Cat Sygeplejersker Chihuahua

Cat Sygeplejersker Chihuahua


Vi har alle hørt historierne om, når en kat sygeplejersker Chihuahua hvalpe eller andre cross arter pårørende. Du kan endda have hørt historien om en time gammel baby Chihuahua, som blev bragt til Phoenix dyr husly kaldet Halo Animal Rescue. Hvalpen mor døde under fødslen, forældreløse den lille fyr. Utroligt, en ammende kat på internatet tog hvalpen under hendes vinge og plejede ham.

Hvordan har Redningsfolk Få Cat at acceptere hvalp?

Den sorte kat havde killinger omkring samme alder som Liam, hvalpen. Arbejdstagere simpelthen gled hvalpen ind med kattens nyfødte sygepleje killinger og ventede for at se, hvad der ville ske. Moderen kat ikke bat øjenvipper og syntes at acceptere Liam, som om han var en af ​​hendes egne. Det er ikke første gang, den slags begivenhed er sket, selvfølgelig. Der er mange eksempler på dyr, sygepleje forældreløse dyr fra en anden mor. Der er endda eksempler på, en mor kat, der har mistet sine egne killinger ihjel, der tager andre killinger eller hvalpe, som om de var hendes babyer.

Cat Sygeplejersker Chihuahua videoer og meget mere

Der er mange steder online, hvor du kan se den sorte kat nursing Chihuahua. Du kan også finde andre videoer af katte sygepleje hunde og hunde sygepleje katte. Her er et par:

  • Black Cat Sygepleje Liam: Denne video viser den sorte mor kat sygepleje Liam sammen med hendes egen kuld killinger. Læg mærke til, hvordan hun bekymrer sig for ham, ligesom hun gør hendes egne killinger. Uden denne kat ville lille Liam ikke have overlevet længe.
  • Tinkerbell Sygeplejersker Hele kuld Chihuahua Hvalpe: Denne ejer videobånd og forklarer, hvordan hendes kat, Tinkerbell, tager på en hel kuld Chihuahua hvalpe ud over hendes egne killinger.
  • Hund Sygeplejersker Kitten: Ud over katte sygepleje Chihuahuas og andre hunde, hunde kan også sygeplejerske killinger, som vist i denne video.
  • Cat kidnapper Hvalpe: Når en hund, der deler den samme ejer som denne kat ikke tager sig af sine hvalpe, de moderinstinkt spark i, og denne gule kat bærer off hvalpe, sygeplejersker og grooms dem.
  • Kitten Sygepleje Hund: Denne killing og hund helt smadre gennem den ældgamle myte, at hunde og katte er hinandens fjender. Disse to dyr synes at være nære venner.

Langsigtede sundhedsmæssige bekymringer

Der er ikke meget indflydelse på en normal størrelse voksen kat at sygeplejersker et par ekstra Chihuahua hvalpe. Imidlertid bør størrelsen af ​​katten og størrelsen af ​​hvalpene overvejes, når du forsøger at beslutte, om ikke at fremme en nyfødt. En større hund, især hvis katten er sygepleje flere unger, kan hurtigt kræve mere mælk end katten er i stand til at producere og stadig forblive sunde. Hvis din kat er sygepleje hunde eller killinger, der ikke er fra hendes egen kuld, er det nok bedst at rådføre sig med din dyrlæge og sørge for hun ikke er i fare, og i stand til at producere nok mælk til foder hendes egne killinger plus ekstra funktioner. Også få oplysninger om, hvor længe hun skal pleje hvalpene, når de kan begynde at spise på egen hånd, eller om det ville være bedre at skifte dem til hvalp formel efter et par uger.Det er slet ikke usædvanligt, at en mor til at vedtage babyer i naturen, selv dyr af en anden art. Der er ikke noget helt så hjertevarmende som en kat acceptere en hund ind i hendes egen kat familie og behandler ham som om han var en af ​​hendes egne.