Cellulite behandling tips til kvinder

Nogle kvinder tror, ​​at cellulite er en naturlig proces, og der er ingen grund til at gribe ind i den naturlige mysterium. Det er dog ikke så let. Faktisk cellulite er ikke bare en kosmetisk defekt, men en reel hudsygdom og metabolisme lidelse forårsaget af ophobning af væske og toksiner i bindevævet omkring fedtceller, hvilket gør huden ujævn og ujævn, ligesom appelsinskal.

Cellulite behandling tips til kvinder

Hvad er årsagen Cellulite

Der er masser af grunde til dannelsen af ​​cellulite: stress, dårlig kost, hormonelle forstyrrelser, dårlige vaner, og mangel på ordentlig kropspleje. Derfor appelsinskal observeres selv blandt de tyndeste kvinder. Du kan tror oprigtigt, at cellulite ikke kan helbredes, og samtidig bekæmpe den på alle fronter. Man skal starte med delikatesser.

Kompleks Cellulite behandling

Hvis vi antager, at cellulite er "mikro-ødemer af celler, så skal vi starte med normaliseringen af ​​vandudskiftning i vævene. For at gøre det, så prøv at undgå salt så meget som muligt og drikke mere vand. Selvfølgelig, hvis lægen ikke har ordineret andet.

Piller og strømpebukser til Cellulite Reduktion

Tvivlsom produkter, som garanterer din komme af cellulite uden meget besvær skal ses med ængstelse. Denne liste omfatter kost piller og særlige "anti-cellulite" strømpebukser. Effekten af førstnævnte kan simpelthen katastrofalt for sundhed, mens sidstnævnte har præcis den modsatte effekt: de strømpebukser eller shorts strække huden og kan individuelt forårsage ødemer og blod overbelastning.

Kost til Fight Cellulite

Den anden ting, som fremmer dannelsen af appelsinskal er en forkert kost. At nedbringe indtagelsen af skadelige fødevarer kemikalier i kroppen, give op fastfood, stegt mad, chips, snacks, sodavand, pølser, chokolade barer, og alkohol. Hvis du ikke kan modstå at ryge, i det mindste begynder at tage vitaminer. Gør din kost med flere fødevarer, der indeholder fiber: kål, klid, pistacie, ananas, vilde ris. Pointen er, at cellulosefibre er som svampe - de binder skadelige stoffer og fjerne dem fra kroppen.

Kosmetiske Procedurer for Cellulite behandling

Husk på, at cellulite er en sygdom, som du kan slippe for at bruge en kompleks tilgang. Og således vi flytter til en anden fase - en kosmetisk én.

Undervurder ikke anti-cellulite cremer og procedurer, der lover helbredelse sygdom. Videnskab bevæger sig fremad, og hver dag er der flere og flere avancerede komponenter, der påvirker problemet med cellulite på celleniveau. Desuden elastisk og godt fugtet hud gør cellulite mindre mærkbar.

De vigtigste ting, mens du bruger disse kosmetik er udholdenhed og vedholdenhed. Det er ikke nok at anvende cremen på problemområder gang dagligt. Det kræver en konkret arbejdsplan. Cremen er bedst absorberes efter brug af en krat.

Cremer at komme af cellulite

Ifølge kosmetologer, den bedste anti-cellulite cremer arbejde om natten, fordi der på dette særlige tidspunkt af dagen kroppen kører størstedelen af restaureringsarbejdet. Cellerne aktivt optage næringsstoffer og bruge dem. Så efter aften brusebad med en scrub, gnid kroppen med et håndklæde - grundigt, fra bund til top, med uret. Gnid anti-cellulite middel ind i huden masserer det indtil den er helt absorberet. Man kan forbedre massage effekt med hånd massage. Bare husk, at bevægelserne nøje bør følge linjerne i blodcirkulationen.

Fysiske aktiviteter til bekæmpelse Cellulite

Ironisk nok, kan fitness ikke lever op til forventningerne. Og det er derfor, det er ikke nødvendigt at holde sveden i flere timer i gymnastiksalen. Man bør snarere oftere komme ud for en tur i parken. Frisk luft og en rask gåtur hærge cellulite.

Sex Hjælper slippe af med cellulite

Lad os gå videre til den mest behagelige ting. Hvis tro forskernes forskning, de kvinder, der fører en regelmæssig sex liv demonstrere mærkbart mindre tegn på cellulite end de, der har lidt eller næsten ingen sexliv. Alt er relateret til hormoner. Endorfiner produceret under orgasme forbedre ens humør, reducere appetitten, og hjælpe med at forbedre stofskiftet. Som et resultat, huden glattes på hele kroppen og bliver elastisk.

Moral: cellulite er ikke så slemt, som vi tror. De vigtigste ting at kæmpe imod det er ikke at give op og tror på den lykkelige slutning, der uundgåeligt vil komme snart!