Cat Sundhed: Ikke spise

Cat Sundhed: Ikke spise


Når man diskuterer kat sundhed, ikke spiser er en meget alvorlig tilstand, der skal overvåges nøje. Katte vil lejlighedsvist være kræsen, når det kommer til at spise et måltid, men når en kat er fra hendes foder til mere end to måltider, er det tid til at overveje mulige sundhedsproblemer.

Fælles Årsager Katte Stop Eating

En kat kan stoppe med at spise for en række forskellige årsager. Det kan være så simpelt som at føle keder sig med den samme kost, eller så alvorlig som en tarm obstruktion. Når ejerens opmærksomme på deres kæledyr hver dag, vil de blive vant til deres kæledyr kostvaner, samt lejlighedsvis ignorerer af madskålen. Følgende er nogle af de almindelige årsager dit kæledyr kan stoppe med at spise.

Fødevarer spørgsmål

Der er flere spørgsmål, som er direkte relateret til kattemad. Følgende kan give en vis indsigt i, hvorfor dit kæledyr undgår at spise.

Fødevarer er gammel eller Uaktuelle

Katte er meget ligesom mennesker i at de nyder fødevarer, der smager godt. De ved, når tingene smager dårligt og vil nægte at spise mad, der er blevet uaktuelle. Fødevarer kan blive forslidt, når det opbevares i varme eller fugtige omgivelser hurtigere end fødevarer opbevares på et køligt, tørt område. Hvis du bor i et fugtigt klima, opbevare maden i et køligt område eller købe mindre mængder mad ad gangen for at undgå fordærv.

Fødevarer er for koldt

Katte foretrækker mad, der er varmt eller i det mindste, stuetemperatur. Hvis din kat nægter dåse kattemad, der er blevet holdt i køleskabet, lad den komme til stuetemperatur, før de tilbyder det til dit kæledyr.

Kedsomhed med Food Brand

Vil du nyder at spise det samme dag ud og dag ind? Din kat kan ikke lide at spise den samme ting på måltid tidspunkt hver dag enten. Variation er livets krydderi, både for mennesker og katte. Frist din kats gane ved at tilbyde hende en række fødevarer; hvis du gør, din kats appetit sandsynligvis vende tilbage hurtigt.

Food Bowl Problemer

Katte kan undgå deres mad, hvis der er et problem med deres madskål. Der er flere problemer, der kan forårsage en kat for at undgå at spise fra hendes skål:

 • En allergi til plast skålen er fremstillet af
 • Modtagelse af en elektrisk ladning fra en metal skål
 • Dirty skåle
 • Tilstedeværelsen af ​​andre kæledyr

Nogle katte vil simpelthen ikke spise, når en anden kat eller kæledyr er til stede. Når dette sker, fodre dem i et separat område væk fra trafik og andre dyr.

En anden Food Source

Hvis dit dyr er tilladt udenfor, kan hun have fundet en anden fødekilde. Katte vil spise en mangfoldighed af vildtlevende dyr, hvis de er tilladt udendørs. Populære mad kilder omfatter fugle, mus, muldvarpe, mosegrise, baby kaniner, græshopper og endda slanger. Det hele afhænger af, hvad der er til rådighed, hvor du bor, og hvor eventyrlystne dit kæledyr er.

Når dit kæledyr lever i et forstadsområde, kan hun også spise på en nabos hjem, især hvis de fodrer deres kæledyr udendørs. Mens du har lidt kontrol over dette, kan det være årsagen dit kæledyr nægter mad derhjemme.

Tandproblemer

Dental problemer kan forårsage en kat til at stoppe med at spise, og de kan forekomme næsten over natten. Følgende er tandproblemer, der ville forårsage din kat til at stoppe med at spise:

 • Abscessed tand
 • Mouth ømme
 • Løs tand
 • Sår på læberne
 • Tandkødsbetændelse

De fleste tandproblemer vil få dit kæledyr til at have meget dårlig ånde. Hvis du opdager denne særlige symptom, tage din kat til dyrlægen med det samme.

Medicinske problemer

Når en kat nægter at spise, og det synes relateret til fødevarer eller en dental problem, kan der være mange underliggende medicinske grunde til at undgå fødevarer. En kat, der er virkelig syg, vil ikke være interesseret i at spise. Andre symptomer, der kan ledsage en syg kat bort fra at undgå at spise inkluderer:

 • Sløvhed
 • Yowling når de forsøger at have afføring eller vandladning
 • Sidder i en "foroverbøjet-up" måde
 • Ikke ønsker at blive holdt
 • Manglende evne til at trøste dyret, når det normalt ville være spinder
 • Et normalt behagelig dyr hvislende når du forsøger at flytte hende

Hvis dit kæledyr oplever nogen af ​​problemerne nævnt ovenfor eller ikke har spist i 24 timer, ringe til din dyrlæge for at få hjælp. Cat sundhed ikke spise problemer kan undertiden føre til døden, fordi katte og killinger kan hurtigt blive dehydreret på grund af deres lille størrelse. I tvivlstilfælde er det altid bedst at fejle på siden af ​​forsigtighed og lave en aftale for at se din dyrlæge så hurtigt som muligt. Det er altid bedre at tage et kæledyr til dyrlægen for en korrekt diagnose, end at lade hende lide, mens håbet situationen vil korrigere sig selv.