Cell Phone Forsikring anmeldelser

Cell Phone Forsikring anmeldelser


Mobiltelefon forsikring anmeldelser kan hjælpe dig med at besvare spørgsmålet om, om du virkelig har brug for at betale for forsikring hver måned, eller hvis producentens garanti vil være tilstrækkeligt. Det er vigtigt at forstå, hvad der præcist Forsikringen dækker, hvad du skal bruge til at betale ud af lommen, når du går ind i stedet for telefonen, og hvor sandsynligt virksomheden er at tilbyde hurtig service, når forsikringen anprises.

Om Cell Phone Forsikring

Mobiltelefon forsikring fungerer som enhver anden form for forsikring. Du betaler et gebyr per måned. I de fleste tilfælde er det omkring $ 5,00 per måned. Hvis du har brug for at drage fordel af din forsikring planen, bliver du nødt til at betale en selvrisiko, ofte omkring $ 50,00 selvom det afhænger af telefonen og forsikringsselskab. Hvis din telefon er nyt, og du ikke er berettiget til en opgradering eller en ny kontrakt, vil du sandsynligvis spare penge nok til at gøre mobiltelefon forsikring værd at have. At købe en telefon på sit udsalgspris er ofte mere end et par måneder af forsikring plus den fradragsberettigede.

Forsikring dækker typisk telefonen, hvis den er tabt, beskadiget eller stjålet. Du vil sandsynligvis have en grænse for antallet af krav, du kan gøre inden for 12 måneder. For eksempel AT & T giver op til to krav om året.

Mobiltelefon Forsikring Anmeldelser: Fordele og ulemper

Nogle vil klage over, at der er en fradragsberettiget. Andre vil klage over, at de er at smide omkring $ 5,00 per måned. Atter andre kan klage over, at de er nødt til at tale med flere personer for at gøre kravet og få deres hænder på en ny, funktionel mobiltelefon. Nogle gange, hold tider er involveret. En anden con, at nogle brugere finder er, at nogle forsikring planer kræver, at du sende tilbage din gamle telefon for at undgå ekstra gebyrer. Det er besværligt og koster et par dollars.

Brugere nogle gange føler, at mellem "just in case" betalinger hver måned, den fradragsberettigede, og besværet med mailing telefonen tilbage, forsikring er ikke værd at besværet og de ville foretrække at tage chancen for at skulle købe en ny telefon i detailleddet pris hvis noget skulle gå galt med deres nuværende mobiltelefon. Endnu potentiel con er muligheden for, at du måske ikke være i stand til at få det samme mærke, model eller farve, som du havde før.

Det er sagt, der ikke kan lide tanken om en ny telefon for omkring $ 50,00 (husk at tjekke med din mobiltelefon forsikringsselskab om den fradragsberettigede, fordi priserne varierer), når noget uventet sker, ligesom vask og tørring din telefon i jeans lomme ? Mange forbrugere vil forklare, at de er glade for at betale $ 5,00 per måned for at være sikker på at de ikke vil have til at købe en mobiltelefon på detailprisen. Hvis du er træt af din telefon og er ikke specielt knyttet til den farve, et forsikringskrav resulterer i en anden model eller farve telefon end den, du tidligere har haft kunne være et plus.

Find ud af hvad andre mener

Hvis du ønsker at søge efter bestemte mobiltelefon forsikring anmeldelser, er der et par steder, hvor du kan læse, hvad andre mener. Prøv Cell Phone Forums. Hvis du ikke kan finde det, du leder efter på forsiden, kan du være i stand til at finde det i en ældre tråd, så prøv at søge "forsikring", hvis du ikke kan se oplysninger om forsikring, du søger. Du vil være i stand til at læse detaljerede oplysninger om andres erfaringer med specifikke telefoner og forsikringsselskaber.

Hos anmeldelse Centre, kan du tage et hurtigt blik på enighed om en bestemt virksomheds mobiltelefon forsikring. Der er et 5-stjernet rating system. For yderligere information, kan du klikke på en individuel forsikring plan for at læse kundeanmeldelser. Du kan også tilføje dine egne.

Afsluttende tanker

Der er altid fordele og ulemper til forsikring planer, og mobiltelefon forsikring er ingen undtagelse. Læs gennem mobiltelefon forsikring anmeldelser indsendt af andre forbrugere at afgøre, om at betale et månedligt forsikring gebyr er for dig. Sørg for at tjekke priser på månedlige gebyrer og selvrisikoen-samt hvad forsikringen dækker faktisk-med netop din udbyder, før at forpligte sig til en forsikring plan.