Celebrity frisurer: Begivenhed frisurer, Celebrity Events Tips

Prom frisurer: Match dit hår til din kjole

Bare fordi din kjole er rød, betyder ikke, din skal være, også. Men for at skabe et look mellem prom frisurer og gallakjoler, der virker så prøv at vælge en frisure, der komplimenter, ikke konkurrerer med din kjole.

Hvis din gallakjoler har en meget lav ryg eller indviklede design på bagsiden din prom frisure skal være en, hvor håret er sat. Det gør du ikke godt at have en smukt low cut kun kjole til at have dit hår dække det.

Alternativt hvis du har dit hjerte indstillet på at bære dit hår alle ned, eller ned, så prøv at vælge en elegant, men alligevel diskret kjole. Også, hvis din kjole er meget glitrende prøve at tilføje en lille gnist via nogle små hår hårspænder med glitter, men ikke overdrive det. En lille gnist rækker langt.

Anne Hathaways Gorgeous Grecian Braids

For en fantastisk og unik updo til din næste store begivenhed prøve at gå græsk. Anne Hathaways frisure for Golden Globes fremvist små flettede dele af hår sammenvævet blandt en lavtliggende bolle-typen up-sweep.

For at få Anne Hathaways frisure, du ønsker at lave en aftale med en stylist, da denne type updo er bedst at overlade til de professionelle. Denne type af stil virker bedst på medium til langt hår og pandehår kan fejes til side eller holdes tilbage med en diskret hoved band som Anne Hathaway anvendes.

Denne frisure består i at tage små dele af hår og fejer dem tilbage fra ansigtet. Disse stykker derefter flettet. Derefter vil stylist skabe bageste del af updo ved at vride og vævning stykker af dit hår længde og pinning dem sammen til en tekstureret bolle. Nu samles de flettede stykker med Bolle og fastgjort til overfladen for at genskabe den græske look. Afslut denne Anne Hathaway frisure med et let dug af hårspray for hold.

Wedding Hair: Celebrity Style

Med bryllup sæson med hastige skridt mange brude-til-være søger at berømtheder til bryllup updo ideer. Uanset om du er på udkig efter klassiske, såsom Carmen Electra slanke chignon, eller en mere afslappet stil ligner Hilary Duff banehalvdel op gør, er der en berømthed stil for hver type brud.

For de brude, der elsker klassikerne, prøv Carmen Electra frisure til et bryllup updo. Langt hår er givet en dramatisk lave side del og sleeked tilbage til nakken. En lavtliggende, glat bolle, kaldet en chignon, er skabt ud af længden af ​​håret. Bangs, hvis du har dem, bør fejes til side for at blande med back-fejet stil i denne bryllup updo. Dette bryllup updo er bedst at overlade til en professionel stylist til at sikre, at det viser sig som slank og perfekt, som det skal være.

Leder du efter noget lidt mindre struktureret? Prøv Naomi Watts 'frisure, der sætter et moderne twist på den klassiske franske twist. Denne stil virker bedst på hår, der er længere end skulder længde, selv hår, der er længere, men ikke meget tyk kan arbejde godt også. En volumizing eller krølle øge styling produkt bør anvendes i fugtigt hår og forsigtigt kradser hår til at danne bølger. Når håret er tørt siderne og bagsiden af ​​håret forsigtigt fingeren kæmmet mod nakken og rullede op mod kronen samtidig være pinned på plads. En børste bør ikke anvendes til denne stil, medmindre du vil have en perfekt glat fransk twist. I stedet, lad bølger i håret strømme frit til at skabe en mindre formel look. Forlader et par slyngtråde omkring ansigtet vil også blødgøre dette look. Også denne stil bedst på salonen.

Hvis dit bryllup vil være en afslappet affære, springe Tradewinds bryllup updo og vælge Hilary Duff frisure. Denne halv-updo fungerer bedst på tykkere hår, der er skulder længde eller længere. Påfør en styling creme i fugtigt hår og føntør mens styling med fingrene for at "rodet" look. Når håret tørres, tage en stor tønde krøllejernet og wrap forskellige afsnit omkring jern, efterlader enderne af hår ud og ukrøllet. Når du har opnået en tilstrækkelig rodet, men elegant look, træk forsigtigt siderne tilbage og sikkert med en jeweled hår klip. Sørg for at efterlade nogle totter omkring ansigtet og holde pandehår bløde og afslappet så godt. Denne stil kan gøres derhjemme, og er perfekt til en beach type bryllup updo.

Homecoming Frisurer: Lade dit hår ned

Homecoming frisurer ikke altid betyder, at du har brug for at bære dit hår pinned op. Tænk Marcia Cross og hendes strømmende manke af lyse Auburn bølger.

Til denne lange hår homecoming frisure tåge let fugtig hår med en volumizing spray eller anti-frizz styling creme, hvis din har naturlig bølge i håret. Husk ikke at gøre dette på nyvasket hår, så det krøller vil holde bedre.
Næste del hår i midten tilbage til kronen af ​​dit hoved, men lad håret lige på kronen kæmmede tilbage for mere volumen der. Blow tørt hår på hovedet for maksimal lydstyrke, hvis du har glat hår eller med en stor rund børste, hvis dit hår har nogen krølle til den.

Endelig bruge en stor tønde krøllejernet til spiral store dele af hår i løs krøller. Ikke krølle hele vejen til rødderne på top-holde denne del fladere for at undgå en runde udseende. For at holde krøllerne i denne hjemkomst frisure defineret frakke fingre med en styling voks og finger kam ud krøller til iblanding af dem. Sæt med hårspray.

Home eller Salon Style: Denne hjemkomst frisure kan gøres derhjemme.

Formelle frisurer: The Perfect Pony Tail

For dem med mellemlang til lang hår, der ønsker en diskret, men let formel frisure hvorfor ikke tage din cue fra berømtheder som Angelina Jolie og Hillary Swank. Mens en pony hale kan lyde som noget for en søndag jog og ikke en formel begivenhed, hvis det gøres rigtigt, vil det passe ret i.

For det første vil tørt hår skal indstilles på mellemstore velcro ruller. Tag sektioner, så længe rullen og halvt så bredt og tåge med en volumizing spray. Sæt hele hovedet af hår og lad tørre helt. Hvis din formel frisure vil have pandehår kan du vælge at sætte i en rulle eller holde det fladt til en side swoop effekt på tværs af panden.

Når håret er tørt pak fra rullerne og tilbage kam rødderne af hår over med en børste. Nu glatte hår tilbage i en hestehale. Du ønsker det øverste lag af håret til at se glat og pæn, men ikke børste for hårdt, eller du vil fortryde din pude af backcombing, der holder håret fra sidder fladt mod hovedet og ser alt for almindelig for en formel frisure. Sikker hestehale med en fancy elastisk eller barrette.

Nu tager en meget lille mængde af styling voks eller hår pomade og forsigtigt køre fingrene gennem hestehale at tilføje definition til dine storslåede bølger. Hvis du har pandehår stil dem som ønsket (prøv at tilføje pomade og swooping til siden).

Home eller Salon Style-Denne ene kan helt sikkert gøres derhjemme og ved dig selv på det!

Prom Hairstyles: To store krøllede frisurer

Leder du efter en prom frisure, der afspejler den seneste i hår tendenser? Så krølle er vejen at gå, om du har planer om at bære dit hår ned eller fejet ind i en updo.

Hvis dine prom frisure planer omfatter at forlade dit lange hår ned, så prøv at tage en stil cue fra CSI: Miami Sofia Milos. Sofias naturligt krøllet hår understreges af brugen af ​​en mellemstor krøllejern til at definere og tæmme hendes krøller. Hvis du vil oprette dette look selv tilføje en styling creme med silikone føjet til det og blæse tørt hår med en diffuser vedhæftet fil for at undgå hår bliver kruset. Dernæst forsigtigt pin up hovedparten af ​​dit hår og efterlader en lille del ned, og røre op nogen krøller, der har brug for ekstra opmærksomhed. Fortsæt med at gøre dette, arbejder op i hovedet afsnit for afsnit, og sørg for krøller ser så glat som muligt. Må ikke bekymre dig om det bliver perfekt-you're går for en alle over ensartet udseende, men perfektion er ikke nødvendigt. Til sidst dette prom frisure spray hår med en hårspray designet til at bekæmpe off fugt.

Hvis du har glat hår, men ville stadig elsker et hoved fuld af spiral krøller-ikke klynke. Samme udseende kan stadig nås, men gør dig selv den tjeneste og lade det være op til en professionel ved at bestille en aftale på en salon på din prom dag.

For en krøllet prom frisure, der sættes i en updo prøve en stil som den Jamie Pressly har legede. Længden af ​​håret er fejet op og fastgjort til toppen af ​​hovedet, forlader sider og pandehår lige. Næste enderne af upswept hår er krøllet rundt om en lille krøllejern og placeret tilfældigt oven på hovedet. De pandehår er fejet til side for at blødgøre den stil. Denne prom frisure er bedst at overlade til en professionel, medmindre du har en meget hår kyndige ven villige til at gøre arbejdet for dig.

Prom frisurer: Undgå knirkende ren Hair

Mange gange disse går til salonen for prom frisurer starte dagen med deres normale morgen rutine, der omfatter vask håret. Dette er en stor no-no i hårstyling og gør kun sætte håret meget vanskeligere for din stylist.

Enhver model eller skuespiller ville fortælle dig, at når de har deres hår gjort til en begivenhed deres hår er mindst "en dag gammel." Prom frisurer falder ind under samme regel. Hår, der er blevet nyvasket bliver meget glat og er svært at styre, mens hår, der har haft en dag med hårprodukter og, ja, nogle naturlige olie ophobning fra hovedbunden, har mere vejgreb og vil blive sat bedre.

Homecoming Hairstyles- Ashlee Simpson bløde krøller

Hvis du leder efter hjemkomst frisurer, der ikke kræver en masse stifter og komplicerede trin forsøger Ashlee Simpson er nemt slangekrøller.

Denne stil er bedst på lange, lige hår. Hvis du har naturlig bølge bruge en glatning balsam i fugtigt hår og føntør lige. Brug en flad jern på håret, hvis nødvendigt, da den glattere dit hår er det bedre.

At style denne hjemkomst frisure et hår gel eller styling balsam anvendes i fugtigt hår og håret er føntørret med en lav side del. Når håret er helt tørt tage mellemstore sektioner og sno omkring en halv tomme riflede krøllejern. Kun krølle den længde, der hænger under hagen som de øvre dele af denne homecoming frisure efterlades lige og forholdsvis flad i hovedet.

Når alle længden af ​​dit hår er krøllet tage en styling voks og forsigtigt pels hver ringlet ved at køre dine hænder over dem. Du må ikke adskille krøller for meget. Du ønsker at have flere mellemstore spiral-lignende krøller cascading ned, ikke en flok små. Næste tilføje nogle af styling balsam til den øverste del af dit hår og gøre det lå fladt mod hovedet. Brug to små hårspænder til at holde den dybe side del på plads; den ene er placeret lige over det modsatte øje fra siden dit hår er skiltes på (dette vil feje pandehår over, hvis du har dem), og den anden er placeret bag øret på den modsatte side til at holde håret tilbage fra ansigtet. Sæt med hårspray og en skinnende spray evt.

Home eller Salon Style-Denne ene kan helt sikkert gøres derhjemme ved dig selv.

Prom Hairstyles: Jessica Simpson Updo

En modelleret endnu ikke for struktureret prom frisure er Jessica Simpson updo. Denne stil er bedst til hår, der er længere end skulder længde. For at opnå denne stil en fuld og lang bang er udeladt for at razzia på tværs af panden. Adskil denne bang sektion og overlade det til sidst. Dernæst tager store dele, håret fejet løst tilbage og fastgjort til hovedet med Bobby stifter. Hår fra nakken er trukket op til lige under midten af ​​bagsiden af ​​hovedet og fastgjort. Må ikke bekymre dig om at gøre sektionerne for pæn som lidt "messiness" tilføjer til skødesløshed i denne stil.

For at undgå dette prom frisure ser alt for sød, lad enderne af de fastgjorte sektioner ud og lad dem hænge lige uden curling. Næste bang sektion har en styling voks anvendt til det og fejet til side for en dramatisk effekt. Spray rigeligt med hårspray til at holde.

Home eller Salon Style-Denne prom frisure er virkelig på grænsen. Hvis du eller en af ​​dine venner er en hår ekspert derefter, med alle midler, give det et skud. Men hvis hårstyling ikke er dine ting derefter bestille din prom frisure på en salon.

Prom frisurer: Den Sexy chignon

Et af de hotteste updos ved Oscar-uddelingen var en lavtliggende, løs bolle kaldes en chignon. Denne stil, båret af Naomi Watts, Jennifer Garner og Michelle Williams på den røde løber, er et perfekt valg for dem, der gerne deres prom frisurer at se sofistikeret, men ikke over toppen.

Mens dette prom frisure kræver nogle talentfulde fingre det kan gøres derhjemme, hvis du eller en ven er kyndige med styling hår. Denne frisure virker bedst på medium længde, let lagdelte hår. Hvis du vil oprette din egen version af Naomi Watts chignon blot føntørre fugtigt hår, der havde en volumizing eller krølle øge mousse anvendt på den. Brug dine hænder til at kradser hår, mens tørring, som vil sætte skub i enhver fysisk bølge, du måtte have. Når tør, tage bagsiden og siderne af håret og sted i en løs side hestehale. Må ikke blive for stramme med elastikken, i stedet wrap elastikken omkring håret én eller to gange, og derefter bruge Bobby stifter til at sikre elastik til hovedet.

Nu wrap nogen længere sektioner omkring bunden af ​​hestehale, pinning som du går, for at skabe en blød bolle. Glem ikke at efterlade nogle kortere lag ud som derefter kan rørt op med et krøllejern. Idéen her er en afslappet chic så ikke ærgre sig for meget om at få denne updo perfekt ... bare sørg for at fastgøre det godt!

Formelle frisurer: Terri Hatcher naturlige Waves

For hår, der er naturligt bølget Teri Hatcher s Emmy hår er en perfekt formel frisure. Dens naturlige, fejet tilbage stil vil se glamourøse på nogen.

Denne type af formelle frisure har naturligt bølget hår misted med en volumizing spray og scrunched tør. Hvis du ikke har naturlige bølger kan du indstille dit hår i velcro ruller for at opnå den bølger natur ikke give dig.

Store dele af håret, startende fra fronten, er løst snoet tilbage, og håret er fastgjort i en knold. Kunsten at denne stil er ikke at gøre det rent eller glat, men at vise bølger i håret for at holde denne formel frisure fra at se alt for stiv eller svær.

Home eller Salon Style-Denne formel frisure bør ske på en salon. Det lyder måske ikke frygtelig teknisk, men at få den casual look kan være hårdere end det lyder.

Homecoming Frisurer: Fantasy Updos

Undertiden ingen almindelige updo med do. For dem, der ønsker, at deres hjemkomst frisurer til at være centrum for opmærksomhed der er websteder, som udstillingsvindue nogle af de mest fantastiske og originale hjemkomst frisurer derude.

Mange af de hjemkomst frisurer fremhævede gør brug af silke blomster, eller endda fjer, som tilbehør til at tilføje en romantisk touch.

Hvis du beslutter du ønsker en af ​​disse typer af hjemkomst updo frisurer sørg for at bestille med en professionel stylist til at skabe dem. Disse hjemkomst frisurer kræver enorme dygtighed og sans for detaljer og kan ikke genskabes hjemme. Også, når du booker din udnævnelse, nævne, at du kræver en meget kompliceret updo og bede om en person, der har specialiseret sig i at gøre hjemkomst frisurer og updos. Det anbefales også at have en konsultation eller et mindste et hurtigt besøg, med din stylist før den store dag.

Medbring et billede, som du har udskrevet ud og lad det med din stylist. Dette er ikke den slags hjemkomst frisure, du ønsker at bare springe på din stylist. Det vil kræve en masse tid, så sørg for at efterlade nok tid, før dit arrangement, så din stylist ikke forhastet.

Home eller Salon Style-Få en specialiseret professionel eller du vil blive skuffet.

Formelle frisurer: Eva Longoria er Emmy Style

Hvis formelle frisurer, der skriger diva er din stil prøve Eva Longoria er Emmy 2005 frisure. Dens kombination af cascading krøller og ansigt indramning slyngtråde vil helt sikkert gøre hoveder igen i din retning.

Til denne formel frisure siderne er løst fejet op og fastgjort tilbage mens bagsiden er overladt til at hænge frit. Bangs eller lange stykker af hår er tilbage ud omkring ansigtet for at blødgøre udseendet.

Bagsiden længde af hår i denne formel frisure derefter krøllet med en mellemstor krøllejern for en cascading krøller effekt. De pandehår, hvis du har dem, er fejet til siderne og slyngtråde tilbage omkring ansigtet er også krøllet.

Til sidst denne formel frisure tåge med hårspray for at indstille stil.

Home eller Salon Style-Denne ene kan gøres derhjemme selv, hvis du har tykt hår, kan det være tidskrævende.

Prom Hairstyles: Diskret Chic

Prom frisurer, der ikke er afhængige af en masse volumen for effekt kan gøre en fantastisk effekt. For denne type stil prøve at have langt hår sat i en lavtliggende bolle på nakken af ​​din hals.

Denne type prom frisure, som det Jessica Alba har slidt, har håret backcombed og derefter trak løst tilbage til nakken, og sørg for at efterlade en lille volumen på toppen. Næste håret anbringes i en smule off center bolle ved at sætte håret i en pony hale og derefter vikle hele længden omkring bunden af ​​pony hale, pinning med Bobby stifter som du wrap.

Hvis du har pandehår, beliggende i en stor velcro rulle bare for at give lidt volumen og bøje. Bare ikke overdrive pandehår ved at gøre dem for stor. Tænk underspillet her.

Home eller Salon Style-Dette kan gøres derhjemme, men du skal bruge hjælp fra en ven til at pin bolle ordentligt.

Prom Hairstyles: Emily Rossum s upswept Curls

Prom frisurer, der har løse krøller stablet oven på hovedet kan være meget elegant uden at se alt for struktureret. Emily Rossum afslappet krøller er et perfekt eksempel give hende stil en blød, romantisk look.

For at opnå dette prom frisure små dele af hår er misted med en volumizing spray og sat i små og mellemstore ruller. At lade håret tørre helt, bliver rødderne derefter backcombed med en børste. Den samme børste anvendes derefter til forsigtigt glatte håret tilbage fra ansigtet i diagonale retninger. Håret er dernæst tilfældigt fastgjort til hovedet med de krøllede ender udeladt for at sidde på toppen af ​​hovedet.

Home eller Salon Style-Denne prom frisure er bedst at overlade til en professionel.

Prom frisurer: For kort hår

Dem med kort hår har brug for prom frisurer også! Så hvis du har korte Lokker, ikke ærgre sig, fordi du kan peppe næsten enhver længde af hår for denne særlige dag.

Hvis dit hår længde svarer til den af ​​Halle Berrys beskåret stil hvorfor ikke efterligne hendes vilde stil, men med lidt ekstra glitter.

Brug en volumizing spray eller spray gel på fugtigt hår. Ved hjælp af en aftræk pensel eller lille rund børste, føntørre dit hår. Sørg for at koncentrere sig om at få volumen ved rødderne. Brug derefter en mellemstor krøllejern og bruge det til at bøje den første halvdel tommer til centimeter af håret fra rødderne på kronen område af dit hoved. Du ønsker ikke krøller lige igennem til enden, da dette vil se alt for dateret og struktureret så forlade enderne ud af krøllejernet alle sammen.

Det næste skridt i din prom frisure er at bruge hår pomade eller styling voks og adskille stykker af hår og placere dem hvor du vil have dem. For at tilføje lidt glitter kan du tage Bobby stifter med perler eller perler på enderne af dem og placere blot et par tilfældigt hele dit hår, så bare perle eller perle viser gennem håret. Spray med hårspray til at holde.

Home eller Salon Style-Dette er absolut en stil, du kan gøre dig selv derhjemme.

Prom frisurer: The Loose chignon

En chignon, frisør taler for en løs bolle, er fantastisk til prom frisurer, hvor du ønsker at undgå en enorm, kræsen frisure.

Håret kan enten indstilles store ruller første til at give en lille volumen eller, hvis du har tykt hår, skal du blot børstet godt ud på forhånd. Denne prom frisure, som set på Hilary Duff, har langt hår opdelt i tre store dele. Disse sektioner bliver så snoet til at skabe en lang rørlignende twist, der sidder oven på hver sektion. Hele længden af ​​håret anbringes derpå i et lavtliggende pony hale på meget bunden af ​​halsen.

Hvis du vil oprette en blød prom frisure håret er så løst pakket ind i en bolle og Bobby stifter fastgøre bolle til hovedet. Hillarys lange pandehår er skiltes i midten og venstre for at løst hånd ned på begge sider til at indramme ansigtet.

Home eller Salon Style-Denne ene er lidt tricky. Der er en masse i gang, og chancerne er, at du ikke har nok hænder til at gøre det hele. Hvis du har et hår kyndige ven dette kunne fungere, hvis du både tackle det sammen, men anbefales et besøg i salonen.

Formelle frisurer: Gør dit Salon Udnævnelse

Så du har fået en formel begivenhed, der kommer op, og du får brug for en formel frisure. Før du ringer til din foretrukne salon her er et par tips til at gøre din salon besøge en behagelig og problemfri sejlads én.

Gør din udnævnelse ASAP- Vent ikke til sidste øjeblik at bestille din formel frisure udnævnelse. Formelle frisurer tager tid, og du ikke ønsker at blive stuvet sammen i mellem andre klienter med en forhastet stylist, der ikke kan tage deres tid og give opmærksomhed til detaljer.

Overvej en consultation- Hvis du er en person, der enten ikke har nogen idé om, hvilken type af formelle frisurer, du kan lide, eller er meget betyder om dine formelle frisurer (det er ok at indrømme det og ja, du ved, hvem du er) så gør både dig og din stylist en fordel og bog en høring forud for tid. Nogle konsultationer er gratis nogle er ikke, men det kan godt være det værd, som det er, når du kan få dine sympatier og antipatier tværs uden at spilde tid på dagen for begivenheden.

Du må ikke vaske dit Hår knirkende ren hår vil ikke stil egentlig ikke møder op med frisk shampooed, eller værre, stadig våd hår, din formel frisure udnævnelse. Hvis du skal vaske dit hår før begivenheden gøre det natten før og tåge hår med en spray gel og lad lufttørre. Dette vil give håret nogle greb til at arbejde med.

Vide hvad du vil og Bevis It- Før du sætter foden ind i salonen til din udnævnelse gøre dit hjemmearbejde. Kig gennem blade eller online for prom frisurer, som du ønsker. Indsnævre den ned til en eller måske to prom frisurer og tage billeder med dig, så din stylist kan se præcis, hvad det er, du ønsker.

Homecoming Frisurer: Retro bølger for Short Hair

Short hjemkomst frisurer behøver ikke at være kedeligt. For et glamourøst look på hår, der er kort, men har lange lag forsøger Charlize Theron er fejet tilbage, bølget frisure.

Til dette homecoming frisure toppen og siderne af håret er sat tilbage fra ansigtet i små til mellemstore ruller. Bagsiden er sat i små ruller til ekstra krølle, eller, hvis hår er for kort til ruller det tørres og krøllede med et krøllejern.

Når håret er tørret hår pomade anvendes på hænder til at rive toppen og siderne af håret tilbage, adskillelse af krøller og gøre dem i strømmende, væk fra ansigtet bølger. Curls på nakken er også adskilt med pomade og bølgerne er blandet med de strammere krøller på bagsiden. Hår spray bruges til at indstille denne hjemkomst frisure.

Home eller Salon Style-Denne ene kan gøres derhjemme, men hvis du ikke er meget godt med styling dit hår lade de professionelle gøre din hjemkomst frisure, så det ser ud som glamourøse som det skal.

Formelle frisurer: Halles glorie af Ringlets

En elegant formelle frisure til mellemlangt og langt hår er en version, der berømthed Halle Berry bar. For denne stil små dele af hår enten er krøllede med en lille tønde krøllejern eller din stylist kan anvende lange plastrør kaldes spiral perm stænger.

Hvis perm stang metode bruges til denne formel frisure hver sektion af hår er misted med en spray gel og pakket ind i et spiralmønster på stangen. Håret tørres og uindpakkede når stængerne afkøle i et par minutter. Coat spiral krøller med et tyndt lag styling voks til at udjævne krus og giver glans. Håret er derefter børstet tilbage fra ansigtet og op fra nakken. Denne stil krævede mange, kan Bobby stifter at sikre. En snyder metode, hvis gør denne stil derhjemme, er at sætte håret i en meget løs hestehale (ikke wrap elastikken omkring håret mere end to gange) og derefter pin elastikken til hovedet.

Fortsæt denne formel frisure ved at tage mellemstore sektioner og tilfældigt vride dem og pinning dem til hovedet, så de skaber en "pude" af krøller på bagsiden af ​​dit hoved.
Når du har den stil, som du ønsker det tåge med hårspray.

For krøllejernet version af denne formel frisure krøller hele hovedet af hår, små sektioner på et tidspunkt, i et spiralmønster på tønden. Start altid i bunden af ​​krøllejernet s tønde og dens afvikling akslen, og sørg for at få det ender i at undgå, at knæk "fiskekrog" se på enderne. Når alle hår er krøllet stil som beskrevet ovenfor.

Home eller Salon Style-Denne ene, mens ikke teknisk svært, kan være ekstremt tidskrævende. Hvis du har brug for at lave din egen formel frisure får en ven og to krøllejern. Har ven krølle ryggen, mens du krølle siderne og både arbejde på pinning den stil. Ærligt selv, vil mobilisere en professionel på din store dag spare store tid.

Prom Hairstyles: Easy gøre-det-selv Prom Styles

Hvis du ikke kan komme til en salon på prom dag, eller bare foretrækker at oprette din egen prom frisure, så prøv en af ​​disse to nemme stilarter, der kan gøres hjemme og starte med en grundlæggende hestehale.

Keira Knightly beviser, at en prom frisure kan se glamourøse og behøver ikke at være svært at opnå. Hvis du vil prøve denne updo derhjemme slag tør langt hår, der har haft en styling creme anvendt på den. Del lange pandehår, hvis du har dem, i eller nær midten og træk derefter resten af ​​dit hår tilbage i en lav, lidt off center hestehale. Nu deles din hestehale i to eller tre dele, afhængigt af tykkelsen af ​​dit hår, og spiral wrap hver sektion lodret omkring en mellemstor krøllejern. Når pony hale er alt krøllet pels fingre med et hår pomade og forsigtigt blande sektionerne til én stor spiral krøller. Touch op pandehår med et krøllejern, hvis nødvendigt og tåge din updo med hårspray.

En anden derhjemme prom frisure at prøve er Jennifer Lopez 'halv-up stil. Begynd ved at anvende en volumizing mousse i fugtigt hår og føntørring med en stor pagaj pensel. Det næste skridt er at trække siderne og bagsiden af ​​dit hår op og til toppen af ​​hovedet, holde håret så glat som muligt. Fastgør denne sektion i en høj hestehale. Nu tager en meget lille del af denne pony hale, bare lidt tykkere end din elastisk, og pak det omkring bunden af ​​hestehale, sikring slutningen af ​​dette stykke hår med en Bobby pin gennem bunden. Dette vil tjene til at skjule elastisk. Dit sidste skridt er at tage mellemstore sektioner af dit hår og pak dem omkring en stor Barreled krøllejern til at give store, sexede bølger i enderne af håret. Brug en lille mængde af hår voks at adskille bølger på ende og ender med en let dug af hårspray.

Homecoming Frisurer: Tilføj en hovedbøjle

Homecoming frisurer kan køre farveskala fra komplicerede kunstværker til en slank og enkel bolle. Hvis du leder efter noget at pynte din hjemkomst frisure, men ønsker ikke en Tradewinds stil prøve at tilføje en chic pandebånd.

En hjemkomst frisure som denne er blevet set på berømtheder som Sienna Miller og Paris Hilton. Kunsten at dette er at bruge en type pandebånd, der vil matche din kjole, men alligevel ser sofistikeret nok til dit arrangement.

Prøv pandebånd, der er lavet ud af en satin eller velour materiale i enten den samme farve som din kjole eller sort. Par dette look med en meget enkel hjemkomst frisure, såsom en høj ridning pony hale eller simpel bolle. Dem med kort hår kan også bruge en bøjle til at pynte deres hjemkomst frisure.