Celebrity Skin

Har du nogensinde spekuleret over, hvordan Hollywood skuespillerinder altid formår at se så smuk og ung, på trods af de år, der holder oppe ved? Med hjælp fra verdens bedste kosmetik og skønhed eksperter, de formår at holde deres ungdommelige udseende og ser utroligt smukkere som tiden går!

Har du ønsker du kunne have den samme slags behandlinger og hudpleje til at hjælpe dig med at holde udkig ung og smuk? Der er gode nyheder for os alle! Mange af ingredienserne skønhed eksperter bruger til berømtheder og mode modeller er tilgængelige for os til overkommelige priser! Du skal blot høre brummer at få at vide, hvad de bruger, og hvordan du kan få fat i de samme kvalitet ingredienser til en brøkdel af prisen!

Den brummer i disse dage handler om ingredienser, du kan finde individuelt eller kombineret med andre ingredienser i forskellige cremer, lotions, sera. A-vitamin i form af retinylpropionat, C-vitamin i form af L-ascorbinsyre acidGlycolic syre og lakridsekstrakt, og disse ingredienser er ikke blot passerer FAD. Alle af dem har undergået videnskabelig undersøgelse som effektive anti-aging midler eller for deres rolle i hudpleje. Hver af disse ingredienser arbejder for at opretholde den ungdommelige udstråling af hud-hver ingrediens dækker forskellige aspekter af hudpleje.

Vitamin A og C arbejde som næringsstoffer forsyner huden med næring er det nødvendigt at stimulere opbygningen af ​​sunde kollagen og elastin. Kollagen og elastin er hud proteiner. De er komponenter, der udgør den grundlæggende struktur af huden. Kosten vi holder, arvelighed, oxidativt stress produceret af miljøforurening og solen-all påvirke vores evne til at producere kollagen og elastin. Så det er vigtigt at pleje huden topisk med disse to vitaminer. Både Vitamin A og C navnlig bidrage til at fremme produktionen af ​​kollagen og elastin. Disse effekter er blevet observeret under et mikroskop!

Vitamin C er en af ​​de vigtigste antioxidanter. Det hjælper til at neutralisere frie radikaler aktivitet, der gør skade på vores krop på celleniveau. En form for C-vitamin, L-ascorbinsyre, anvendes af huden på flere måder, men det skal være i en koncentration på 7 procent for at være effektiv. Når det anvendes, og absorberes af huden, dets beskyttelse varer i mindst 4 dage! L-ascorbinsyre: bidrager til at fremme collagen syntese, der fører til mere smidige skinHelps at fremme elastin syntese med til at mindske fine linjer og rynker, samt reparation sol-induceret aldring. Hjælper til moderate og vende dannelsen af ​​brune pigmentation.Retinyl propionat, når absorberes af huden, konverterer til retinsyre. Det plejer din hud ved: at bidrage til at fremme væksten af ​​kollagen, elastin og hyaluronsyre og dermed mindske fine linjer og rynker, og gøre huden fastere og mere elastisk (minimerer sagging).

Det giver også huden fugt til:

Reducer mørke rande omkring øjnene.
Hjælp skrumpe porestørrelse.
Beskyt mod acne og strækmærker.
Hjælp reparation solskadet hud.

Retinylpropionat er lysfølsomt og derfor skal anvendes i night.Glycolic syre er en naturlig ingrediens udvundet af sukkerrør. Det består af meget små molekyler, der let trænge de øverste lag af huden. Det hjælper til at løsne døde hudceller fra hudens overflade. På denne måde virker det effektivt exfoliate huden, afslører glat, yngre udseende hud. Glycolsyre er også en fremragende fugtighedscreme samt. Du vil skulle bruge en solcreme i løbet af dagen, hvis du ansøger glykolsyre natten.

Glabadrin er en komponent i lakridsekstrakt. Det virker i huden for at hæmme produktionen af ​​melanin, brun hudpigmentering. Glabadrin er kendt for at lysne huden i så tidligt som 7 dage. Det hjælper til at lysne fregner, brune pletter og ar. Det virker også som et anti-inflammatorisk hjælper til at berolige huden. Mens alle disse ingredienser er stor, deres priser er temmelig fænomenal også! Glykolsyre ansigt skræl, indeholdende 10 til 30 procent glykolsyre, koste et sted mellem $ 100 til $ 150,00 for blot én skræl! Facial anti rynke creme, der indeholder lakrids ekstrakt koste omkring $ 50,00 for bare seks ounce! L-ascorbinsyre sera kan koste et sted mellem $ 30 til $ 100 afhængig af mærke. Night cremer indeholdende retinylpropionat koste omkring $ 70 for en pålidelig mærke.

Dette kan være fint for berømtheder, men for dyrt for dig? Her er den gode nyhed! Alle disse ingredienser er tilgængelige i en læge-formuleret, klinisk bevist produkt kaldet NightSkin. NightSkin er en anti alder creme, som kan bidrage til at stimulere produktionen af ​​kollagen og elastin, reducere mørke pletter, lysere hud, fugter det, og reducere fine linjer og rynker. NightSkin er ikke en creme, men en serum. Sera bruges mest i kurbade og i høj kvalitet professionel hudpleje behandlinger. Den fordel, sera har over cremer er, at sera indeholder meget koncentrerede ingredienser med mindre molekyler, der nemt kan trænge ind i hudens overflade for ekstremt effektive resultater! For omkring $ 70 om måneden, NightSkin kombinerer alle fire ingredienser, og for blot en brøkdel af de omkostninger, kan behandle din hud til den slags luksus behandling berømtheder modtage!