Cedar Point: Iron Drage

Cedar Point: Iron Drage
Iron Drage station.

Rutsjebaner er rygraden i mange forlystelsesparker, og Cedar Point Iron Drage tilføjer unik flair og en yndefuld tur til denne park centrale lagune.

Om Iron Drage

Oprettelsen af ​​pilen Dynamics rutschebane producent, Iron Drage åbnede først i 1987. I 20 år på Cedar Point forlystelsespark det har begejstret mere end 34 millioner ryttere langs dens 2.800 fod spor. Den coaster unikke suspenderet design - en rutschebane stil, der vokser sjældnere hvert år som parker nedrive ældre rides - giver en swooping, svingende tur med hurtige dips og luksuriøse kurver i midten af ​​parkens halvø.

The Iron Drage stiger til en indledende højde 76 meter over jorden, mens dens anden liftsystem halvvejs gennem turen rejser togene til 62 fod. Turen når 40 miles i timen og varer lidt over to og et halvt minut, i hvilket tidsrum ryttere behandles til en tæt op visning af den nærliggende Mantis stå op rutschebane. Den anden halvdel af turen er det mest spændende, da togene dip faretruende tæt på parkens lagune, swooping i en indviklet kringle knude mønster, der væver omkring begge støtter og andre dele af sporet. I den sidste del, ryttere også væve rundt klassiske springvand og gennem bølgende skyer af tåge, tilføjer endnu mere spænding til den spændende finale.

Fordi mange forlystelsesparker gæster ikke er bekendt med den suspenderede rutschebane design, at Cedar Point Iron Drage har, kan de i første omgang være tilbageholdende med at ride den usædvanlige coaster. Yngre ryttere, især kan være nervøs, når de ser den coaster biler svinge under sporet, og de kan have behov beroligelse, at turen ikke har nogen inversioner eller sløjfer. Riders, der nyder vandrutschebaner, bølge swingers og andre rides med lignende bevægelse vil også nyde Iron Drage unikke swooping flyvning.

Cedar Point: Iron Drage Riding Tips

Cedar Point: Iron Drage
Swinging gennem træerne.

Nøglen til en stor flyvning på Iron Drage er at vide, hvordan man korrekt ride coaster. Turen normalt kører tre tog samtidig med syv biler hver; den forreste bil tilbyder en enestående udsigt over dråber og kurver, mens den bageste bil tilbyder mere intens svingende bevægelse. Riders skal være 42 inches høj at ride coaster, hvilket gør det en stor mulighed for begynderbrugeren ryttere. Den coaster har ikke sikkerhedssele, men snarere personlige over-the-skulder begrænsninger med sølv grab barer holde ryttere sikkert.

Medbringe varer

Riders kan tage småting - spil præmier, rygsække mv - på turen med dem. De vedlagte biler har rigelig ben plads til at gemme småting (ingen glas er tilladt), især i den forreste del af hver bil. Rygsække kan ikke bæres under turen - de skal opbevares på gulvet af bilen. Dyrt elektronik er ikke tilladt på turen, medmindre opbevares sikkert i en polstret sag.

Iron Drage Lukninger

The Iron Dragon er en af ​​de få rides, der lukker for natlige 22:00 laserlys show; coaster stopper indrømme ryttere allerede en time før show tid til at sikre, at alle kan ride før showet begynder. På dage, hvor parken er åben senest 22:00, vil coaster genåbne et par minutter efter showet når pyroteknik embedsmænd har certificeret sin sikkerhed (flere fyrværkeri løfteraketter er placeret i nærheden af ​​coaster).

The Iron Dragon, ligesom alle stål coastere, lukker også i tilfælde af dårligt vejr, og det kan lukke i kraftig regn selv uden lyn fordi covers, der beskytter ryttere fra metalspåner og fedt fra overliggende spor kan fylde med vand og skal være tømmes.

Bedste tid til at ride

Det bedste tidspunkt at ride Iron Dragon er tidligt eller sent på dagen, hvor mange ryttere står i kø for parkens større forlystelser. Mange gange, kan ryttere finde ingen linje overhovedet, så de kan vælge og vrage præcis, hvor de gerne vil ride med en minimal ventetid.

Bag kulisserne i Iron Drage

Cedar Point: Iron Drage
Finale knude.

Som en af ​​parkens ældre rutschebaner, det Cedar Point Iron Drage har en rig historie af tiltalende ryttere. Den coaster var oprindeligt en højrød rød spor med tan støttesøjler, men for sæsonen 2004 sin fading maling job var opdateres med en strålende rød og guld farver. Fordi coaster drejninger gennem træer i midten af ​​parken, det giver en relativt isoleret og fredelig tur oplevelse, i modsætning til andre coastere, der grænser op til skarer langs hele deres længde.

En klage, som mange ryttere har om Iron Dragon, er imidlertid, at dens støddæmpere kan være rå, når den igen kommer ind på stationen i slutningen af ​​en cyklus. Riders nødt til at forstå, at disse chok er computerstyret, og at kørende operatører ikke kan gøre turen glattere - lufttrykket simpelthen nødt til at udligne.Den Cedar Point Iron Dragon er et klassisk element i parken og en favorit ride for både begynder og erfarne ryttere. Med en elegant flyvning sti og unikke karakter, Iron Dragon er en stor ride at nyde på enhver sommerdag.