Chalkboard Rengøring Tips

Chalkboard Rengøring Tips


Uanset om du er lærer med tavler i et klasseværelse eller en person, der har tavler i dit hjem, du har brug for tavle rengøring tips til at holde dine brædder ser rene og nye.

Rengøring metoder fra Days Past

Mange af os husker at have arbejdet med rengøring tavler, også kaldet tavler, i vores klasseværelser i slutningen af ​​dagen. Efter aftørring tavlen ren med filt viskelæder, ville vi gå udenfor for at banke støvet ud af de viskelædere ved banging to af dem sammen eller dunkende ene mod siden af ​​skolens væg. En gang hver uge eller to, ville kladdehæfter vaskes med en svamp og vand og venstre for at lufttørre. Tiderne skifter og det gør metoder til rengøring tavler.

Rutinemæssig rengøring af Kridttavler

Kridttavler få en masse brug og har brug for rutinemæssig pleje og rengøring til at forblive i god stand. Ophobning af kridt støv kan forårsage skade på pladerne. De følgende tips vil hjælpe dig med at holde din tavle som ny.

 • Ved sletning af en tavle starte med en ren viskelæder. Begynd i øverste venstre hjørne, og tør brættet i en op og ned bevægelse, slutter i øverste højre hjørne. Brug af denne bevægelse forhindrer kridt støv klistrer til overfladen af ​​tavlen i mønstre, der er uregelmæssige. Denne bevægelse teknik bør anvendes uanset rengøringsmidler, der anvendes.
 • Brug en alle følte tavlen viskelæder til at rense hele tavlen og derefter tørre brættet med en klud eller et vaskeskind, som er fnugfri, ren og tør.
 • Rens din tavle viskelæder på daglig basis ved at klappe dem, tørre dem med varmt vand eller rense dem med en Dusteze Chalkboard Eraser støvsuger.
 • Brug en speciel rengøringsklud lavet til rengøring tavler. Disse tørre klude er tilgængelige fra de fleste lærer levering butikker
 • Spray en klud med et produkt fremstillet til rengøring og afstøvning, såsom Endust. Når du tørre brættet med kluden alle kalken vil komme ud uden at efterlade striber eller ujævnheder.

Chalkboard Rengøring Tips
Flere Eddike Rengøring Tips

Chalkboard Rengøring Tips Brug opskrifter

Der er flere forskellige typer af rengøringsmidler, der kan bruges med regelmæssige mellemrum eller på en så tiltrængt grundlag for at rense tavler. De LoveToKnow artiklen rensevæsker til tavler indeholder anvisninger om fremstilling og anvendelse af følgende rengøringsmidler.

 • En rengøring materiale, der vil efterlade din tavle glat, ren og fri for rester er citronolie.
 • En opløsning af vand og hvid eddike har en frisk duft og eliminerer striber
 • Kommercielle rengøringsmidler foretaget for tavler omfatter:
  • Zig Chalkboard Cleaner
  • Prang Hygieia Chalkboard Cleaner
  • Amrep Misty Chalkboard Cleaner

Rengøring Kladdehæfter Lavet af Chalkboard Paint

En populær metode til at skabe en sjov kridttavle bruger tavlen maling. Denne type maling er tilgængelig som en maling eller spray på belægning. Tavle maling kan påføres på et lille område eller en hel væg.

For at rense en tavle maling tavle bruge en almindelig tavle viskelæder eller fugtig klud. Med udvidet brug, kan en tavle maling tavle ikke blive ren med regelmæssig rengøring. En simpel løsning er at tørre området med en fugtig klud, lad det tørre og simpelthen anvende et andet lag tavlen maling.

Flere Blackboard Rengøring Tips

Følgende er flere flere nyttige kridttavle rengøring tips.

 • Fjern genstridige pletter fra en tavle med vand og et mildt rengøringsmiddel, som er ikke-fedtet og ikke-slibende. Denne blanding fjerner farvekridt, blyant og de fleste blæk mærker og pletter gjort fingeraftryk.
 • Skriv aldrig på en tavle, der er vådt. At gøre dette kan medføre, at kridt til at holde sig til bestyrelsen, hvilket gør det yderst vanskeligt, om ikke umuligt, at fjerne.
 • Vand, der anvendes til at rense en tavle forårsager ghosting at forekomme. Dette sker, når det meste af kalken remanens vaskes væk med vandet, men en skitse er tilbage. Lag af ghosting bygger op over tid gør tavlen vanskelig at læse.