Certificering til Raise økologisk oksekød

Certificering til Raise økologisk oksekød


Hvis du har noget jord, kan du spekulerer på, hvordan at hæve økologisk oksekød, uanset om din egen familie eller til markedet.

Efterspørgslen efter økologisk oksekød vokser

Økologisk oksekød er en af ​​de hurtigst voksende områder inden for fødevareproduktion. Som forbrugere bliver mere uddannet på de sundhedsmæssige fordele ved økologiske fødevarer og den potentielle fare for konventionelt rejst fødevarer, de er villige til at betale lidt ekstra for at skaffe økologisk kød.

Restauranter, kokke, madskribenter og magasiner har alle øget interessen for økologisk oksekød, fordi de tilskynder deres læsere og fans til at bruge dette produkt. Økologisk oksekød er sikkert, sundt og flavorful.

Sådan Raise økologisk oksekød for Profit

Hvis du er klar til at rejse økologisk oksekød, bliver du nødt til at overholde de begrænsninger, der er fastsat af det amerikanske landbrugsministerium (USDA). Det er klogt at kontakte dem straks at få deres nuværende retningslinjer for at hæve økologisk oksekød. Når du har opfyldt de forskellige restriktioner, vil du ønsker at kontakte USDA kontor i dit område for at finde en organisk certificeringsorgan. Denne inspektør vil komme ud og inspicere din ejendom, dit Kvæg, og din foderplan for at sikre, at den overholder de økologiske regler.

Hvis du ikke kan passere, kan du ikke sælge dit oksekød som økologiske. Du kan sælge det som alle naturlige, dog.

Økologisk certificering

  • Moderen skal fodres økologisk korn, hø, og holdes ved hjælp af den økologiske metode til de sidste to til tre måneder af hendes drægtighed. Den resulterende kalv skal fodres kun økologiske produkter, som opbevares om certificeret økologisk græs.
  • Kvæget kan aldrig få antibiotika. Dette betyder, at eventuelle sygdomme skal håndteres naturligt eller kalven skal fjernes fra det organiske program. Sygdom er ofte et resultat af dårlige levevilkår, så holde miljøet rent er vigtig.
  • Kødet kan ikke modtage væksthormoner af enhver type.
  • Oksekødet skal fodres kun organisk korn, græs og græs.
  • Dyrene skal have ubegrænset adgang til økologisk græs. De kan ikke holdes i båse eller stolper, de kan heller ikke holdes i en lade på alle tidspunkter. De skal være i stand til frit at strejfe og græsser naturligt. Certificerede økologiske græs og pasturelands kan ikke have gødning eller kemikalier, der anvendes på dem. Hvis græs har haft kemikalier på det tidligere, skal det være kemisk fri for et tidsrum, før den kan certificeres.
  • Du vil være at få regelmæssige besøg fra en inspektør til at sikre, at du overholder alle de restriktioner og krav.
  • Oksekødet skal behandles af en certificeret økologisk processor. Hvis processoren behandler også konventionel oksekød, skal det behandles i et separat område kun anvendes til økologi. Der er restriktioner om den form for rengøringsmidler og andre stoffer, der bruges omkring økologisk oksekød.

Når du er certificeret

Når du er certificeret som et økologisk oksekød producent, vil du få lov til at sælge dine oksekød som certificeret økologisk. Du vil stadig have regelmæssige inspektioner, og du kan miste din økologiske certificering, hvis du ikke er i overensstemmelse.

Raising dine kvæg i et sundt, økologisk miljø, behandle dem humant, og giver dem mulighed for at nyde naturlige adfærd, såsom græsning er vigtige redskaber til at sikre du producerer en sund, kvalitetsprodukt. At lære at hæve økologisk oksekød er et meget detaljeret niveau, men når du er blevet certificeret belønningen er mange. Det kan være værd at bruge tid til at se på økologisk gård praktikophold. Dette giver dig mulighed for at arbejde på en økologisk gård og lære processen, før du starter din egen.