Cat Grooming Tips Interview

Cat Grooming Tips Interview
Danelle og C2 - All American Grooming Show

I denne kat grooming tips interview, Danelle tyske aktier en ting eller to om, hvad der gør en kat ser sit bedste. Hele hendes karriere har været centreret omkring katte i en eller anden måde. Hun løb Bara Katteri fra 1999 til 2005. I den periode, hun avlet og viste katte gennem CFA og vundet priser som tredje bedste Cat i Premiership. Hun åbnede The Catty Shack, en felin spa og resort. Danelle har skrevet artikler om kat grooming og skrev bogen The Ultimate Cat Groomer Encyclopedia. Hun er en berømt taler om kat grooming emner og har optrådt på Animal Planet Cats 101.

I 2006 Danelle indså, at der var behov for en kat grooming træningsprogram. Hun dannede National Cat Groomers Institute of America (NCGIA) og begyndte at holde kat grooming klasser og workshops. Danelle tog lidt tid ud af hendes meget travle tidsplan for at chatte med LoveToKnow om sit arbejde med katte og at dele sin ekspertise i grooming kattefamilien.

Cat Grooming Tips Interview med Danelle German

National Cat Groomers Institute of America

LoveToKnow (LTK): Danelle, tak for at tage tid ud af din travle tidsplan for at tale med os om cat grooming. Du har en imponerende baggrund for dette emne. Ud over at vise og avlskatte, har du også givet foredrag om kat grooming og grundlagde National Cat Groomer s Institute of America (NCGIA). Fortæl os lidt om, hvorfor du dannede NCGIA.

Danelle tysk (GD): Der var virkelig to ting, der fik mig til at starte NCGIA tilbage i 2007. I den tid, jeg var travlt med at køre en kat-eksklusiv grooming salon og arbejde med en temmelig stor kundekreds base. To af mine faste kunder var flyttet væk til forskellige stater. Begge kaldte mig, frustrerede, at de ikke kunne finde en kat groomer nær deres nye placeringer. Den ene havde problemer med at finde enhver groomer, der var villig til at påtage sig en kat. Den anden kunde, efter megen søgning, endelig fundet en groomer i hendes område, som var villig men ikke gjorde et godt stykke arbejde. Faktisk denne klient kaldte mig op og græd over den dårlige tilstand, at hendes kat var i efter nylig blevet oplært af den nye groomer.

Omkring samme tid, groomers, hvoraf nogle jeg ikke engang vidste, var at ringe eller e-maile mig og stille mig spørgsmål om cat håndtering teknikker og hvilke produkter og værktøj var bedst til at arbejde med katte. Kombinationen af ​​de to scenarier havde mig undrende, hvorfor det var, at professionelle groomers var ikke, som helhed korrekt uddannet om, hvordan man sikkert og effektivt soignere kattefamilien. Og således, ideen om NCGIA opstod. Dengang var der flere hund groomer foreninger, men der var ingen til kat groomers. Før jeg skrev kat grooming standarder, ingen tidligere eksisterede i PET grooming industrien.

LTK: Fortæl os lidt om din Dirty Hair Project.

DG: The Dirty Hair-projektet er så cool! Hvem ville nogensinde have gættet, at snavset, icky kat hår kunne være værd så meget ?!

Dybest set, groomers der er certificeret gennem NCGIA er i stand til at sælge deres beskidte kat hår til et laboratorium i USA, der bruger det til at udtrække skæl til produktion af allergi skud. Det synes de kan ikke få nok beskidt kat hår, så vores certificerede groomers er med til at udfylde et behov. Til gengæld er de betalt nogle penge for deres affald. Tal om genbrug!

Info om Strigler Katte

Cat Grooming Tips Interview
Danelle & Monica - Catwalk Creative Runway, Atlanta Pet Fair

LTK: Du engang ejede Catty Shack, som var en kat spa, og du i øjeblikket tilbyde nogle salon plejemidler gennem Cat Groomers School. Hvad er nogle af de mest almindelige grooming spørgsmål, du ser?

DG: Jeg solgte Catty Shack i slutningen af 2009, så jeg kunne køre den nye nationale Cat Groomers Skole og holde trit med de krav, rejser og foredrag. I december 2010 den nye ejer af Catty Shack ikke længere var i stand til at arbejde på grund af nogle sundhedsspørgsmål i gang, så jeg taget beslutningen om at tilbyde salon grooming på skolen i løbet af ned tid mellem klasser. Det har været en god beslutning. Det har helt sikkert holdt mig i dag-til-dag drift af køre en kat grooming salon samt at holde min grooming færdigheder skarpe. Jeg vil indrømme, at tilbage, når jeg solgte salonen, jeg mente, at jeg kunne miste min berøring med tiden. Kom mine hænder tilbage på kattene dagligt holder at det sker.

Så hvilken type grooming spørgsmål ser jeg? Nå, er de typiske spørgsmål sammenfiltret frakker, især på de lange hår racer. Jeg ser også en masse indgroede negle, loppe problemer, hud problemer og bare generelt beskidt, ildelugtende katte. De fleste folk er ikke klar over, at deres kat har brug for regelmæssig, professionel grooming. Vi har alle lært det gamle ordsprog: katte soignere sig selv. Når du kommer helt ned til det, de faktisk ikke soignere sig overhovedet. Katte slikker sig, hvilket resulterer i en kat dækket i spyt. dette kan også betyde katten er dækket i sammenfiltring måtter, skæl og kaste en frygtelig masse. Efter katten indtager overskuddet af kaste hår, håret typiske igen materialiserer i form af et hår bold på stuegulvet.

LTK: Fortæl os om det Catty Vac system, som du har oprettet.

DG: The Catty Shack Vac var oprindeligt beregnet til at skære ned på mængden af cat hår blæser omkring min grooming salon. Efter grooming en fuldt belagt Himalaya, der ikke havde haft et bad og blæse tør i seks år ville jeg være dækket i cat hår - næsten nok til at gøre en hel anden kat! Jeg trak vejret det, spise det og plukning det ud af mine øjne for dage bagefter. På grund af dette, spurgte jeg min mand til at hjælpe mig med at designe noget, der kunne suge alt det hår i en pose eller kasse af en slags. Som til sidst udviklede sig til Catty Shack Vac, som det kaldes nu. Som en ekstra bonus, CS Vac drønede op tørringen betydeligt og gjort det så meget lettere og sikrere at håndtere kattene, især de virkelig aggressive dem.

Cat Grooming School

LTK: Du tilbyder også klasser gennem National Cat Groomers School, som er beliggende i Greenville, South Carolina. Hvor længe sessioner kører, og hvad er dit råd til en person, der ønsker at tage grooming klasser, men bor ud af staten?

DG: Hver klasse er to uger lang. Vi dækker alt fra business management emner til forståelsen feline temperamenter og sundhedsspørgsmål i disse foredrag dage. Derefter går vi videre til håndtering og grooming reelle katte. Det er temmelig intens. Vi dækker en masse materiale i to uger.

De fleste af vores studerende er fra ud af staten. Nogle er endda fra andre lande. Vi har vidunderlige hotelophold i nærheden, hvor de tager store pleje af vores elever og give dem gratis direkte og transport tjenester. Nogen kan flyve i, bo i downtown Greenville (som er dejlige) og deltage i skole uden en bil for de to uger.

Cat Grooming Tips til ejere

LTK: Hvad er nogle grundlæggende daglige grooming opgaver, katteejere kan gøre derhjemme for at holde deres katte i tip-top form?

DG: Hvis en kat bliver professionelt oplært af en Certified Feline Master Groomer (CFMG) hver sjette uge eller mindre, er en kat ejer ikke behøver at gøre noget. Det er alle meget let, og katten forbliver i fremragende stand. Ejere kan kam deres katte på daglig eller ugentlig basis, hvis de vil, men det er ikke nødvendigt, hvis den professionelle grooming sker regelmæssigt af en person, der virkelig ved, hvad han eller hun gør.

LTK: Er der nogen grooming situationer, der bare bedre at overlade til de professionelle?

DG: Absolut! Jeg har set alle slags mennesker kommer ind i salonen med friske ridse eller bidemærker på deres hænder og underarme. Det er resultatet af en gør-det-selv, hjem kat grooming oplevelse. Fagfolk, der ved, hvad de gør, vil have det bedste udstyr og produkter til at få arbejdet gjort rigtigt, og det vil være i stand til at gøre det uden at skade katten eller nogen anden.

Det er vigtigt for kæledyrsejere at forstå, at grooming erhverv ikke er licenseret. Det betyder alle kan åbne en grooming business og forsøge at soignere dyr. Når du leder efter nogen til at tage sig af deres kæledyr, hvad enten det er en hund eller en kat, er det klogt at kigge efter en person med certificering fra en national eller international organisation. Hvad angår kat grooming går, er der kun en, der tilbyder uddannelse af nogen art kvalitet, og det er det nationale Cat Groomers Institute of America, Inc. Enhver, der har taget vores certificering eksamener og bestået dem vil have en titel "CFMG" bag deres navn. Der er nogle groomers der er halvvejs gennem deres test og endnu ikke har optjent at certificering, men de er stadig temmelig god til håndtering og grooming katte. Katten ejer bør spørge om disse ting, før de planlægge en aftale.

LTK: Hvad er den bedste måde at trimme en kats negle? Dette synes at være en udfordring for de fleste katteejere.

DG: Små søm trimmere fungerer bedst. Der er en række forskellige stilarter at vælge imellem. Sømmet skal udtrykkes, så den let kan ses. Trimningen bør ske lige uden for hurtig af neglen. Hvis hurtig skæres, vil neglen bløder, og det vil være smertefuldt for katten. Den hurtige på alle katte ses let. Det er den lyserøde del af neglen nærmest neglelejet.

LTK: Hvad hvis din kat bliver sprøjtet af et stinkdyr og du skal i det mindste give en indledende bad i derhjemme? Hvad er dit råd?

DG: Den vigtigste ting at huske er, at skunk spray er en olie og skal fjernes så hurtigt som muligt. At få katten våd højre off er den største fejl folk gør. Et affedtningsmiddel, anvendt på den tørre pels, er den bedste måde at slippe pelsen af ​​den olieagtige skunk spray. Når affedtningsmiddel shampoo påføres grundigt, kan katten blive badet. Heldigvis for mig, stinkdyr er ikke meget af et problem, hvor jeg bor.

LTK: Hvor vigtigt er det at holde din kats ører rene, og har du nogle gode råd til at tilbyde på dette vigtige grooming punkt?

DG: Katte har ørevoks, nogle mere end andre. Det helt sikkert er med til at sikre, ørerne forblive clean. Hvis en kat bliver professionelt strigles hver sjette uge eller mindre, vil ørerne blive taget sig af så så godt. Ellers kan en kat ejer bruge en øre rengøring løsning, der er mærket sikkert for katte og anvende det forsigtigt med et stykke vat. Det er vigtigt at være sikker på øret renere er ikke fedtet eller fedtet på alle, fordi dette kun vil få håret omkring ørerne til Mat meget hurtigt. Katte er allerede fedtet, så vi skal passe på ikke at forværre problemet ved at bruge olieholdige produkter på dem.

Afsluttende tanker om faglige Grooming fra Danelle German

LTK: Danelle, tak for at acceptere denne kat grooming tips interview. Er der noget andet du gerne vil tilføje?

DG: Tak så meget for at spørge mig. Jeg nød at være en del af det. En af de ting, jeg gerne vil tilføje, er, at så mange katteejere er under det indtryk, at deres kat ikke kan eller ikke bør professionelt strigles. Det er en udbredt tro på, at katte hader vand, og at de soignere sig selv. Ingen af ​​dem er sande. Størstedelen af ​​ejede katte vil tolerere et bad ganske godt. Mange synes at nyde processen, som om de oplever en dag på spa. Det er godt for katte bades regelmæssigt. Badet og blæse tør, hvis det gøres korrekt, vil forhindre måtter, sammenfiltring, hud spørgsmål, kaste osv Det er virkelig i den bedste interesse for katten at blive oplært regelmæssigt.

Jeg kan ikke fortælle dig hvor mange gange jeg har modtaget et telefonopkald fra en ny kunde en dag eller to efter deres første besøg i salonen. De rapporterer til mig, at deres kitty har spankulerer rundt i huset, at det virker så glad nu efter den nette, eller at katten har været stirre på sig selv i spejlet i fuld længde. Jeg kan tro dette. Katte er narcissistiske skabninger, og de ​​ønsker at se godt ud. En kat, der er sammenfiltret, fedtede og stinkende tendens til at være lidt gnaven. En, der er frisk strigles, selv om han måske ikke vil indrømme det, er altid en glad kat!