Cat Christmas Tree Topper

Cat Christmas Tree Topper


For folk, der elsker katte, en kat juletræ Topper er den perfekte afslutning for stamtræ. Mange producenter har indset dette, og der er flere typer og stilarter af græsklippere i alle prisklasser. Sørg for, at Topper er stabil på dit træ til at holde din kat sikkert under spændingen ved ferien.

Cat juletræ Topper Options

Vintage Cat Tree Toppers

Ebay er en af ​​de bedste midler til one-of-a-kind, vintage træ toppers. Der er hundredvis af designs og mange cats.The victorianere var glad for katte. Victorian træ toppers der omfatter katte var lavet af mange typer af materialer. Stykkerne blev ofte skabt med en skrot og Tinsel metode med litografier eller chromolithographs dekoreret med glimmer og perler. Disse vintage kat juletræ toppers er meget samlerobjekt, fordi de er håndlavede og unikke.

Hvis du beslutter at kigge efter en antik kat Topper på internettet, skal du sørge for at stille spørgsmål. Stykkerne er nemme at reproducere, og du kan finde dig selv at betale for meget for en vare, der ikke er faktisk vintage. Hvis du beslutter dig for at prøve at finde et lokalt, tjek garage salg, antikvitetsforretninger og sparsommelighed butikker.

Collectible Cat Juletræ Toppers

Moderne kat træ toppers kan ofte købes i henhold til den katterace du ønsker. Moderne toppers kommer i mange stilarter, størrelser og temaer fra kat engle til Contented Santa katte. De kan være fremstillet af keramik, polymer ler, stof, træ eller andre materialer.

Ved at deltage i en håndværk show lokalt, kan du finde den perfekte Topper for din kat-tema jul. Kontroller lokale antikviteter og kunsthåndværk indkøbscentre, kirkelige basarer og andre arrangementer, hvor håndværkere kan sælge deres kreationer.

Ideer til at lave dine egne Feline Tree Toppers

Den ultimative kat juletræ Topper kunne bare være den, du opretter dig selv!

  • Hvis du samler kat figurer, kan du blot vedhæfte en til toppen af ​​træet med tråd eller bånd til en Topper, at du er sikker på at elske. Fastgør brik forsigtigt til træet for at holde både din ornament og din kat sikkert.
  • Du kan nemt lave en vintage stil kat træ Topper ved at bruge antikke postkort eller andre vintage illustrationer af katte og knytter dem til en simpel stjerne juletræ Topper. Tilføj perler og trim, der passer til din personlige stil.
  • Opret en moderne træ Topper hjælp et billede af din kat indkapslet i et sæsonmæssigt festlig ramme.
  • Overveje at få træ udskæringer på håndværk butik og male dem til dine egne specifikationer.
  • Disse instruktioner til en jul kat engel kan justeres for at gøre juletræ toppers ved tilslutning af færdige ornament til en færdig top og forskønne den.

Finde Cat-tema Tree Toppers Online

Der er virtuelle butikker, der specialiserer sig i PET Julepynt. De har ofte de samme grundlæggende Topper i en række forskellige racer, så dit træ Topper kan matche dit kæledyr.

  • K-9 Gaver bærer både hund og kat ornamenter. Lad ikke navnet narre dig.
  • Jacqueline s Originals har smukke kat engel træ toppers.
  • Ebay er altid et godt sted at holde øje med.

Hav tålmodighed

At finde en kat juletræ Topper, at du elsker kan tage tålmodighed. Hold udkig efter præcis, hvad du ønsker, og til sidst er du sikker på at finde den. Når du gør det, du er på vej til den perfekte kat-tema juletræ.