Celebrity Hairstyles: Mand Celebrity frisurer Tips

Anderson Cooper - Making Gray Sexy

Hvis du har set Anderson Cooper show 360, ved du, at denne 40-årige mangler intet i karisma afdelingen. En ting han har mistet, men er det pigment fra hans hår. Selvom Cooper er gået for tidligt grå, har det ikke gjort noget for at aflede opmærksomheden fra hans udseende. Som en kendsgerning, er han blevet rost for ikke at gå på "Hollywood ruten" og farve det. Ja, i hans tidlige karriere, Anderson var ung til sådan en hårdtslående journalist; og lade hans grå show måske endda tilføjet til hans troværdighed.

For mange mennesker, så ung ansigt sammenstød med sølv låse, men hvis du, ligesom Anderson har ansigtet af en 20-noget og håret af en 60-noget, måske skulle du tage et tip fra Taylor Hicks og følge Mr. Cooper ned denne lille rejste vej.

Kunsten at gøre dette udseende arbejde er at holde håret trimmet til en no-nonsense business stil. Holde håret kort holder fokus på dit ansigt og væk fra din hovedbund. Husk også, sølv hår kræver særlig behandling for at holde det på den måde. Klor fra svømning, reaktion på templer dine briller, og selv produkter ikke lavet til grå hår kan alle forårsage misfarvning. Brug produkter designet specielt til dit hår. American Crew Classic Gray er en af ​​de mange linjer gjort for at holde farven og tilstand grå hår i top form.

Keanu Reeves 'Surfer Style

Keanu Reeves stil siger surfer, helt ned (eller skal vi sige op) til sit hår. Det er længe efter Johnny Utah forlod LA, men Keanu ligner stadig han kunne ramme stranden til enhver tid.

Dette look fungerer bedst på mænd med medium tekstureret og let bølget hår. De ting med surfer gutter, uanset om de er blondiner eller brunetter, er, at de altid ser ud, som de bruger meget mere tid at fange bølger end at bekymre sig om deres "gør." Fra en genvej, kan det tage op til et år at vokse dit hår i en anstændig surfer stil. Når du får der, selvom der kun er lejlighedsvis trim for at bevare udseendet.

Hvis du ikke kan komme til stranden, kan du få sexet strand hår alligevel. Der er faktisk produkter derude designet til at efterligne den bløde bølger hår naturligt falder i efter en eftermiddag iblødsætning i saltvand. Prøv nogle Ocean Waves Sea Spray af John Frieda eller Surf Spray fra Bumble og Bumble. For at få en mere Keanu ligesom udseende, når håret er tørt, tage en lille patchwork produkt og arbejde det i at få håret til at falde i sektioner.

Nu bare putte disse slyngelstater tråde bag øret og mestre "hår flip for surfere", og du vil være Surfin '! (Eller i det mindste ligne det.)

Nå for Razor

Dagens mandlige berømtheder er begyndt at indse noget, vi damer har kendt for aldre - der er ikke noget sexet over den kam-over. Så kolleger, når den skaldede plet i ryggen får at være for meget eller den vigende hårgrænse ligner det på vej til din krave, måske er det tid til at besøge barber for lidt hårde kærlighed. A-listers som Bruce Willis og Michael Jordan har været sportslige dette udseende i årevis, så hvorfor ikke give det et skud?

For første gang er det nok bedst at se barber. Han vil klippe dit hår så tæt på hovedet som muligt med neglesaks, før du tager til din kuppel med en barberkniv, som vil give dig den tættest mulige barbering. Mens du er der, så spørg din frisør for tips om, hvordan du holder din hovedbund sund. Hvide mænd bliver nødt til at få nogle ikke-comedogen solcreme for at beskytte deres hoveder, mens sorte mænd bliver nødt til at tale med deres barberer om, hvordan du undgår barbermaskine bump.

Derhjemme kan du bevare udseendet mellem professionelle barberinger med en høj kvalitet tredobbelt klinge barbermaskine. Som med dit ansigt, er det lettest at bruge en klinge på hår, der er varm og våd, så det bedste tidspunkt at barbere er formentlig lige efter et varmt brusebad. Husk at holde nogle aftershave eller lav procentdel (50%) sprit rundt for at sætte på hovedet umiddelbart efter barbering; Det svier lidt, men holder bakterier fra volder dig problemer.

Ty Pennington s Spiky Style

Ty Pennington repræsenterer en ny form for hjem forbedring guru. Han beviser at du ikke behøver en skæg (eller en skægget sidekick) for at bringe hjem forbedring tips og inspiration til masserne. Han er ung, fit, og har et køligt, strittende hår. Hvis du ønsker at få Ty s strittende udseende alt du behøver, er lige til bølget hår. Takket være moderne produkter, tykke eller tynde, grove eller fine, kan du sikkert få dit hår til at stå på enden også.

For hår som Ty s, har din frisør eller kosmetolog klippe dit hår lidt kortere i siderne og efterlade nok til at spike den på toppen. Så brug et spiking produkt som Got 2b limet til spike håret op. Du kan bruge en kam og føntørrer på lav indstilling, hvis din vil have perfekt kontrol over dine pigge, eller du kan bare snuppe hår i bundter, og træk den op i en spiky look. For at få mest højde ud af din pigge, husk at modarbejde den måde dit hår naturligt falder.

For at holde dit hår sundt, husk at børste hår med tunge produkter i den kan få håret til at knække. Wet dit hår ned, før du prøver at arbejde med det igen. Dette vil blødgøre og reducere brud. Hold også en flaske Neutrogena shampoo handy. Vask dit hår i en uge med denne shampoo er kendt for at isolere gamle produktrester. Når du ikke ønsker at være spidse vil du sætte pris hvordan virkelig rent hår føles.

Få Brad Pitts Sexy Style

Hvis der er én ting, Brad Pitt har - udover handler koteletter, millioner af tilbedende fans og Angelina Jolie selvfølgelig - det er stil. Og ingen nogensinde forårsaget så megen ståhej over hans hår som Mr. Pitt gjorde, da han huggede sine smukke låse, før optagelserne thrilleren 13 Monkeys.

Siden da har det været lange og korte, blond og brun, spidse og lige. De ting at huske om Brad er, at hans hår er mere en afspejling af den karakter, han i øjeblikket spiller, end den er i sig selv. Så når du ønsker at kanalisere Mr. Pitt via din frisure, så tænk på hvilken karakter man forholder sig til bedst. Føler du dig lidt fræk? Du måske ønsker at gå med en kort, hele clipper skåret som Brad havde at spille Rusty Ryan i Oceans Eleven franchise. Ønsker du at ligne en rigtig sej fyr? Prøv vokser det ud lidt længere på toppen og få nogle spiking gel til at efterligne Brads Fight Club look. Eller føler du dig ensom, ligesom en ensom sjæl bare ser verden forandring? Så gør noget, fordi det vil tage to til tre år at vokse ud af dine låse som Brad i interview med vampyr. Men hey, der vil give dig masser af tid til at få dine brugerdefinerede hugtænder udformet.

Hvad hvis du bare vil en let Pitt-lignende udseende? Nå, tage et kig på Brad mellem film. Han enten fik sit hår klippe meget kort, som i ud af hans ansigt og behøver ingen særlig opmærksomhed; eller det er i nogle tilstand vokser ud fra sin sidste film, som om han lige har ikke tænkt over det. Så dybest set, Brad er en typisk fyr, når det kommer til hans hår.

Husk dog hans tidlige karriere gjort god brug af sine tykke lige Lokker, Brad er langt mere end hans hår. Hvis du ønsker at få en bid af det Brad Pitt swagger, tager det ikke perfekt hår eller en A-liste skuespiller på din arm; det tager bare selvtillid, og gør en lille smule til at bringe verdens fattigdom ville ikke skade enten.

Leonardo DiCaprio alsidige Bowl Cut

Mens han har haft mange frisurer gennem årene, vil Leonardo DiCaprio altid blive husket for den yndig drengede charme af skålen skåret slidt i sin første mega-hit, Titanic. Siden da har han komme tilbage til denne stil mange gange. Det kan fejes direkte tilbage, slidte korte og skiltes på midten eller slicked til side med en lille gel. Når man skal være mange forskellige mennesker som aktører gør, en lidt længere skål snit gør en stor stand-by. Det ser også stor, som det vokser ud, som tilføjer til alsidighed.

For at gøre denne nedskæring arbejde så godt for dig som det gør for Leo, skal du tykke, lige til let bølget hår. Din frisør eller kosmetolog vil vide denne nedskæring godt. Du skal blot beslutte, hvor meget hår du ønsker at bevare på toppen og om du ønsker at stumpe skære enderne af "skål" eller få dem lidt tilspidset. Ikke for meget blanding selv, eller vil du ikke have en skål skåret på alle, og du mister den alsidighed. I ryggen og lidt på siderne, vil de Clipper klippe dit hår, hvilket er med til at gøre dette til en nem pleje stil. For at opretholde det udseende, sørg for at bruge produkter, der er beregnet til din type hår og få regelmæssige trimmer til at holde den stil og fjerne spaltede spidser.

Adrian Grenier er drenget Curls

Adrian Grenier, stjernen i HBO er Entourage, har noget særligt at gå for ham - en tyk masse af smukke krøller. Hvis du har naturligt krøllet hår, eller hvis du er villig til at bibeholde en perm, kan du få en ligne Adrians. Husk, krøllet hår eller fysiske kemisk behandlet, tager lidt ekstra tid og omsorg. Men resultaterne er så meget værd!

For at få Grenier er alle over krøller. Du skal blot have dit krøllede hår klippe til en længde overalt. En talentfuld stylist vil være i stand til at klippe håret i en længde, der bringer liv til dine krøller uden at lade dem komme så lange, at de synes usoigneret før din næste snit. For at holde disse krøller under kontrol og ikke ser for meget som en "fro" vil du ønsker at bruge krøller definerer produkter fra start til slut. En linje som John Frieda s Frizz Ease eller L'Oreal Studio serien er designet til at arbejde sammen fra shampoo til færdige stil. For det minimale, bør du vaske og tilstand, og brug derefter krøller definition mousse eller spray til at holde disse krøller sammen. De fleste fyre skal også bruge et laminat som Frizz Ease hår serum eller en spray som Studio linje Shine Seeker at kontrollere de frizzies og holde håret ser sundt. Husk, skal du bevare din klippe eller de krøller vil komme ud af hånden. Lav en aftale med din stylist hver fire til seks uger. Dette vil holde din stil frisk og fjerne spaltede spidser-fjende af naturligt krøllet hår.

Justin Timberlake er voksen stil

Ah, Justin Timberlake! Fra Mickey Mouse Club til A-liste berømthed, han er den, vi har alle været at se. Vi kan have troet, han voksede op langsomt foran vores øjne; men da Justin Timberlake afbrød sine allover krøller, vendte han sig fra dreng til mand natten over. Timberlake fastholdt de nuttede krøller helt op til udgivelsen af ​​hans første solo album. Den "krøllede-top" udseende var en del af hans N-Sync persona, og en supplerende stil til alle andre i gruppen. Men når det var tid til at bevise sine talenter solo, var det også tid til at kaste den drengede udseende og tage på en mere voksen, no-nonsense stil.

Hvis du har naturligt krøllet hår, kan du få et kig ligesom Justins. Justins hår er clipper forkortet på siderne og i ryggen, og saks skære lidt længere på toppen. En god stylist vil være i stand til at klippe dit hår, så det er kort nok, at det forbliver under kontrol mellem nedskæringer. Oven, Justin ofte har blond højdepunkter tilføjet til hans lysebrune krøller.

For at holde dit hår ser godt mellem besøg til stylist, vil du ønsker at bruge produkter, der arbejder med og ikke mod krøller på toppen. Prøv en linje designet til krøllet hår som L'Oreal Studio Line, som har produkter designet til at arbejde sammen fra shampoo fra slut. Efter vask, bruge lidt mousse eller styling spritz at holde krøller sammen. Glem ikke at få dit hår trimmet på en regelmæssig tidsplan. Udover at bevare det udseende, vil det sikre, at du jævnligt fjerne spaltede spidser, som let kan ødelægge udseendet af enhver krøllet stil.

Fra Dreads til 'Fro er - ser af Lenny Kravitz

Lenny Kravitz gør smuk musik; men hvis han ikke kunne spille en slikke hans konstant skiftende udseende vil stadig give os noget at tale om. Fra den lange til korte af det, her, hvordan du kan få dine foretrukne Kravitz look.

Lange Dreadlocks --thick, grove hår, der er mindst forbi skuldrene kan håndtere denne stil. Hvis dit hår er det rigtige konsistens, men blot en smule kort, kan du få extensions så godt. Der er forskellige måder at gøre dreadlocks, men dette er en af ​​de nemmeste. Vask dit hår og lad det lufttørre. Derefter afsnittet ud dit hår. Jo større de dreads du vil have større afsnittene. Start i bunden af ​​dit kranie og arbejde op og fremad, gøre dreads én ad gangen ved at rulle håret frem og tilbage mellem håndfladerne. Du kan også arbejde udvidelser ind i dit eget hår på denne måde så godt, bare sørg for du har tilladt nok hår til extensions og dit hår til at få en fast lås på hinanden. Når skræk-låsen er velformede, sætte lidt produkt, ligesom skræk voks på håndfladerne og arbejde det i. Brug kun lidt voks ad gangen. Dette vil fjerne enhver krus tilovers og håret. Når dine dreadlocks er på plads, tage sig af dem ved at bruge hårprodukter specielt fremstillet til denne stil. En linje, der kommer meget anbefalede er Dread Head.

Afro --Lenny tendens til at lade hans store afro viser den naturlige vækst i hans hår. Hvis det er længere på ét sted end et andet, der er i orden, så længe det ikke er for vanvittigt. At tage sig af en ligne dette, alt hvad du behøver er tyk grove hår, til en pic kam det og få det på plads, og produkter designet til at tage sig af dit hår. De StaSofFro produkter kommer stærkt anbefales. Hvis du vil have dit hår til at vokse, være blid med det og sørg for at det forbliver godt konditioneret. Hvis du ikke er helt så eventyrlystne med din "fro" som Lenny, se din frisør, der kan give dig en dejlig trim, der ikke kun udligner længden, men afskærer enhver spaltede spidser.

Kortere Dreadlocks --the trin for at få låse som disse ligner lange dreadlocks. Bare vide udvidelser er sværere at tilføje til kort hår. Du skal bruge nogle hår til at starte med uanset hvad, men hvis du er indstillet på dreads i en fart, se en stylist, som har erfaring i extensions. Hun vil være i stand til at give dig ideer og muligheder for at få dette look hurtigere.

Kort og Spiky Afro --to få en afro som dette, ser din stylist til at klippe håret kortere i ryggen, og eventuelt tynde ud i toppen og side sektioner. Udtyndingen vil forårsage den resterende lange hår til spike mellem de kortere sektioner. Brug støbning mudder, bare lidt ad gangen, til at forme og giver håret det udseende, du ønsker.