf Tournament Organizing

Det tager tid til at markedsføre en golf turnering, så den dato skal så vidt fastsættes på forhånd af den faktiske begivenhed som muligt. Datoen bør fastsættes og offentliggøres mindst tre måneder før tid, men tidligere er bedre. Jo hurtigere tilhængere vide om hændelsen, at jo mere sandsynligt er det at kunne gøre plads i deres tidsplan for at deltage, og de bedre muligheder, du bliver nødt til at offentliggøre turneringen til potentielle nye målgrupper.

Ved vurderingen tilgængelige datoer, forskning andre aktiviteter, der foregår i dit samfund i løbet af den tidsramme, du overvejer. Det er bedst at undgå at vælge et tidspunkt, hvor der er andre store begivenheder foregår i dit samfund, der kan tiltrække de samme mennesker, du forventer at deltage i din turnering.

Når du har indsnævret dit valg til et par datoer, skal du kontakte din lokale handelskammer, din by Office of Special Events, og andre organisationer, der udgiver tidsplaner for kommende begivenheder for at kontrollere, at den tid, du vælger vil sandsynligvis være god.

Indstil deltagergebyr

Før du kan begynde at markedsføre din golf turnering, er det vigtigt at fastsætte gebyrerne for deltagelse og forskellige niveauer af sponsorering. For at sikre dit arrangement er konkurrencedygtig med lignende begivenheder i dit område, er det en god ide at gennemgå, hvad andre velgørenhedsorganisationer hosting golfturneringer tilbyde og ladning. Mens du vil være sikker på dit arrangement er unik, behøver du ikke ønsker din prissætning at være for højt eller for lavt.

Offentlighed

I det øjeblik, at du har en dato sæt og har besluttet detaljer om omkostnings- og sponsorering muligheder, er det vigtigt at udarbejde en plan for offentliggørelse arrangementet og at begynde at tage skridt til at sprede ordet om turneringen både til potentielle sponsorer og spillere , herunder individuelle golfspillere og virksomheder, der kan være interesseret i at komme ind hold i turneringen.

Start ud ved at skabe en generel pressemeddelelse annoncerer hvem, hvad, hvorfor, hvor og når af begivenheden til at frigive til din lokale avis, magasiner, online event telefonbøger, og andre forretninger. Din reklame udvalg skal derefter udarbejde en plan for angreb for at generere buzz om arrangementet med yderligere pressemeddelelser, foredrag, plakater og andre salgsfremmende teknikker.

Opfordringer

Da den primære motivation for at organisere en golf turnering er at rejse midler, er det vigtigt at få så meget af det, du har brug for begivenheden doneret. For at sikre, at størstedelen af ​​de indsamlede midler er i stand til at bo med din organisation, skal du have en aktiv opfordringer udvalg. Arbejdet i dette team af frivillige vil dreje sig om søger donationer, såsom dør præmier, artikler til spiller goodie bags, forfriskninger, mediedækning og andre produkter og tjenester, der kan hjælpe med at gøre begivenheden til en succes

Trække Off Event

Når alle planlægningen er blevet gjort, og dagen for begivenheden ankommer, er det stadig vigtigt at være meget organiseret. Sørg ting er sat op og klar til at gå længe før den første spiller ankommer. Oprette et organiseret system for spilleren registrering, scoring, uddele priser, og andre opgaver. Tildel nogen til at hilse mediefolk, der ankommer for at dække begivenheden, så journalister har en nem tid at få de optagelser, fotos og svar, de kan have brug for.

Wrap Up Aktiviteter

Efter golf turnering er slut, og resultaterne er kendt, skal du sørge for at sende takkekort til de sponsorer, deltagere og organisationer, der gjorde donationer til begivenheden. Noterne skal være håndskrevet, og bør udtrykke taknemmelighed for støtte velgørenhed og deltagelse i arrangementet. Også dele oplysninger om, hvor mange penge blev hævet, og hvordan midlerne vil have en positiv indvirkning på samfundet. Efter dine velgørenhed golf turnering organisere indsatsen med at takke alle, der hjalp med at gøre begivenheden til en succes skaber grundlag for fortsat deltagelse i de kommende år, lægger op til, hvad der kunne blive en årlig signatur begivenhed for din nonprofit organisation.