Certificeret økologisk Jerky i Canada

Certificeret økologisk Jerky i Canada
Økologisk laks jerky er tilgængelig i Canada

Folk søger certificeret økologisk jerky i Canada har en masse typer at vælge imellem. Før de beslutter hvilken jerky at købe, de har brug for at forstå, hvordan økologisk kød certificering i Canada adskiller sig fra certificering i USA.

Canadiske Økologisk mærkningsregler

Canadian Food Inspection Agency er den vigtigste organisation, der certificerer canadiske varer fremstillet som økologiske. Symbolet for denne certificering indeholder ordene "Canada Organisk," plus "biologique", som er den franske pendant til ordet økologisk. Det ligner to grønne bakker med et ahornblad peering over toppen af ​​dem. Alle produkter med dette logo overalt på deres etiketter skal opfylde Canadas økologisk produkt forordninger, som kan findes på Food Inspection Agency hjemmeside.

Canada har en gensidig relation med USA om økologiske produkter, så der kan være nogle produkter til salg i Canada, at funktionen USDA logoet i stedet for den canadiske ene og mød os økologiske standarder.

Derudover er der regler for formuleringen på mærkningen af ​​produktet, om produktet er en grøntsag, mejeri produkt eller kødprodukt, ligesom jerky. Disse regler er følgende:

  • Økologisk - Produkter med ordet "økologisk" en fremtrædende plads på forsiden af etiketten eller hovedfeltet har at have 95% økologiske ingredienser, hvilket betyder at de kommer fra certificerede kilder, med vand og salt som undtagelserne.
  • Indeholder økologiske ingredienser - Produkter, der har mindst 70% certificerede økologiske ingredienser, men mindre end 95% kan nævne den nøjagtige procentdel af disse ingredienser en fremtrædende plads på etiketten, men kan ikke liste økologisk uden denne modifier.
  • Ingredienser notering - Produkter med mindre end 70% økologiske ingredienser kan have ordet økologisk i ingredienslisten kun at ændre ingredienserne. For eksempel etiketten kan sige "økologiske tomater" i ingredienserne, hvis det er en salsa lavet primært med løg og peberfrugter, der ikke er certificeret økologisk, men tomaterne er certificeret.

Køb certificeret økologisk Jerky i Canada

Der er snesevis af steder på nettet, hvor en person kan købe økologisk jerky og få den leveret til Canada, men folk, der ønsker at købe økologisk jerky i Canada, som er canadisk producerede har færre muligheder. Nogle tilgængelige mærker er:

  • XH Ranch - denne ranch i British Columbia sælger økologisk buffalo jerky og andre typer af organisk bisonkød. Ture af 800 hektar store ranch er også tilgængelige.
  • Wild Bites - Dette selskab, der er baseret i West Vancouver, producerer økologisk laks jerky til hunde. Den findes på kæledyr levering butikker i hele Canada. En online notering er tilgængelig.
  • Spruce Lane Farms - Dette er en anden kilde til organisk buffalo jerky. Gården ligger i provinsen Alberta.
  • Sunshine Organic Farm - Denne farm, også i Alberta, sælger organisk beef jerky i halvt pund pakker, samt en lang række af andre organiske kødprodukter.
  • Momo Fødevarer - en anden producent af jerky til kæledyr, er denne ene baseret i Vancouver. Det sælger økologiske ænder og kylling knogle jerky, bøffel jerky, laks jerky, vingede jerky, kanin jerky og dyrekød jerky, så Rover kan vælge sin favorit.

Bemærk, at certificerede økologiske hund jerky skal stadig opfylde økologiske mærkningskrav.De fleste jerky, der fremstilles og sælges i Canada kan nemt sendes til USA, især da jerky, af natur, tørres og bevares. Amerikanerne, der falder i kærlighed med certificeret økologisk jerky i Canada bør blot kontakte producenten og spørge om oversøisk levering. Bemærk, at det kan være dyrere end at have rykvise afsendt fra overalt i USA simpelthen på grund af det faktum, at pakken bliver nødt til at krydse internationale grænser. Handel love ikke begrænser denne type forsendelse i små mængder.