Chanel # 5 Commercial Medvirkende Brad Pitt

Sidste forår modeverdenen var chokeret over nyheden om, at Brad Pitt bliver ansigtet af den legendariske Chanel # 5 duft: det er en utrolig situation for det er første gang mærket inviteret en mand til at annoncere en kvinders duft!

Chanel # 5 Commercial Medvirkende Brad Pitt

Man kan undre sig over hvad og hvorfor, men der ville ikke være nogen reaktion, og i de seneste måneder måtte vi være tilfredse med blot et par billeder fra optagelserne. Endelig længe ventede kommercielle optrådte i netværket. Den blev instrueret af Joe Wright (instruktøren af ​​"Anna Karenina"), mens Sam Taylor-Wood var fotografen (hustru Aaron Johnson, der udførte rolle Vronsky).

Videoen viser Brad Pitt taler om evige ting. Han tilstår:

"Hvor jeg går, der er du. Min lykke, min skæbne, min lykke ... uundgåelig. "

Og det handler ikke om Angelina, men - bare forestille sig! - Om duften. Skuespilleren understregede, at han var meget glad for at samarbejde med det kendte mærke (de syv-million gebyr kunne have produceret sin virkning såvel):

"Hvad er vigtigt at huske om Chanel # 5 er, hvordan revolutionerende denne duft er; da den blev indført, det brød alle regler. # 5 har altid været de mest ikoniske kvinders duft. Det er, hvad jeg ser er appellen af denne kampagne; det går ud over det abstrakte af følelser eller skønhed at fremkalde det, der er tidløs: en kvindes ånd. "

Vi håber inderligt, at dette samarbejde vil have det ønskede resultat for Chanel samt. Men efter at have set videoen, vores redaktører opdelt i to grupper: dem, der sagde "wow" og dem, der sagde "WTF". Kendskab til originalitet duft, kan man næppe håbe, at det bliver langt mere populære, efter at video med Brad Pitt, uanset hvor hellig hans personlighed er. Under alle omstændigheder er disse videoer er et fænomen snarere end en almindelig praksis.

Update: Her er den anden del af det kommercielle: