Cat Face Makeup Ideer til Kids

Cat Face Makeup Ideer til Kids


Vær kreativ, når de søger kat ansigt makeup ideer til børn, og de er sikker på at have et godt tidspunkt foregiver at være deres foretrukne kat.

Tamdyr eller vilde?

Cat Face Makeup Ideer til Kids

Før du kommer til makeup del, arbejde med dit barn til at beslutte, hvilken slags kat, han eller hun ønsker at være. Er hun ønsker at være en sød lille tabby? Eller vil hun hellere være dronning af junglen? Det kan være nyttigt at skitsere nogle ideer til at se, der er en kid favorit look. Husk, at det er for sjov, så udseendet ikke behøver at være nøjagtig som en rigtig kat. Brug din fantasi og ikke begrænser dig selv til bestemte farver for at skabe den unikke kat ansigt et barn ønsker til denne lejlighed.

Køb Face Makeup

Selv om det kan være nemt nok at bruge makeup fra mors kosmetik taske, vil du sandsynligvis ønsker at investere i ansigt maling til at designe en kat ansigt. Face maling fås i mange forskellige farver og er bedre til at bære over hele ansigtet end almindelige kosmetik såsom øjenskygge.

Når butikkernes Halloween dekorationer kommer ud, se efter ansigtsmaling blandt indretning; vil du som regel finde helt en markering. Prøv at købe kits, der indeholder alt hvad du behøver, herunder børster. Ellers kan billige pensler bruges til maling små mønstre i ansigtet, såsom knurhår.

Forskellige Cat Face Makeup Ideer til Kids

Børn kan elske at bære katten makeup til Halloween, så vælg et look, der går godt med deres kostume. Dette kan variere fra simple til utroligt omfattende, alt efter hvor dygtig og kreativ du er. For alle udseende, arbejde de større, brede design først og derefter fokusere på små detaljer.

Simple Cat

For en nem kat ansigtsmaling look, skal du følge disse trin:

Cat Face Makeup Ideer til Kids

  1. Anvend mørk grå, brun eller orange maling rundt i kanten af ​​ansigtet, med en fugtig svamp til at klappe den. Må ikke blandes med svampen; dette kan gøre makeup streak. Brug dine tørre fingre til at blande, når malingen er tør.
  2. Anvend en lysere farve, såsom hvid eller creme, til resten af ​​ansigtet, ved hjælp af fingrene til at blande det ind i de dybere farver.
  3. Opret "skind" med jævne strøg af grå eller brun. Begynd mellem øjenbrynene og maling flere slag rettet opad. Malestrøg fra de yderste hjørner af øjnene og under læberne.
  4. Maling på en næse i en omvendt trekant form i sort eller pink.
  5. Brug en tynd pensel at whiskers fører fra næsen i grå eller hvid.

Udarbejde Cat

Kreative typer kan gøre mere komplekse kitty ansigter ved at fokusere på de små detaljer. Fokus for dette look er at skabe realistiske pels:

  1. Følg trin et og to ovenfor for at oprette din baggrund lærred.
  2. Outline øjne i en kat-form. Fordi dette look er skabt på børn, være forsigtig med at anvende makeup tæt på øjnene. Hold makeup under bunden låg og over den øverste låg; gælder ikke direkte på øjenlågene. Brug sort eller en anden dyb farve for at skitsere.
  3. Brug små pensler til at male på pels, ved hjælp af flere forskellige farver for at skabe dybde og skygge for at gøre udseendet mere realistisk. Øv på bagsiden af ​​din hånd at perfektionere din teknik. Disse slag skal være kort og overlapper lidt hinanden. Begynd fra midten af ​​ansigtet og arbejd dig udad.
  4. Maling på en næse i sort og bringe en linie ned i midten til overlæben. Paint læber i sort, krummer en linje opad forbi de yderste hjørner af den øverste læbe.
  5. Dot et par sorte punkter mellem næse og mund på begge sider.

Sjov Makeup for Kids

For en fornøjelig kat udseende, sørg for at bruge ansigt maling, der er opført som ikke-giftige og let at fjerne. Hold kosmetik væk fra øjnene.

Kat ansigt makeup ideer til børnene har ingen grænser, så brug din fantasi og dine kreative evner til at designe kitty ansigter, der er sikker på at være kattens Meow!