Cesar Millan Biografi

Cesar Millan Biografi

Hvis du ønsker at finde ud af mere om USAs førende hundeadfærd konsulent, så tjek denne Cesar Millan biografi.

Cesar Millan Biografi: De unge år

Cesar Millan synes at have verden i halen i disse dage, nyder en succesfuld karriere hjælpe folk arbejde gennem adfærdsproblemer med deres hunde. Men manden kendt som Dog Whisperer kommer fra ydmyge oprindelse. Cesar tilbragte mange af sine formative år bor på sin bedstefars gård i Ixpalino, Mexico, et liv, han elskede trods den relative fattigdom i regionen.

Det var her på sin bedstefars gård, Cesar begyndte at lave tidlige observationer om den måde hunde naturligt optrådt mod hinanden og de mennesker omkring dem. Han så for sig selv, at hunde, der bor sammen i en pakke tendens til at skabe deres eget hierarki, og arbejdet sammen inden for denne kommunale system. Han bemærkede også noget andet, som senere skulle forme hele hans filosofi om administration hundeadfærd. Hans bedstefar syntes at være flokleder af sine egne hunde. Cesar har altid tilskrives dette faktum til sin bedstefars rolig og selvsikker natur, at hundene kunne fornemme dette og naturligt accepteret mennesket som deres leder. Rolig, selvhævdende lederskab vil blive hjørnestenen i Cesar rehabilitering teknikker.

Kommer til Amerika

Cesar familie til sidst flyttet til Mazatlan, meget tættere på grænsen til Californien. Her fortsatte han med at øge sin viden om hundeadfærd ved at læse bøger og se amerikanske tv-shows. Det var også omkring dette tidspunkt, at han besluttede han ønskede en karriere at arbejde med hunde, når han voksede op.

Da Cesar nåede 21, besluttede han, at det var tid til at tage sin drøm til Amerika, og efter megen Strid han formåede at krydse grænsen illegalt, selv om han senere ville få sit green card. Endelig finde arbejde som en hund groomer, begyndte folk at tage notits af, hvor godt selv de vanskeligste hunde reagerede på ham. Cesar var faktisk at sætte sin teori af ro, selvhævdende lederskab i praksis for at få sine doggie kunders tillid og samarbejde. Ser mod fremtiden, begyndte han at arbejde med problemet hunde tilhører venner og bekendte, få et ry som han gik. Greb det momentum, organiserede han sin første forretning, Stillehavet Punkt Canine Academy. Han til sidst parlayed denne første venture i hans nu berømte Hund Psykologi Center er beliggende i hjertet af det sydlige Los Angeles.

Ord Cesar Millan usædvanlige måde at kommunikere med hunde og løse de hårdeste adfærdsmæssige problemer til sidst nåede medierne. En 2002 profil i Los Angeles Times førte til en strøm af tilbud fra tv-producenter, som så uudnyttet potentiale for en ny serie. Cesar sidst valgte at gå sammen med producenterne Jim Milio og Melissa Jo Peltier, og banen til showet blev samlet op af National Geographic Channel. Showet var en øjeblikkelig succes, bliver netværkets øverste show i løbet af dets første sæson.

Cesar Training filosofier

Hvis du har set et par episoder af The Dog Whisperer, har du sikkert blive fortrolig med et par af Cesar overbevisninger om hundeadfærd. Først og fremmest, han altid rådgiver sine klienter og seere, som de ikke kan bekæmpe moder natur. Han mener, at det er nyttesløst at kæmpe en hunds naturlige instinkter, men at uønsket adfærd kan elimineres ved at forstå, hvordan hunde tænker og ved at arbejde inden for deres parametre, ikke vores. Selv om mange kæledyr kærester behandler deres dyr som børn, Cesar mener, at dette er en stor fejl, der fører til forvirring på hundenes side. Dette vil til gengæld giver anledning til uønskede adfærd. Han anbefaler, at uanset hvor meget vi elsker vores hunde følgesvende, vi stadig nødt til at behandle dem som hunde, så de ved deres rette plads i familien pack.

Cesar Millan har også udtalt flere gange, at hunde har brug for tre ting for at holde dem glade og godt tilpasset: motion, disciplin og hengivenhed. Han er overbevist ejere bør levere disse væsentlige i den rækkefølge. Mange hundeejere tilbyder hengivenhed først, men det kan faktisk forstærke nogle adfærdsmæssige problemer, især spørgsmål om angst og aggression. Han mener, at hvis vi virkelig fokuserer på vores hundes behov, snarere end hvad vi ønsker for dem, hundene bliver mere opfyldt i deres liv.

Endelig Cesar gør det klart, at det er hundeejere, der har brug for at blive uddannet til at arbejde effektivt med deres kæledyr. Han bare revalidere hver hunds adfærd.

Succes Comes With Controversy

Selvom Cesar Millan har bygget en meget vellykket karriere med sin hund rehabiliteringsmetoder, ikke alle er en fan. Den amerikanske Humane Society, Tufts University Animal Behavior klinik og San Francisco gren af ​​selskabet den til forebyggelse af dyremishandling har alle givet udtryk for modstand mod Millan metoder.

Især synes de at tage problemet med den måde, Cesar bruger en hurtig slæbebåd på snor til at omdirigere en hunds opmærksomhed og genvinde kontrol over dyret. De er også imod hans formodede brug af alfa roll, en teknik, der anvender rullende en hund på ryggen og pinning dyret i en underdanig position, indtil det slapper. I deres kollektive udtalelse har Dog Whisperer rullet tilbage fremskridtene i hundetræning i de sidste 20 år. I virkeligheden Cesar metode til at få kontrol efterligner den måde hunde kontrollere naturligt hinanden, og er ikke den forældede alpha roll beskrevet ovenfor. Han ruller hunden på siden, og bruger en to finger presse til at efterligne en hund bid. Cesar metode er en effektiv måde at få indsendelse uden at skade dyret. Alligevel kontroversen synes at leve videre med dem, der ikke forstår forskellen i teknikken.Den Cesar Millan biografi er en historie, der er endnu ufærdige. Hvad bringer fremtiden for denne mand, som synes at have en naturlig affinitet med hunde? Verden vil bare nødt til at fortsætte med at se at finde ud af ..