Cat: Killinger Tips

Hvornår har de brug for at bruge boksen?

Det allerbedste gange at sætte en killing i kattebakken, er, når de har brug for at bruge den. Dette vil hjælpe dem med at lære at gå til denne rubrik, når de føler ", at" trang.
De bedste tidspunkter at sætte en killing i kattebakken er lige efter de vågner op fra en lur og 10-15 minutter senere, plus lige efter de spiser et måltid med fast føde (i modsætning til sygepleje).

Hvornår kan killinger forlader deres mor?

Jeg anbefaler at holde killinger med deres mor indtil 8 uger gammel. Enhver tidligere og de er så usikker verden, at de ikke tilpasse så godt. Længere og de begynder at knytte bånd til deres mor og søskende og føler smerten af ​​tab, når adskilt.

Holding Killinger

Det bedste tidspunkt at træne en kat, hvordan der skal afholdes, er, når de er killinger. Vi let tog alle vores killinger, der skal afholdes på hovedet (som en baby) ved at være konsekvente. Everytime du plukker killingen op, hold det, så killingen føles sikker, så den ikke kan falde. Holding killinger skal ske på samme måde, hver dag, så de vil lære dig, vil ikke slippe dem. Dette er kritisk: du skal holde dem på samme måde, hver dag.

Fravænning

Du kan starte fravænning killingerne 4 uger gamle. Den bedste måde at gøre dette på er at simulere en mors handlinger. Efter fire uger, vil moderen begynde forlader reden / hule i længere tid, og strække tiden mellem fodringer. Hun vil også begynde at bringe friske drab i hulen for kuldet til at lugte og undersøge. Nej, du behøver ikke at give killingerne råt kød, men du bør begynde at give dem fugtet killingefoder i mellem deres formel fodringer. Jeg foreslår, at du suge killingefoder i mælken formel, du har brugt i de sidste 4 uger. Under den 5. uge kan du tilføje en skål tørfoder sammen med fugtet.
Killingerne skal spise fast føde, og ikke på udkig efter den pipette (formel) ved 6 uger.
Jeg anbefaler at holde killingerne sammen, indtil de er 8 uger gammel.

Hygiejne

Når omsorgen for forældreløse killinger, husk, at du udskifter deres mor, som gør alt for dem i de første tre uger. Dette omfatter rengøring dem.
Du skal få en god tekstureret vask tøjet gerne terrycloth- at simulere moderens tungen. Få vask klud våd med meget varmt vand: det skal være våd, men ikke drypper. Vask forsigtigt killingens ansigt ved at flytte på tværs af øjne og næse-området. Efter ansigtet, forsigtigt vaske det genitale område, vil dette stimulere blæren til arbejdet, og i de senere uger, lære killingen at rense sig selv efter afføring.

Mind Kitten om kattebakken

Når kattebakke uddannelse killinger, skal du minde dem om kattebakken, ligesom du minder et lille barn på toilettet. Før lange ture forældre spørger deres små børn, "Har du brug for at bruge offentligt toilet?" Du skal gøre det samme for killinger.
Når killingerne er vågne og spille, sætte dem i kattebakken to gange i timen. Dette vil hjælpe minde dem hvor boksen er, og de vil bruge det, hvis de føler behov for at.

Formel for moderløse killinger

Dette er en fremragende formel for forældreløse killinger:

2 æggeblommer
1/2 teskefuld benmel
1/4 kop bryggerier gær
2 kopper sødmælk (eller 1 kop kondenseret mælk og 1 kop vand)
Hvirvel i en blender eller foodprocessor indtil godt blandet.

Killinger skal fodres meget gerne menneskelige babyer-hver tre til fire timer, så sørg for at have en masse fritid på hænderne for de næste 4 uger, hvis du tager i en forladt killing. Fire uger kan du begynde fravænning dem, men strække tiden mellem fodringer og tilføje fugtet killingefoder til deres kost.

Hvorfor ændre kuldet strøelse?

Dette er en af ​​tre vigtige grunde til at ændre strøelse i din kuld børnehave hver 2-3 dage. Hvis du holder strøelse ren, killingerne lære ikke at bruge strøelse til deres badeværelse. Dette vil gøre sandkasse træning meget lettere.
Jeg har oprettet to sæt sengetøj: den ene var i kuldet børnehave, mens den anden vil lufttørre på tøj linje for et par dage. Jeg har aldrig vasket strøelse, bare skylles det og lufttørret det. Tøjvask rengøringsmidler 'kemikalier og dufte kan være for stærk for killinger.

Elektriske ledninger

Det anbefales, at du ikke forlader elektriske ledninger ud i det fri. En killing tror måske, at de er legetøj for dem at spille med og tygge på.

Kitten proofing dit hjem

Nye forældre kender til barn bevis deres hjem; du bør killing / kat bevis dit hjem også. Næsten alt, hvad du ville gøre for at børnesikre et hjem skal gøres for at gøre dit hjem sikkert for dit kæledyr. De mest indlysende ting involverer fastgøring giftstoffer, rengøring forsyninger, og alle typer af medicin uden for rækkevidde. Du bør sikre alle elektriske og computer ledninger på en sådan måde, at de ikke vil friste Kitty at lege med dem. Derudover skal du fjerne alle andre fristelser at opføre sig forkert. Kurve fulde af fluffy fjer eller dekorative græsser er en perfekt legetøj; vær ikke vred, hvis kitty ødelægger dem. Sæt disse delikate knick nips væk i et par måneder, mens din nye killing tilpasser til dit hjem og lærer reglerne.

Det ekspanderende Nursery

I naturen, vil mødre give deres unge til gradvist udvide deres horisont, og udforske ud hulen i små skridt. For din mor og strøelse, opsætte fødende område i et mørkt, roligt område ligesom et skab i en stor papkasse. Når killingerne åbne deres øjne, kan du fjerne kassen og lad dem har kørt af skabet. Når de begynder at løbe og lege åbne kabelskabe døren, men tæt ydre døren til værelset. Jeg antyder ikke at tillade en killing, uden opsyn, fuld roam af dit hjem, indtil de er 3-4 måneder gamle.
Som med menneskelige babyer, skal du sørge for Kitten Proof din planteskole område og resten af ​​dit hjem.

Gå i snor

Det er relativt let at lære en killing at gå på en bly: første, lad det bære selen (uden snor) i huset over en periode på dage. 5 minutter om dagen er nok. Du kan også lade killingen lege med sele og snor under dit tilsyn. Beløn ​​den med kat godbidder hver gang selen eller snor tolereres uden ballade. Derefter klip på snor. Lad killingen boltre omkring huset med trække snor (under nøje tilsyn, så det ikke bliver fanget). Det næste skridt er at hente snor og følger killingen, hvor det ønsker at gå i stedet for at forsøge at rette sin bevægelser. Endelig vil du være i stand til at få den til at gå ved din side. Aldrig trække eller trække killing, men ros og belønne det, når det bliver tingene rigtigt. Små slæbebåde på snor er tilladt. Det sidste trin er at gå killingen i haven og gaden. Vær tålmodig og bære det ind, hvis det bliver bange. - Så hvad er det godt for? Den ledende kan komme i nyttig en dag, for eksempel hvis du har brug for at tage din kat til dyrlægen og ikke har adgang til en kat luftfartsselskab.

Ændring sengelinned på katten planteskole

At forhindre din momma kitty i at flytte sit kuld fra sted til sted, ændre strøelse hver anden dag. Jeg har oprettet to sæt sengetøj til min sygepleje kitty. Mens den ene sæt var i "børnehave", den anden blev hængende på linjen. Jeg kun skylles strøelse med almindeligt vand og lad dem lufttørre i to dage. De kemikalier og dufte af vaskemidler kan være for stærk til baby killinger.

At holde killingen begrænset

For at forhindre en ny killing fra at fare vild i dit hus, kan du prøve at placere en to meter høj stykke plexiglas i døren til killingens »nursery'-ét rum du holde hende begrænset til mens uden opsyn. Dette vil give killingen at se uden for hendes værelse, men hun vil ikke være i stand til at klatre over glasset. Derefter som hun lærer hvor hendes sandkasse, mad skål, og andre områder af huset er, kan du fjerne glasset.

Fodring en gravid kat

Din dyrlæge vil lave anbefalinger vedrørende ernæringsmæssige ændringer. Giv ikke eventuelle tillæg, medmindre rådet til at gøre det ved din indsats. Normalt vil du blive bedt om at fodre en vækst-formel på grund af den ekstra behov for protein og calcium, blandt andre næringsstoffer. I den sidste halvdel af graviditeten, kan din dyrlæge rådgive en stigning i mængden af ​​fødevarer bliver fodret. Det vil afhænge af din kats vægt og sundhed. Du ønsker abviously at undgå at skabe en overvægtig kat, der kunne få hende til levering vanskeligere.
Tænk som en kat