Celebrity Hairstyles: Celebrity frisure Fotos Tips

Valg af gode frisure Billeder

Når vi søger at ændre vores frisure mange af os gå ind i salonen, frisure billeder i hånden, og spørg vores stylist at genskabe hvad der er i billederne. Mens dette er en fabelagtig idé i teorien, er der nogle regler for, hvad der udgør en god frisure foto.

Når det er muligt, skal du vælge frisure fotos, der viser håret nærbillede. Mens din stylist kan være i stand til at genkende et snit fra en lille, langt væk foto af en berømthed, du i høj grad øge dine chancer for at få snittet du ønsker, hvis det billede, du sætter i tydeligt viser hår klippe pågældende.

Diskuter eventuelle ændringer, du ønsker at frisure med det samme. Mens du kan have lucked og fundet den nøjagtig kopi af snittet, du ønsker i en frisure foto, mange gange billedet fungerer som en generel retningslinje med dig at gennemføre nogle ændringer. Du bliver nødt til at sige op lige i starten, hvis du vil have dine pandehår længere eller siderne kortere. Forklare præcist, hvad man vil om de frisure billeder, du har bragt ind, og hvad du ønsker ændret. Din stylist vil arbejde med dig for at sikre, snittet er stadig afbalanceret og flatterende.

Tal bagsiden af ​​frisure. De fleste frisure fotos viser ikke bagsiden af ​​håret. Hvis du har specifikke sympatier eller antipatier om bagsiden af ​​dit hår diskutere dem nu. De fleste stylister vil skabe bagsiden af ​​snittet til at blande med resten, men deres version af perfekt måske ikke din. Hvis du kan lide din ryg venstre lidt længere, siger det samme.

Det er også skader aldrig at bringe mere end ét foto. Selvom du måske har dit hjerte indstillet på en bestemt stil, er der en chance for, at det ikke kan arbejde med dit hår. Mange gange folk med fine hår indtaste en salon med et billede af store, sexet hår. Eller nogen med krøllet hår kan have en stil, der tydeligt viser glat hår. Selv om det skader aldrig at spørge, om en bestemt stil vil arbejde med dit hår, bør du have nogle back up frisure fotos, der ligger tættere dit eget hår bare i tilfælde din drøm 'gøre, er en no-go.

Brug en frisure galleri at vælge den perfekte New Color

Der er en fælles regel blandt kvinder: uanset hvad hårfarve Moder Natur gav os, på et tidspunkt vi ønsker at ændre det. Når trangen til farvning får fat i dig, og du leder efter en fabelagtig ny hårfarve, så prøv visning af billeder fra en frisure galleri. Disse gallerier kan findes i frisure blade eller på internettet, og begge har deres fordele og ulemper, når du bruger dem.

De berømthed hår billeder i blade giver normalt dig en nøjagtig gengivelse af personens hår farve som billederne er skarpe og temmelig sandt i deres farver. Du kan bladre gennem siderne og hund øre eller skåret ud farver, fange din opmærksomhed og nemt tage dem til din næste hår udnævnelse. Din stylist kan så komme med forslag om, hvorvidt farven vil arbejde med dine hudfarver. Kig efter aktuelle magasiner med frisure galleri afsnit om de nyeste hår farver til sæsonen som de sandsynligvis vil fremvise, hvad der er mest populære nu. Ulempen at købe magasiner er du måske nødt til at købe et par, før du finder den rigtige farve.

Visning af en frisure galleri på internettet vil give dig meget mere sort, da der er bogstaveligt talt hundredvis at vælge imellem. Du kan gennemse på din fritid og bogmærker websteder, der har det, du leder efter. Ulempen ved at bruge internettet kan komme, når du er klar til at udskrive dine berømthed hår fotos. Billeder trykt på almindeligt papir normalt ikke giver en korrekt gengivelse af farver. Prøv i stedet at bruge fotopapir til at udskrive dine billeder på, og du bør få en meget tættere kamp. Hvis din stylist er op på hendes hår farve tendenser (som hun burde være), vil hun være i stand til at tage endnu en mindre end fremragende billede og hjælpe dig med at finde en perfekt ny farve.

Find en trendy New Cut Med Celebrity frisurer Billeder

Berømtheder er ofte på forkant med mode og skønhed tendenser. Når du leder efter en ny frisure, ser berømthed hairstyles billeder giver dig et indblik i, hvad der er nyt og hot i håret. Uanset om det er de nyeste berømthed hår nedskæringer eller senest hårfarve kan du overvinde nogle hår inspiration fra berømtheder.

Så hvor kan du finde disse berømthed hairstyles billeder? Frisure magasiner som sophisticates Hairstyle Guide er pakket med hundredvis af billeder af kendis hår nedskæringer og stilarter. Den bedste del af disse blade er de giver stor rådgivning om at finde en frisure, der passer til dit hår. Dem med bøde eller krøllet hår kan søge efter en berømthed med samme hårtype og finde en stil, der vil arbejde med hvad du har. De berømthed hairstyles billeder er som regel ledsaget med styling how-tos, så du ikke kun finde en stor ny frisure, men er givet instruktioner om, hvordan at duplikere det.

Internettet er en anden fantastisk ressource for at finde up-to-minut berømthed hairstyles billeder. Dette er perfekt til dem, der gerne lede flokken i nye berømthed hår nedskæringer og stilarter. Du vil gerne sikre, at du besøger et websted, der forbliver opdateret med nye modetrends. Tjek sites ofte for at se, hvor ofte de opdaterer deres berømthed hairstyles billeder. Derefter skal du blot udskrive den stil, du kan lide og tage den med dig til din næste hår udnævnelse.

Find dit perfekte krøller med bølget frisure billeder

De indkommende tidevand er ikke de eneste populære bølger sommer. Folk sportslige løs, sexede bølger, hvor vi ser. Skønheden i disse bølger er, at de ikke er: en "one size af krøller fits all" stil. Søg frisure billeder for at finde krøller, der nøje svarer til din egen og få ideer til stilarter for dit eget hår.

For dem med meget lidt bølge til deres hår, så prøv en lagdelt shag som dem, Hilary Duff eller Jewel slid. Lagene spille op dine bølger og give din frisure masser af bevægelse. For at øge den smule krølle, at du har, skal du bruge curl-styrke stylingprodukter og dine hænder til at kradser bølger på plads. Du kan også forbedre svage bølger med velcro ruller eller store riflede krøllejern.

Dem med stærke bølger i håret skal se efter frisure billeder, der viser off og arbejder med dit hår type. Jennifer Hudson og Jessica Biel regelmæssigt bære deres hår ned i store, sexede bølger. For at få inspiration fra de rigtige frisure billeder, tage dit hår tekstur i betragtning. Jessica Biel hår er fint i tekstur og vil producere de helt pjusket bølger når stylet rigtigt. På den anden side, Jennifer Hudson afrikanske American bølger falde i et spiralmønster, og vil være tilbøjelige til krus hvis stylet forkert. Få at vide dit eget bølget hår type og kigge efter billeder, der ligner det, du har. Så jage de rigtige styling produkter og værktøjer til jobbet og oprette din egen bølget version.

Gratis Virtual Makeover: Hvordan bruger du Picture

Ved hjælp af en online gratis virtuel makeover værktøj kan være meget gavnligt, når du vælger en helt anden frisure fra din nuværende, men ikke alle disse gratis virtuelle makeover værktøjer er skabt lige. Mere specifikt vil du ønsker at finde en, der giver dig mulighed for at uploade og bruge et billede af dig selv, så du kan få en rigtig god idé om, hvordan denne nye frisure vil se på dig.

Når du har gjort, at du får brug for en ordentlig billede af dig selv til at bruge. De bedste billeder til at bruge til din gratis virtuel makeover er dem, hvor dit hår er alle fra dit ansigt og fladt mod hovedet, enten i en pony hale uden pandehår, hvis du har langt hår eller vådt og sleeked alle tilbage til kort hår. Fotoet skal også være en, hvor du står kameraet lige på og der er ikke noget i vejen dit ansigt på nogen måde. Hvis du ikke har et billede som dette for din gratis virtuel makeover har en ven tage en med et digitalt kamera og overføre den til din computer. Den korrekte type billede vil gøre shopping til din nye frisure meget lettere og mere præcis.

Virtual Makeover

En virtuel makeover kan være en udmærket første skridt, når du vælger en anden frisure for dig. Disse kan gøres enten online eller nogle saloner tilbyde denne service til deres kunder via en i hus computerprogram.

Online: Bare skriv "virtuel makeover" og drage fordel af en af ​​de hjemmesider, der tilbyder denne onlinetjeneste. Når du bruger en virtuel makeover værktøj forsøge at finde en, der giver dig mulighed for at uploade dit eget foto, så du kan se præcis, hvad de forskellige frisurer vil se ud på dig og ikke nogen model.

På Salon: Hvis du gør nogle ringe omkring dig kan være i stand til at finde en salon i nærheden af ​​dig, der tilbyder denne service. For en virtuel makeover du vil lave en aftale, og med din stylist, får en højteknologisk konsultation, hvor dit billede er uploadet til deres software.

Fra deres dit billede vil være i stand til at "prøve" forskellige frisurer at se om de komplimenterer din ansigtsform, og hvad det endelige resultat vil se ud, selv før en enkelt klip er taget.

Disse virtuelle makeovers kan også ændre din hårfarve og lade dig se, hvad en bestemt farve vil se ud på dig.

Gratis Virtual Makeover: Prøv før du køber

Det kan være nervepirrende at sætte din tillid i hænderne på en frisør, når du har ingen idé om, hvad din nye frisure vil se ud, før den er færdig. Men tillid teknologi til at komme til undsætning med gratis virtuelle makeover værktøjer, der giver dig et smugkig før du selv indtaste en salon.

På internettet kan du indtaste "gratis virtuel makeover" og find online-programmer, der vil tillade dig at vælge mellem forudindlæste billeder af modeller eller bruge et billede af din egen uploadet fra din computer (anbefales til en bedre idé om, hvordan det vil se på dig og ikke en model). Disse gratis virtuelle makeover værktøjer giver dig mulighed for at finkæmme gennem Celebrity billeder som Drew Barrymore, Halle Berry, eller Jennifer Aniston. Du skal blot klikke på den berømthed foto, du ønsker, og den gratis virtuel makeover værktøj overlejrer at frisure på dit billede.

Nogle af disse gratis virtuelle makeover værktøjer også give dig mulighed for at ændre farven på den frisure, samt flip siden den frisurer del er tændt.

Valg Hairstyle Pictures

At afgøre, hvilken frisure billeder at vise din stylist er der et par regler af vejen for at huske på.

Først skal du sørge for frisure billeder du vælger virkelig vise frisure. En professionel eller paparazzi skudt af en berømthed, der er klar, i-fokus, farve, stor nok til at se den frisure detalje er ideel. Vælg frisure billeder, hvor personen, der indebærer, såsom en funktion i et blad eller på en rød løber, og hvor hele hovedet af hår er vist tæt på.

Sørg også for at frisure billeder er i farver. Mens dette normalt er tilfældet er det værd at bemærke, at en klipning fra en avis kan synes at vise en frisure godt i dine øjne, men stylister foretrækker at se en frisure i al sin herlighed, som omfatter dens farve. Du skal bare aldrig vide, hvornår en god frisure kunne have været gjort fabelagtig hvis bare din stylist havde kendt til disse chunky blonde striber i front.

At få ideer fra Celebrity frisure Billeder

Berømtheder er altid at ændre deres udseende. Uanset om det er for en film, eller bare for sjov af det, kan du regne med berømthed frisure billeder at vise det nyeste inden for hår og skønhed tendenser. Dette gør disse billeder prime værktøjer til blokering ideer til din egen nye frisure.

Et magasin som Sophisticate s Hairstyle Guide er altid fyldt med de nyeste berømthed frisure fotos. Har en favorit berømthed hvis hår du elsker? Kig efter et magasin med en særlig funktion på denne person og chancer er du vil have et par af denne berømthed frisure billeder at vælge imellem.

Internettet er en anden værdifuld ressource for at holde op med berømthed frisure fotos. Vil du vide, hvordan berømtheder bar deres hår til Oscars eller det seneste film premier? Du skal blot bruge din foretrukne søgemaskine og skriv "Celebrity frisure fotos". Derfra kan du gennemse og endda udskrive de billeder, du kan lide. Tag dem til din frisør og lad din stylist skabe en version på en berømthed frisure til dig.

Mænd bør bruge Celebrity frisure PhotosToo

Det er et velkendt faktum, at kvinder elsker at se godt ud, og ofte, at ønske fører til at efterligne den ser ud i deres foretrukne berømtheder. Men bare fordi du er en mand, betyder ikke, du skal ikke være villig til at få fat i en berømthed foto og hoved til barber shop eller salon. Som en kendsgerning, du måske mere end din kæreste.

Mænd har en tendens til at vide, hvad de vil, men det jargon relateret til håret industrien er mere tilbøjelige til at blive forstået af kvinder. Så du går i at ønske en klipning, der gør dig til at ligne Brad Pitt i Oceans 11, men da du ikke ved, hvilken slags cut der er du finde dig selv at sige igen, "bare klippe det kort over det hele,", som kan føre til en dejlig klipning, men sandsynligvis vil ikke efterlade dig med lige snit, du søgte. Det er her, den berømthed frisure foto kommer i.

Når du sætter et billede til din frisør eller kosmetolog, er der ikke behov for ord ud "Jeg vil gerne dette." Hvis du føler mærkeligt at bringe et billede af Brad Pitt eller George Clooney med dig, indse, at dette er den enkleste og mest direkte måde at få præcis, hvad du vil - og hvad er mere mandig end det?

Din gratis Makeover

Altid ønsket at afprøve en ny frisure, før et enkelt klip er taget? Har du brug for et nyt udseende, men ikke ønsker at betale top dollar for en komplet head-to-toe eftersyn? Ingen bekymringer, de bedste ting om virtuelle, er, at det er gratis.

Start din nye look med en ny "gøre det passer specielt til din ansigtsform. Og ikke betaler en dime for forslaget. Besøger virtuelle frisure websteder kan du få vist forskellige frisurer baseret på længde, form, farve og frisure (fint, tror, ​​bølget, lige), at arbejdet med rammen. Hvis du ikke er tilfreds med det forslag, behøver du ikke at betale for det - de fleste virtuelle makeover steder er gratis og blot komme med forslag baseret på dine indlæg.

De sidste nye frisurer

De fleste af de nyeste frisurer afhængige flerdimensional hårfarve for at gøre en stor frisure ser fantastisk.

Højdepunkter, lysere dele af hår farve, bruges ofte til at lyse op i området omkring ansigtet. Denne teknik er især populær med længere hår, der har tendens til at sidde mod ansigtet og kan trække den ned. Lightening op farven på dette område kan gøre både din hårfarve og ansigt synes at gnistre.

Går mørkere i visse områder af de nyeste frisurer kan også oprette et interessant look. En tur på den vilde side har den nedenunder del af lagdelt blonde hår farvet en medium brun. Dette gør det muligt mørkere farvet hår til at "kigge ud" fra blondine til et meget funky look.

Frisure Billeder

Tager frisure fotos med dig til salonen er altid en problemfri måde at vise din stylist hår klippe du går efter.

Den nemmeste måde at få dine hænder på fantastiske frisure billeder er at hente et par hårstyling og modemagasiner og gennemsøge siderne. Alt fra blanke annoncer til celebrity funktioner med billeder kan være en passende frisure foto til at tage til din stylist som eksempel.

Når du vælger frisure fotos forsøge og pluk dem så store som muligt, der viser off frisure godt. Også, ikke være bange for at spørge din stylist for information om de stilarter i frisure billeder såsom hvor svært eller tidskrævende styling vil være, og hvis den pågældende frisure vil arbejde med din hårtype. En god stylist skal have nogle input og forslag til dig, for at sikre, at du er tilfreds med det endelige resultat.

At finde en frisure galleri

Nogle gange har du bare har ingen idé om, hvilken type af ny frisure, du ønsker. I tilfælde som dette en online frisure galleri kommer i handy, da de normalt har flere eksempler på frisurer på varierende længder.

Du skal blot skrive "frisure galleri" i en søgemaskine og mange forskellige ressourcer bliver tilgængelige for dig. De vil have billeder i deres frisure galleri af forskellige hår længder fra meget kort til ekstra lang med mange stilarter i hver kategori. Mange vil endda have afsnit om berømthed hairstyles billeder, bryllup frisurer og prom updos.

Hairstyle Pictures

Når man ser for magasiner med frisure billeder det er altid nyttigt, hvis der er ledsager instruktioner om, hvordan at style denne særlige hår klippe.

Magasiner og online sites giver ofte tips og tricks til hvordan de berømtheder i disse frisure billeder style deres hår. Også kigge efter enhver omtale af, hvilke produkter de bruger eller hvad farve teknikker blev anvendt. Alle oplysninger på denne særlige frisure kan hjælpe dig i at kopiere denne frisure så tæt som muligt.

Hvor at finde de nyeste frisurer

Leder du efter en ny stil og ønsker at vide, hvad de nyeste frisurer er? Der er mange hårstyling magasiner på markedet, der appellerer til kvinder ligesom dig.

Det bedste ved at finde frisurer i magasiner, på internettet, eller via en virtuel frisure model, er, at du kan tage din fundet foto med dig og vise din stylist præcis, hvad du ønsker.

Frisure Billeder

Hvis du ikke har haft tid til at gennemsøge magasiner eller internettet til frisure fotos ikke glemmer, at alle saloner skal have frisure bøger i deres modtagelse.

Hvis du vil gennemse disse husk at dukke op tidligt til din udnævnelse. Introduktion til salonen et minut før din tid slot, og derefter bruge ti til femten minutter bladrede i bøger forlader din stylist i en tid stykket til rent faktisk at give dig den stil du endelig beslutning om. Den sidste ting du ønsker, er at haste din stylist med oprettelsen af ​​din nye frisure, som styrtede jobs sjældent vise sig så godt.

Frisure Gallery

Leder du efter banebrydende hår tendenser? Tjek internettet for en frisure galleri.

Forskellige websteder er chokerede fuld af forskellige typer af frisurer til alle hår længder og typer. Når man ser gennem en frisure galleri kontrol for at se, om de kategorisere frisurer med hårtyper som fint hår, tykt hår, krøllet hår etc. Dette vil hjælpe dig med at vælge en ny frisure, der er bedst egnet til dit hår. Sørg også for at udskrive nogen af ​​de billeder, du virkelig gerne så din frisør vil vide præcis, hvad du ønsker.

Jessica Alba er Haircut Style

I 70'erne fjer hår var alle de vrede. Nu, takket være Jessica Albas kortere version, denne haircut stil gør en moderniseret comeback.

Dette haircut stil begynder med hår bliver skåret hage længde. Næste lange lag tilsættes for at give håret bevægelse, når det er vendt eller fjer tilbage. Jessicas stil ikke omfatter pandehår, der holder stilen ser moderne.

Til sidst dette haircut stil bruge en volumizing mousse i fugtigt hår og føntør med en stor rund børste. Kronen område holdes super glat, mens siderne blusser ud, så koncentrere volumen i dette område. Endelig bruge en medium til stor størrelse krøllejern og lodret krølle siderne tilbage. Separate krøller ved at køre fingrene gennem håret for at blødgøre og blend dem. Tåge haircut stil med en medium hold finish spray til at holde håret på plads.

Hvor finder Hairstyle Pictures

Frisure billeder er en kundes bedste ven, når du kommunikerer med deres stylist præcis, hvad de vil have ud af deres nye stil. Her er et par anbefalede ressourcer til at jage store frisure billeder til at tage med dig på din næste salon besøg.

The Web

Check online for websteder, der tilbyder frisure billeder til deres besøgende til at gennemse. De fleste har en stor samling af frisure billeder at vælge imellem. Du kan sammenligne forskellige kategorier som updos, asiatiske frisurer og celebrity hairstyles.

Magasiner

Celebrity frisurer & Farve og Stil: Disse to magasiner er en fabelagtig ressource for at jage de nuværende frisure billeder af den smukke og berømte. Ledsager billederne er ofte instruktioner om, hvordan at style håret så godt.

In Style: Selv ved første øjekast kan synes dette magasin er afsat til tøj i stedet for hår, In Style giver en hilsen til alle ting trendy. Tjek denne magasin for både de bevidste frisure sektioner samt frisure billeder af modeller og berømtheder uanset hvad emnet.

Toris Breezy Haircut Style

Tori Spelling er forblæste haircut stil er en stor casual look for dem med fin til medium tekstur hår.

Til dette haircut stil længden er trimmet lidt under skuldrene med lag tilsat omkring omkredsen at indramme ansigtet. For at føntørre dette haircut stil anvende enten en mousse eller volumizing spray i fugtigt hår og tør efter med en pagaj pensel. Sørg for at forsigtigt vende siderne tilbage for at afslappet, breezy look.

Endelig bruge en flad jern til yderligere udjævne lag af denne haircut stil. Afslut med en dug af hårspray, men holde det lys, så håret stadig bevægelse.

Mischa Barton s Haircut Style

For dem, der ikke er villige til at hoppe på den krøllede hår vognen prøve Mischa Baron er helt lige haircut stil.

Langt hår er givet et par lag, især omkring ansigtet for vægt. Hendes pandehår efterlades lang og fejet til hver side af ansigtet til at blande med de andre lag. Hendes frisure stil er også styrket ved tilsætning af naturligt udseende gyldne højdepunkter.

For at få denne haircut stil anvende en glatning balsam eller teksturering creme på fugtigt hår og føntør med en stor slids børste. Afslut med en let dug for efterbehandling spray.

Hvorfor og hvordan man bruger Celebrity frisure Billeder

Hvis du ønsker at emulere en bestemt berømthed frisure, gå til den. Men husk på, at i dag, med tilgængeligheden af ​​gode udvidelser og mindre skadelige farve, gå ind i salonen og blot sige "Gør mit hår ligne Christina Aguilera er" kan få dig i problemer. Du ønsker ikke at gå i på udkig efter Christinas retro "Candy Man" stil kun at finde ud af for sent, at den sidste Christina Aguliera foto din kosmetolog sav var en stadig fra "Moulin Rouge" video.

Heldigvis for dig selv, billeder af kendis frisurer er overalt. Du kan finde dem overalt fra fan blogs til mainstream magasiner. En særlig ressource, vil sandsynligvis være lige ved salonen er den berømthed frisure magasin. Disse er magasiner dedikeret til frisure billeder, så billederne er næsten udelukkende headshots. De generelt har masser af berømtheder og nogle mindre kendte modeller. Ofte vil en frisure magasin har billeder af en berømthed med en bestemt frisure og derefter har instruktioner om, hvordan at kopiere denne stil.

Hvis du har fundet din perfekte berømthed frisure foto online, der kan blive endnu bedre. Prøv at finde et websted, der tilbyder mere end et billede af frisure. Billeder taget fra forskellige vinkler vil give din stylist en mere komplet idé om, hvad du leder efter.

Celebrity frisure galleri anmeldelse: The Hairstyler

En ting, der kan helt sikkert siges om Hairstyler online berømthed hår galleri er, at hvis de har forladt nogen ud, er det en freak ulykke. Der er flere berømtheder, fra A-listen på ned, noteret på dette websted, end på noget andet, der er fundet indtil nu. Hvis du bare ikke ved, hvis hår du gerne vil efterligne, start med Aaliyah og arbejde dig vej ned til Ziyi Zhang i dagevis på dage med hårstyling muligheder.

Åbningen side af thehairstyler.com er en demo af en virtuel makeover værktøj ved hjælp af en enkelt grundmodel. Hvis du ønsker at spille med dette værktøj for længe, ​​vil du blive bedt om at registrere. For at komme til den berømthed frisure listen, men du simpelthen nødt til at klikke på "Celebrity frisurer" linket til venstre. Nogle af de berømtheder har flere fotos, og du kan satse de mere røde løber optrædener den berømthed gør de flere billeder af denne berømthed vil der være at vælge imellem.

Der er kun et par annoncer på dette websted, og dem, der er der er ikke overvældende i mindst. Du vil ikke blive frustreret i din søgen efter at finde den store Halle Berry Pixie af irriterende annoncer over hele sitet.

På den anden side, billederne er helt små og professionel rådgivning, der går med dem er kun tilgængelig for registrerede brugere. Samlet set manglen på annoncer, den fantastiske række berømtheder til rådighed, og det tilsvarende antal fotos på webstedet gør for dette behov for dine oplysninger på hver tur, men blot knap.

Celebrity frisurer Galleri anmeldelse: UK Frisører

Den britiske Frisører hjemmeside er en af de bedste i verden til både berømthed hairstyles og til generel hårpleje information. Dette site har en sand rigdom af information, men det er organiseret, så du ikke føle sig overvældet, så snart du lægger hovedsiden.

Til venstre på hovedsiden er der en liste over alle de tilgængelige undersider. For at finde den berømthed hairstyles galleri du blot klikke på "style galleri" og "Celebrity stilarter." Du kan derefter vælge fra den omfattende rullelisten leder efter dig foretrukne berømthed, eller du kan vælge at bruge listen længden og vælg fra berømtheder med din længden af ​​hår. Når du finder den berømthed, du ledte efter, kan du klikke gennem alle billeder fra denne person at finde lige den, du kan lide.

Dette site har også sider, der tilbyder generel hårpleje råd, at du kan finde en salon og tjek hvad forskellige produkter gøre for dit hår. Der er et væld af oplysninger her, og hvis du ikke kan finde svar på dit specifikke spørgsmål kan du bede en af ​​deres bopæl eksperter. Du kan også have lidt sjov. Der er links til horoskop og tarot kort aflæsninger, og hvis du gerne vil, kan du bruge "celebrity hævn" værktøj til at "makeover" din ikke-så-favorit berømthed.

Dette site betaler regningerne med en simpel liste over Google-annoncer, som trail ned til højre, og et stort antal af hårprodukter, som de sælger fra stedet. Men hvis du søger strengt på celebrity frisure billeder, du vil ikke have nogen problemer opholder sig væk fra produktet bestilling sider.

Generelt dette er en fremragende site, der tilbyder brugerne masser af berømtheder billeder og en masse andre værdifulde oplysninger til at gå med dem.

Celebrity frisure Gallery anmeldelse: Frisurer Watch

Den Frisurer Watch webstedet (hairstyleswatch.com) er en af de bedre steder derude, når det kommer til de mange forskellige typer af frisurer, du kan kigge efter. I stedet for at søge efter Paris Hiltons frisure, kan du søge efter lagdelt hår, teen hår eller hår, der er blevet arbejdet på specifikt med en sedu. Inde i disse og andre kategorier finder du billeder af kendis frisurer du kan kopiere til at gå med din egen stil af hår.

Dette site har også nogle virkelig sjove kategorier. "Top 100 Berømtheder" links til en liste over berømtheder, hvor du kan se alle deres frisurer. Kategorien "Freaky Friday" er en turistattraktion for skøre hår-don'ts og "Hvordan" giver let at følge instruktionerne for kopiering forudvalgte udseende.

Det store negative her er manglen på en søgefunktion. Du bliver nødt til at kigge efter den berømthed frisure, du ønsker på din egen, men webstedet er så nemt at navigere, at du vil finde det, eller indse, at de ikke har det hurtigt.

Endelig her er et andet stort plus. Webstedet er næsten fuldstændig blottet for annoncer. Grundlæggende Google-annoncer kører langs toppen og ikke meget andet forstyrrer din brug af hjemmesiden, som er en forfriskende ændring fra forekomsten af ​​annoncer på nogle andre frisure hjemmesider.

Celebrity frisure Gallery anmeldelse: Celebrity-Hairstyles.org

Celebrity-Hairstyles.org er en Glam Media site. Måske forklarer det forfriskende mangel på reklame på dette websted. Det er meget ren og let at bruge. De eneste antydninger af reklame er et par sponsor links alle fører til Glam medier websteder.

De mest populære berømtheder er vist i en kort liste på venstre side, efterfulgt af standarden beder såsom kort, lang, krøllet, formel og mænd. På tværs af bunden, er berømtheder anført i nogen bestemt rækkefølge, hvilket kan gøre for en længere søgning. Apropos søgninger, hvis du er på udkig efter en søgefunktion, kan du stoppe, er der ingen. Mangel på en søgefunktion er en alvorlig ulempe, hvis du er på udkig efter et foto af en bestemt berømthed, især en, der ikke specifikt er opført hen over bunden. Hvis han eller hun ikke er der, så prøv et andet sted.

Når du finder den berømthed, du leder efter, flere forskellige billeder af den pågældende person er til rådighed. Du skal bare rulle gennem hjælp af links direkte under deres foto. Der er links til flere skønhedsartikler, men ingen vejledning i at kopiere en berømthed specifikke hår eller makeup look.

Samlet dette websted er skal roses for deres mangel på overvældende reklame og hvor let det er at flytte fra en berømthed foto til den næste. Men manglen på søgefunktioner og hår eller makeup tips gør det svært at anbefale dette websted til nogen, der virkelig ved, hvad de leder efter.

Celebrity frisure Gallery anmeldelse: Beautiful frisurer

Hvis du er på udkig efter en frisure galleri, der vil give dig store fantastiske billeder af hundredvis af kendis frisurer, beautifulhairstyles.com er en fremragende ressource. Hjemmesiden er opdelt i billeder af forskellige længder, teksturer og arrangementer (som bryllupper). Du kan finde inspiration i de store fuld farvefotografier, og opdag en stor formel frisure til din prom eller en sød snit, når du er klar til at gå kort. Beskrivelserne er korte og til det punkt; "Jessica Alba i yndig kort blond bob" for eksempel, og sitet er nemt at navigere.

Sitet har en søgning funktion, men det er praktisk skjult nederst på siden. Hvis du ved, hvad du ønsker at se efter, skal du rulle hele vejen ned og klik på "Søg". Google powered søgefunktion vil se udelukkende inde beautifulhairstyles.com først. Hvis du ikke finder det, du søger efter, kan du så spørge den til at søge på hele internettet på din forespørgsel.

Hvert websted har at finde en måde at betale regningerne, og simple Google-annoncer køre ned på begge sider af billederne. De er ikke alt for påtrængende selv og ikke forstyrrer størrelse eller visning af billedet i midten.

Samlet set denne hjemmeside er en fremragende ressource for berømthed frisure fotos og formelle frisure ideer.

Finde Celebrity frisurer Online

Så hvor skal du kigge efter berømthed frisure fotos? Internettet er et godt sted at starte.

Hvis du ved, hvis hår du ønsker, kan du prøve at berømthed hjemmeside. Du har måske held der, især hvis den frisure, du leder efter, er en, der den berømthed bar til en nylig begivenhed. Celebrity hjemmesider dog er dedikeret til at tjene penge, så du vil sikkert finde flere oplysninger om den pågældende persons seneste eller kommende projekter end på, hvor de har været, og hvad frisure, de har været iført. Også huske på, at det er usandsynligt paparazzi fotos vil afvikle på en berømthed hjem site.

Fansider er som regel meget bedre steder at se, fordi fans er ofte langt mere dedikeret til udstationering billeder af deres foretrukne berømthed. Celebrity blogs kan have flere billeder af dit valgte berømthed på en given nat. Hvis du ved præcis, hvad berømthed gjorde, da du så den stil du kan lide, kan du søge efter deres navn og begivenheden. This is likely to give you several possible image matches.

If you are not sure whose hair you ought to have, go to your browser and type "celebrity hairstyle photos" into your search engine. There you will find several online galleries that feature photos of celebrity hairstyles. Many of them allow you to do a subsearch, either by celebrity, or by the length or style of hair you are looking for. For example, once you find a site you like, many will let you look in that site for photos that are strictly of Madonna or only celebrity updos.

When it Comes to Celebrity Hairstyles, Keep it Real

So you've found the ultimate, perfect hairstyle for you. The only trouble is . . . it's still on Mandy Moore's head. Not to worry--if you can get a picture, you can probably get that style. The great thing about celebrity hairstyles is that as long as there are paparazzi, there will be plenty of photos to help your cosmetologist understand what you want.

When using celebrity photos though, try to be realistic. Mandy Moore for example is in her early twenties, fit and wealthy (enough to have hairstylists re-do her do every ten minutes). If you on the other hand are in your late forties, not so fit or so wealthy, then that high maintanance hairstyle may not work for you. Mandy not only has a facial structure that, at her age and weight, makes nearly any hairstyle workable, she also has an army of stylists that ensure she never has to do her own hair if she doesn't want to.

So if the style you are looking at is complex, and you have no time or no talent for hair (not to mention shoulders that cry foul any time you reach for anything higher than your head), you may want to rethink a style that requires hours of messing with magnetic rollers. Take your time and consider your look and lifestyle before settling on a specific celebrity style.

In any case, if you look, you are certain to find a celebrity inspired hairstyle that really is perfect for you.

Celebrity Hairstyle Gallery Review: Beauty Riot

Beauty Riot's website is much more than a simple celebrity hairstyle gallery. There are photos of celebrity hair and makeup as well as tools you can use to get your best celebrity inspired look. The page guide runs down the left and includes links to features like a virtual makeover tool, basic beauty lessons and a daily beauty blog. Down the right runs a list of celebrities from AZ.

The pictures are generally thumbnails you double click to expand. Some celebrities have only one or two photos available, while certain style gurus like Jennifer Aniston and Ashlee Simpson have several. The search feature is almost hidden. You will find it at the bottom of the page. Scroll all the way down to find it. The search returns beautyriot matches first, followed by other website matches.

One great feature of this website is the "Look It Up" feature, which is a separate feature from the basic search function. "Look it Up" will help you find a style pro, locate a great bargain or figure out what exactly is that odd chemical in the gel you are about to put in your hair. Another good thing about this website is the step-by-step instructions given for copying the makeup application of many celebrities.

When it comes to paying the bills, this site goes just a little bit overboard. Many of the pages are simply overcrowded with ads. Everything from basic Google ads to full flash commercials interrupt your enjoyment and the functionality of the site.

Overall this is a very useful website with more to offer than the average hairstyle gallery. Just be patient and don't let the overwhelming number of ads distract you from your goal of finding the perfect celebrity inspired hairstyle for you.