Cat: Cat Behavior Tips

Sådan Stop Bad Cat Behavior med vand

De fleste katte kan ikke lide vand, og det er netop derfor at bruge vand til at træne en kat virker. Selvfølgelig kan du ikke bruge vand til at træne en kat at gøre ting som at sidde eller rulle rundt, men du kan bruge en vandflaske til at afholde dem fra at vise uønsket adfærd. For eksempel har de en tendens til at bruge møbler skrabe stillinger, og de har tendens til at springe op til steder, de ikke hører f.eks køkken tabeller eller bordplader. Disse er perfekte eksempler på, når det er hensigtsmæssigt at sprøjte din kat med vand.

For at bruge denne metode, skal du blot holde rent vand flaske med rent vand. Når du kæler viser denne uønskede adfærd spray ham eller hende med et par sprøjt af vand. Dit kæledyr bør straks stoppe med at gøre den negative ting. Efter et par gange eller flere gange, der sprøjtes lille Mis skal lære at associere denne adfærd med noget ubehageligt og ikke længere gøre det.

På den anden side, nogle eksperter advarer om, at ved hjælp af denne metode kan give bagslag og i stedet lære katten at knytte sprøjteflaske wit din tilstedeværelse, da det ikke kan sprøjte, når du ikke er omkring. I stedet for helt at stoppe den uønskede adfærd, katten kan enten bare undgå at gøre det i din tilstedeværelse eller undgå dig helt. Disse samme eksperter siger at prøve noget andet at gøre adfærd ubehagelige såsom at lægge folie over områder af møbler katten kan lide at bunden.

Uanset hvilken teknik, du vælger, så husk altid at belønne din killing til visning god opførsel. Giv ham masser af ros og opmærksomhed, når han gør noget som brug en littler pan stedet for gulvet eller brug en kradsetræ i stedet for en sofa. Ligesom børn, kæledyr elsker at modtage ros og opmærksomhed.

Hvordan en kat viser hengivenhed?

På trods af den almindelige misforståelse, er katte ikke viser hengivenhed, når de gnider mod dig med bagsiden af ​​hovedet og resten af ​​deres krop. Det er bare kat instinkt til at markere dig med deres duft; de faktisk hævder dig som deres område.

Den eneste gang en kat er virkelig viser hengivenhed er, når de støder dig med den forreste del af hovedet, der er kendt som hoved tanter for banker, en kat adfærd også kaldet "flagdug". Han kunne gnide langs din hage og næse, engagerende i flagdug adfærd, der begyndte som en killing, da han ville gnide omkring hans mors hoved søger at sygeplejerske. Nogle katte bliver så revet med, at de selv savle.

Næste gang din kat hopper på sengen og synes at butt dig i ansigtet med toppen af ​​hovedet, ikke får irriteret, realisere kærlige kompliment din killing lige betalt dig.

Den goofiness af katte

Katte kan være temmelig sjove skabninger, men der er en metode til vanvid. Først og fremmest, katte sove for størstedelen af ​​dagen (nogle gange tæt på 20 timer), så, for de få timer, de er vågne, de har en masse overskydende energi til at brænde. Hvilket er grunden til, når du er sund søvn på 3:00 am, kan din kat pludselig beslutter den har brug for at køre omgange rundt dit hus på Mach 10, stoppe pludseligt og lade som ingenting skete, og derefter gøre det samme igen, men denne gang mod uret. Det er også grunden til katte indgå i en række ulige adfærd i løbet af dagen. En anden grund til, at kattens handling "mærkelige" er, at de praktiserer deres røveriske færdigheder. En aktivitet, der kan se meget mærkeligt for dig (som at hoppe fra gulvet til en 4 ft høj gelænder, standsning på en tallerken og så sidder der i et minut før hoppe ned igen), kan meget vel være din kat honing det jagt og overlevelse færdigheder ( Det er også derfor, at de vil gøre en forhindringsbane af forskellige dele af dit hus og køre det et par gange i træk, før slå sig ned til en dejlig kat lur). Med hensyn til hvorfor katte undertiden ælte, (når de ser ud, som de kører på plads, hvis de er de-clawed eller når trækket på gulvtæppet, et tæppe eller din mave, hvis de har kløer) dette er et levn fra da de var killinger og var stadig sygepleje. For at få mere mælk fra en mor kat killinger ælt området omkring hendes patte mens de diende. Dette hjælper strømmen af ​​mælk til patten og gør dem til at forbruge mere. Når katte vokser op de nogle gange stadig gøre det bare som en trøst aktivitet, måske det minder dem om mor.

Papkasser

Tomme papkasser er fantastisk til kattekillinger. Du kan vedhæfte nogle af deres legetøj til det, bruge dem som kitty legetøj kasser, skære døre i dem for en Hideout, eller sætte flere kasser sammen og bygge en BIG Kitty Condo.

En sørgmodig Cry

En kat er på udkig efter kammeratskab eller opmærksomhed, når hun giver en række korte sørgmodige skrig ... dem, der vil rive på dit hjerte strenge. Dette er en af ​​de mere indlysende skrig for mennesker at forstå.
En anden grund din kat kan meowing er fordi han ikke er tilstrækkeligt stimuleret. Kontroller, at du deltage i de daglige interaktive sessioner.
Lev med en kat i et stykke tid, og du kommer til at forstå de konkrete betydninger af dit kæledyr forskellige mijaver, som i et bredere perspektiv normalt betyde, "Hey, jeg vil have noget."

Holde Kitty off køkkenbordet

I alle mine år med katte, er det kun katte, der betragtes tælleren toppe som "uinteressant" ville holde ud af dem. Hvis du reagerer, når katten hopper på tælleren, vil de lære at gøre det for at få din opmærksomhed. Det er bedst at få dem til at indse, der er noget deroppe, de ønsker at se. Når du er ved at forberede mad eller madlavning i køkkenet, giver dig ny kat at se, hvad du laver. Enten placere en stol i nærheden, så deres øjne er på bordplade niveau, eller bare løfte katten op for at se der ikke er noget, de er interesseret i. Hvis du er madlavning noget de kan lide, smide små godbidder eller kitty godbidder på stolen for dem. Dette vil lære dem at blive på stolen for at få, hvad de vil, og det vil holde dem væk under dine fødder.
Men der er de katte, der er forsætlig og skal uddannes til ikke hoppe på tællerne. For de katte, kan du bruge en af ​​disse bevægelser aktiveret ferie dekorationer, der gør en støj og flytte rundt. Vi havde en Jack O Lantern der ville hoppe rundt og jamre og stønne med blinkende øjne. Det ville overraske Kitty i ikke ønsker at gå derop. Dit mål er at associere hoppe på tælleren med noget ubehageligt, så tilsæt sprayflaske teknik til dette.
IKKE råbe på KITTY ELLER Spank Ham; der vil kun skabe andre mere alvorlige adfærdsproblemer.
Når du træner en kat, skal du huske, at de er meget nysgerrige. Ved korte stepping at nysgerrighed, kan du nemt træne dit kæledyr at holde dig fra tællerne.

Declawed Cat Bites opfører sig aggressivt

Desværre declawed katte ofte opfører sig aggressivt. Det er muligt, at de føler sig forsvarsløse og ty til at bide som et middel til kommunikation. Ifølge dyrlæge David Hammett, "En declawed kat ofte
griber til at bide, når de konfronteres med selv mindre trusler. Bidende
bliver en overkompensation for usikkerhed ved at have ingen kløer. "

Du kan eller ikke kan være i stand til at træne din kat til at bide mindre. For det første skal hun føle sig så behageligt som muligt - hun bider, fordi hun føler sig truet. For det andet, du introducere noget, der gør hende utilpas KUN når hun misbehaves. I det øjeblik, at hun forsøger at bide, så brug en sprayflaske til at tåge hende (ikke spray direkte i øjnene). Alternativt kan du ryste en dåse med et par mønter i det eller gøre en anden overraskende støj. For det tredje, hvis hun bider, når hun interagerer med dig, og det er behageligt for hende (såsom petting eller spille), stop interagere med hende med det samme. Denne taktik vil kræve en masse tålmodighed og kan aldrig helt stoppe bidende adfærd.

For fremtidige katte, kan du overveje alternativer til declawing. Der er mange skrabe stillinger til rådighed, og det er lettere at træne en kat til at bruge en, end at lære en kat ikke at bide. Du kan også klippe kløerne eller anvende "Soft Paws" eller en anden klo dækker efter behov for at beskytte dine møbler.

Begræns din reaktion

Katte har en klar motivation for alt det, de gør; når du forstår "hvorfor" af din kats handlinger, du kan justere din reaktion.
Når din nye Kitty springer op et eller andet sted, hun er ikke meningen at være, ikke råbe på hende. Forsigtigt hente hende og satte hende ned på jorden. Hvis hun fortsætter med at springe op på nej-nej område, kigge efter årsagen hun gør det, så fjerne årsagen.
Du må ikke råbe på hende, det er kritisk. Bare sætte hende ned på gulvet, hver gang hun hopper op på bandlyst område. Hvis du reagerer på en høj / oplagt måde til Kitty, når hun hopper op på tællere, vil hun lære at gøre dette for at få din opmærksomhed.

Kitty Bites mig, mens Petting Hendes

Nogle katteejere kender denne kat adfærd problem: du petting Kitty, hun synes at lide det, fordi hun spinder og pludselig, Chomp! Hendes tænder er fast i kødet af din hånd.

Den generelle konsensus om dette problem er, at katten bliver over stimuleret under petting, og kan ikke helt finde ud af at fortælle dig at stoppe. Den bedste ting at gøre, er ikke panik. Langsomt trække din hånd, derefter flytte væk fra kat. Hvis katten er i dit skød, træk dine hænder væk og lad den trække sig tilbage, eller stå op og lade katten hoppe til gulvet.

Lær at genkende de signaler, der går forud for bidende: vildt zappe hale, ører laid back, deres elever dilatere, eller deres krop spænde. Når en af ​​disse er bemærket, stop røre dyret og lad den bevæge sig væk af sig selv.

Når du træner en ny kæledyr, start med korte perioder af petting derefter langsomt øge længden af ​​tid. Altid tilbage væk langsomt, når katten viser tegn på frustration.

Så er der nogle katte, der foretrækker andre metoder til menneskelig interaktion udover petting; til disse dyr prøve at spille med dem mere og petting dem mindre.

Mus legetøj

Den bedste billige kitty legetøj (andre end hjemmelavet klubber) kaninpels mus. Jeg har endnu ikke mødt en kat, der ikke bare elsker en kaninpels mus.
Langs disse linjer, kan du give din kat en skrot af garvet, forarbejdet animalsk skjul / pels til at spille med. Jeg understreger, at det bør behandles for at forhindre enhver bakteriel infektion fra "rå" skjule.
Desinficeret fugl / påfuglefjer er også en favorit.

Kitty nipper på albue og fødder

Tilsyneladende uden grund, din Kitty går op til dig nips dig. Selvfølgelig du reagere med et højt "OW!"
Det er min erfaring, at Kitty forsøger at få din opmærksomhed, når hun gør det, og siden du giver sådan en åbenlys reaktion, hun vil gøre det igen og igen.
For at stoppe dette, korte skridt at "kvæle" ved at tage hende op og give hende hengivenhed, når du ser hende nærmer sig. Hver gang du ser hende, hilse hende og tale med hende. Benytte enhver lejlighed til at overbevise din kat, at hun har din opmærksomhed, enten med en vokal hilsen eller fysisk hengivenhed eller leger med et stykke legetøj.

Holde Kittys Toys Fun

Katte svarer til mennesker i at de vil miste interessen i legetøj efter et stykke tid.
En måde at holde Kitty legetøj sjovt og spændende, er at hente dem, han har mistet interessen for og sætte dem væk i et par uger. Så handler ud legetøjet i skabet for dem, han har i sit legetøj boks hver anden måned eller deromkring. Sørg for at gøre en stor produktion med din killing, når du trækker legetøjet ud af skabet, vise dem til ham, og lege med ham. Dette vil gøre ham føle sig speciel og give dig mange griner, da han genopdager sine "tabte" foretrukne legetøj.
Dette virker også med små børn.

Kontrollerende Kitty poter

At lære din killing, hvor hun kan & kan ikke sætte sine poter, forsigtigt tage fat i hendes pote og fjerne det fra bandlyst område. Derefter sætte poten, hvor du vil have hende til at være. For eksempel, når mine katte sætter deres poter på bordet under måltiderne, jeg omfatte forsigtigt pote i min hånd og sætte det tilbage på deres plads mat i deres stol. (Se Holde Kitty af bordet). Katte naturligvis ikke kan lide deres poter, der skal afholdes, så dette er en blid middel til at undervise dem. Vær vedholdende og konsekvent, og de vil lære, hvad du ønsker.
Dette vil arbejde med ridser på møbler, også.

Hvorfor min kitty gnide på mine ben?

Katte har duft kirtler på bagsiden af ​​hovedet, i bunden af ​​deres hale (hvor det forbinder til kroppen), og i de puder af deres forreste fødder. Når de gnider mod dig, eller noget andet, er de placere deres duft på dig. De markerer dig som deres område. Det samme gælder, når de 'ridse' deres forreste fødder.

Katte finde deres eget legetøj ...

Vi elsker at tilbringe at dollar eller to for at bringe et nyt legetøj hjem til kitty. De farver og former lige ringe til vores navn og efterspørgsel vi tager dem hjem. Men de fleste kattekillinger har deres egne ideer, hvad der udgør en stor legetøj. Nogle af legetøj mine katte har fundet på egen hånd kan nævnes:
aluminiumsfolie rullet op i en bold, en stor papir shell pecan, plastring fra en gallon mælkekande, seks inches af plast beaded jul krans, et individuelt stykke plastic / kunstige juletræ, styrofoam bolden, pakning jordnødder, papir købmand sække, børns plast perle armbånd, og (af alle ting) en stjernelys pebermynte i sin indpakning.

Love Songs

Katte er udtryk for deres kærlighed, når de bruger et opkald, der lyder som en højfrekvent meow blandet med deres spinder. Queens bruge det til at kalde deres unge; mænd bruger det, når du nærmer en kvindelig i varme; og ændrede katte vil bruge den til at ringe til deres herrer, når katten er ensom.
For mennesker, skal du bruge spidsen af ​​tungen til "rulle din R'er" kombineret med en "høj, lav, høj" vokalisering med en sing sang kvalitet.

Den neurotisk Clean Cat

Katte er utroligt rene dyr. En sund kat vil nette så ofte som muligt i løbet af dagen, uanset hvor rent dets levende område er. Årsagen til dette er en del af deres aggressive natur, katte rense sig selv til at fjerne enhver duft på sig selv, så at ingen bytte kan lugte dem som de nærmer. Dette er afgørende for jagt og de reneste katte gør de bedste jægere (forudsat de faktisk ved, hvordan at jage også). Så er din kat nok bare at forsøge at forblive clean på off chancen nogle bytte vandrer rundt, og hun beslutter sig for at forfølge det (eller mere sandsynligt ud af instinkt). Hvad du ønsker at holde øje med er, hvis din kat begynder at slikke sig så meget, at det begynder at miste pels i steder på sin krop. Dette tyder på en neurotisk adfærd, eller en allergi eller en hudsygdom, og hvis din kat slikke i dette omfang, så er du nødt til at tage det til dyrlægen så hurtigt som muligt, da det kan være et symptom på en mere alvorlig tilstand.

Giv Kitty hendes egen særlige stol

Din nye Kitty ønsker at sidde i sofaen, men du vil ikke have hende til at. Du må ikke råbe og skrige på hende, er katte let fornærmet, og aldrig glemme nag. Opret i stedet sin egen specielle stol eller et hjørne af sofaen. For at gøre dette, sætte en pude ned, hvor du vil have hende til at sove, og derefter sætte en fuzzy tæppe på hovedpuden, eller en af ​​dine beskidte skjorter, eller hvad det hun kan lide at sove på. Det kan være på en stol, en vindueskarm, Cubby hul i hylden bogen, en aborre på toppen af ​​underholdning center, etc. Så blidt sted hende i den nye 'seng' at give hende kærlighed og positiv forstærkning til at være i 'hendes 'spot. Når hun hopper på møbler, du vil ikke have hende til at være på, forsigtigt hente hende og placere hende i hendes særlige stedet. Sørg for at vaske tæppet så ofte som du gør dine egne sengetøj. Hvis du tillader dit kæledyr til at have deres helt egen specielle plads, kan du træne dem til at undgå andre mere værdifulde møbler.

Motivation er nøglen til adfærd

Katte er ikke helt så kompliceret som mennesker. Katte altid har en særlig motivation for alt, hvad de gør, og det meste af tiden, at motivationen er baseret på instinkt for at overleve. Når du forstår deres motivation, kan du ændre deres adfærd.
Når du træner en kat, så prøv at efterligne naturlige adfærd eller prøv at samarbejde og komplimentere en kats natrual instinkt til at gøre en bestemt opgave. Det har altid været mere succesfuld for mig at træne mine katte at gøre, hvad de naturligvis gøre, men på en måde, jeg kan styre. Hvis de ønsker at hoppe op; Jeg giver dem et bestemt sted, hvor de kan hoppe eller klatre. Når de ønsker at sove, jeg giver dem deres egen 'reden'. Hvis de ønsker at være tæt på os under TV-tid, jeg give dem deres egen stol og tæppe. Ved subtilt catering til mine katte naturlige adfærd, kan jeg styre dem uden en masse korrigerende foranstaltninger.

Betale Cat Skat som Afslapning Trigger

En afslapning svar kan sammenlignes med ildelugtende mad og sulten, eller høre en støj om natten, og føle frygt. Disse er uddannet reaktioner, der sker automatisk. Psyko-kybernetik bruger denne automatiske svar at træne din krop til at slappe af med en given trigger.

Forskning viser, hvordan at interagere med dyr kan reducere dit blodtryk og bremse din puls. Vi drøftede også Betale Cat Skat: at tage tid ud af din travle dag at tilbringe en på én gang med din killing. Vi foreslog denne gang være rigtigt, som du indtaster dit hjem efter at være gået hele dagen på arbejdet.

Hvis du betaler for Cat Skat hverdag, i et kort stykke tid, vil dit sind og krop lære at slappe af på stedet for din kat. Du vandt `t nødt til at tvinge den afslapning, fordi din kat, i din underbevidsthed, bliver forbundet med resten. Bruge tid med din kat vil blive den udløsende faktor for din afslapning svar.

Efter at du vil være bedre i stand til at fortsætte på dybere afslapning og andre stress management teknikker vil have mere succes.

For din kat eller killing, petting mindsker hans stress af at være alene hele dagen, bekræfter hans betydning for dig, og skaber et ønske at behage-dig inden din killing. Dette vil omdirigere dit sind og krop væk fra stress af arbejdet og vil reducere din Kittys stress savner dig hele dagen.

Survival Instinct-gøre det arbejde for dig

En kats motivation for de fleste af hans adfærd og handlinger er baseret på self overlevelse og arter overlevelse. Catering til dette instinkt vil skabe et mere harmonisk forhold til dig og din kat.
Legetøj skal udformes for at opfylde behovet for at jage og dræbe mad. En kats enviroment skal have steder at løbe, hoppe, klatre og skjule. Kitty skulle have et trygt og sikkert sted at lur.
Leg med din kat vil efterligne stolthed s fælles indsats i jagt og drab. At bruge stille tid med din kat vil efterligne kærlig binding i slutningen af ​​en hård dag. "Sharing" mad (dvs. at fodre dem på samme tidspunkt hver dag) vil efterligne fest i slutningen af ​​en jagt.
Forstå, at du er en del af din kats stolthed / the / familie, og jo mere du efterligne katte adfærd, jo mere din kat obligation med dig, og forsøger meget hårdt at behage dig.

Forebyggelse Midnight boltrer i seng

Du er midt i en god nats søvn, da Kitty beslutter, at han ønsker en form for opmærksomhed: kærlighed, spille, skrabe, eller en række andre ting. Bekæmp tempatation at slynge ham tværs gennem rummet; katte er natdyr, og han kan ikke forstå, at du har brug for at sove om natten.
Du kunne træne dig selv til at klappe din kat i søvne, min mand og jeg få- på en måde tale-eller du kan prøve dette:
Når din kat forstyrrer din søvn, Grib ham og trække ham under dynen. Lad hovedet ud for frisk luft, men holde ham tæt under dynen. Hold ham i mindst 30 sekunder til et helt minut, indtil han vrider sig og græder. Derefter langsomt frigive hold, du har på ham, så han kan "flygte". Vær sikker på at snuppe efter ham som om du forsøger at fange ham igen.
Efter omkring en uge af dette, bør han lære, at forstyrre din søvn vil ende i sin "fangst".
Kun gøre dette med sengetid adfærd, som du ikke kan lide eller ønsker. Hvis din killing sover på dine fødder stille og roligt, eller krøller op ved siden af ​​dig at lur, ikke forbinder denne gode opførsel med korrigerende foranstaltning for fældefangst ham.

Ændring Chewing Behavior

Jeg har ofte fået at vide, at når min kat tygger på elektriske ledninger, skal jeg gnide Bitter Apple eller Tabasco sauce på ledningerne til at stoppe ham. Jeg opdagede hurtigt, at han kunne lide disse behandlinger. Som en sidste udvej (og også for at hjælpe "reparere" de beskadigede ledninger), jeg pakket ledningerne i sort elektrisk tape; til min overraskelse, min kat snart stoppet den uønskede adfærd. Hvorfor? Tja, det lader til, at han ikke kunne lide smagen af ​​båndet, eller hvordan limen mærkes i munden. Du kan få sort elektrisk tape overalt (nogle butikker selv bære forskellige farver), og det `s billige. Du behøver nødt til at ombryde hver eneste centimeter af kablerne; efterlader lidt plads mellem wraps vil give dig det samme resultat.

Rabbit Fur Mus

Den eneste kat jeg nogensinde har kendt, der ikke kan lide en kaninpels mus, er den tegneseriefigur, Garfield.
Mine katte legede med deres mus så længe, ​​ville de få klæg, og pelsen ville adskille fra træ formularen nedenunder. Oh boy! Den lille skrot af pels var endnu sjovere af sig selv!
Af alle de legetøj tips jeg kunne tilbyde, er denne ene guarunteed! En kanin Fur Mouse er et must for enhver kitty.

Knurrer og skrig

En kat giver en defensiv opkald, når de 'knurre « en rolig, lav tone, tone dybt i halsen. De kan eller ikke kan omfatte en »rumlen, raslende 'kvalitet til growl.
Katten 'skrig, "en høj tone, hektisk opkald, er normalt bruges, når de kæmper, eller et skrig af intens smerte.
Det er de lyde, der ligner en baby græder eller børn råber og spiller.

Hvornår skal IKKE bruge korrigerende foranstaltninger

Brug aldrig korrigerende foranstaltninger, hvis du ikke faktisk fange Kitty i færd med at opføre sig dårligt. Ved hjælp af en korrigerende foranstaltning efter den kendsgerning vil ikke stoppe den uønskede adfærd, fordi Kitty ikke forbinder korrigerende foranstaltning med den uønskede adfærd problem. Kitty vil bare blive forvirret & stresset hvis korrigeres efter den kendsgerning, og vil bare medføre yderligere kat opførsel problemer.

4 Tips om katte gravede Møbler

Af Jennifer R. P

Er du frustreret med katten for gravede dine møbler eller tæpper? Her er et par fakta og "hvordan" hints, der kan hjælpe:

1. gravede har et dobbelt formål for katten. Det er bare kat instinkt for at arbejde deres kløer og markere deres territorium. Når en kat kløer noget deres duft er tilbage på, at objektet, så de vil komme tilbage og klo det igen.

2. Hvis du køber et tæppe eller sisal dækket kradsetræ eller kat træ, gnid den med katteurt og Kitty kan finde det er bedre end dit tæppe eller møbler.

3. Du kan trimme en kats negle, som vil mindske de skader, de kan forårsage uden at skulle declaw dem. Særlige kat klo trimmere er tilgængelige på dit lokale pet levering butik. Når trimning, ikke skære for tæt på den lyserøde del af kløerne, eller du kan alvorligt skade din kat.

4. Hver gang du fange katten gravede noget, de ikke bør, sprøjte dem med en vandflaske, bør du allerede have handy (brug almindelig postevand). Denne fremgangsmåde anvendes konsekvent, bør minimere antallet af gange de klo og bidrage til at fjerne den uønskede adfærd.

Da Kitty mijaver mijaver mijaver

Mere om cat vokaliseringer - Nogle katte vocalize mere end andre (f.eks Siamese), men alle gør det for at få din opmærksomhed. Det kan være sød, men det kan også blive til et problem, specielt hvis det sker om natten eller tidligt om morgenen, når alle forsøger at sove.

Den meowing kan være et tegn på, at katten er i ubehag eller har et medicinsk problem. Katte mjave som en form for kommunikation, så godt. Men de fleste katte meow simpelthen fordi de keder sig og vil nogle menneskelig interaktion. Løsningen er at give katten med en underholdende miljø med flere kat legetøj og eventuelt en anden kat til at lege med.

Et sidste tip: Det er ikke klogt at være opmærksom på den konstante gråd, da dette kun vil tilskynde katten til at fortsætte og vil skabe en løbende kat adfærd problem. Efter alt, alt, hvad hun ønsker, er din opmærksomhed.

Underholdende med fugl foderautomater & fugl bade

Indendørs kattekillinger elsker at sidde i et vindue og se skabninger udendørs.
En enkel måde at underholde din indendørs killing er at sætte en udendørs fugl feeder i nærheden af ​​din kitty foretrukne vindue. En fugl bad er en anden god idé.
Læg ikke disse også tæt på vinduet, eller fuglene vil ikke komme når de bemærker katten hele tiden. Men den bedste kitty underholdning ser fuglene tilbagetog enmasse når de ser ham, så feeder ikke kan være alt for langt fra vinduet enten. Det kan tage et par forsøger at finde den rigtige afstand.
På denne måde kan du fodre din udendørs dunede venner, og underholde dine indendørs pelsklædte venner på samme tid.
PS. Fugle er naturlige bug spise, så at tiltrække fugle til din værftet vil hjælpe med at kontrollere de skadedyr, også.

Arbejdet eller smertefulde skrig

Tegn på, at en kat er syg eller såre inkluderer:
Glasagtige øjne, eller en ufokuseret stirre
En anstrengt meow, der ligner det tager en masse energi til at producere.
Gråd eller hylen tilsluttet nogle fysiske bevægelse, såsom at fjerne affald eller veer.

Genbrug gamle legetøj til nye!

Vi kom op med disse ideer, fordi vi ønskede at genbruge vores kat gamle legetøj.
Vores fire katte har en kurv af legetøj, men det, de elsker bedst er at køre efter en snor med en sisal mus tilsluttet. En simpel knude i enden af ​​strengen gør det trick, også.
En anden måde at genbruge gamle legetøj var at montere tygget og kedeligt legetøj på fleksible metalstænger - fantastisk til smækkede.
Sidst men ikke mindst, kan du altid bygge din kat et hus lavet af en papkasse. Vend det over, i en dør og voila.

Stop den bidende

Jeg er en stor tilhænger i at forstå en adfærd, før jeg forsøger at ændre det. Hvis killingen er bidende, forstå, hvorfor-første-inden du forsøger at stoppe hende. Hvis det bare er at spille tid, jeg ikke forsøge at rette det, medmindre det fortsætter i mere end tre uger. Efter dette, når killingen bider forsigtigt fange deres nederste kæbe, så du er 'bidende tilbage. " Lad ikke gå indtil killingen er begyndt at gå i panik. Dette er en måde at forsigtigt lade dem vide, du er chef, og bidende er ikke en god ting at gøre for dig.

Laser og Lygter

En af mine katte 'foretrukne legetøj er en laser pointer, eller en lille, smal stråle lommelygte. De vil jage laser point, indtil de bukser.
En lommelygte er en god HIMEM, men meget fokuseret stråle af en laser pointer giver en meget mere interessant mål for katten. Men vær sikker på ikke at pege laserlyset direkte ind i din kats øjne, der kan være skadelige for deres øjne.

Holding en kat

Når din nye ældre kat er vant til dig, kan du starte processen med at holde ham. Først sidde i gulvet med ham og forsigtigt trække ham ind i dit skød. Kæmp ikke ham! Hvis han kæmper for at komme væk, lad ham gå. Prøv dette et par gange om dagen. Til sidst, vil han lære, at du ikke forsøger at "fange" ham. Det næste skridt er at holde katten, så han er i kontrol. For at gøre dette: med den ene hånd holder hans ryg fødder, så hold hans forpoterne med den anden hånd. Når du har ham sikkert i dine arme, langsomt slip på sine poter og give ham lov til at "stå" på hænderne. Dette vil give din kat til at føle sig i kontrol, mens du holder ham. Med praksis, kan du lade ham stå på en underarm, mens petting ham med den anden hånd.

Hvordan til at løfte en kat

Nærme sig en kat langsomt, og ikke få fat i det. Ideelt, lad det nærme dig. Begynd din kontakt med en blid strøg, så når katten bliver brugt på din berøring, samle den op.
1. Hold katten med den ene hånd under brystet og den anden under sine hindquaters. Lad brystbenet resten i hånden.
2. Løft katten forsigtigt, tegning det mod brystet. Giv fuld støtte til sine hindquaters.

Guru note: Det er en god start på at holde en kat til at bære en kat. Til sidst, er du nødt til at sætte kattens forpoterne i den ene hånd og bagsiden fødder i den anden, og lad katten til at "stå" i dine hænder.

Prøv Rocks i dine planter!

For at holde Kitty grave i dit hus planter, købe billige flod sten eller indsamle attraktive sten og dække snavs i toppen af ​​plantageejer. Klipperne vil ikke skade planten, og vil tillade vand og gødningen igennem til jorden.
Guru note: Jeg vil foreslå du bruger sten / klipper ikke mindre end en golfbold, eller Kitty kan have lige så meget sjov grave små sten, som han gør planten.

Kitty Toy Box eller Cat Entertainment

Børn har en boks til at holde deres legetøj i, skal din kat eller killing have et sted for deres kat legetøj også. Det hjælper dig med at holde styr på deres kat legetøj & at kontrollere for sikkerhedsrisici, og giver en anden sjovt spil for dit kæledyr.

Med jævne mellemrum en gang om dagen kan køre dig nødder, skal du samle Kitty legetøj på ét sted. Dette hjælper den nette udseende af dit hjem, men det også give Kitty noget at gøre: at trække en anden kat legetøj ud af kassen.

Ved at samle de kat legetøj op, kan du inspicere dem for sikkerhedsrisici såsom løse strenge Kitty kunne et uheld sluge.

Enhver type container vil gøre for en "legetøj boks.« Når du vælger en "legetøj kasse" for killinger, overveje at gøre det lavvandet, så det er lettere for killingen til at trække tingene ud. For en voksen kat, størrelsen af ​​kassen er ikke så vigtigt, og ikke blive overrasket, hvis din kat spiller inde i legetøjet boksen så meget som legetøj i kassen, ligesom børn. Du kan tænke på legetøjet boksen som "kat underholdning".

Andre måder til at holde en kat

De fleste katte elsker at blive afholdt, og der er mere end én måde at vise din kat hengivenhed.
Når man holder en killing, vugge det og støtte det hele kroppen.
Du kan være kattens poter i skurk i din arm.
Du kan sætte kattens forpoterne på din skulder, og støtte det s bagfjerdinger med hænderne.

Kvidrende lyde fra Kitty

Med FN-ændret hunner, en 'kvidrende "type kat vokalisering er et signal, hun er i løbetid (ægløsning og klar til en kammerat.) De kan også hyler sørgmodigt, hvis de er isoleret fra mænd.

En anden mulig årsag til en kat hurtige clacking af det er tænder, er, hvis det er begejstret ved udsigten til en kill - Jeg har hørt denne klikkende lyd, når min kat har sine øjne på en fugl, der har vandret tæt på vinduet.

Hvor til at sætte den kradsetræ

At træne din killing til at bruge en kradsebræt, så prøv at sætte det lige foran de møbler han kradser mest. Gnid posten ned med katteurt. Når Kitty er ved hjælp af post i stedet for Møbler, kan du langsomt flytte den til det permanente placering.

Mange katte nyder skrabe og strække efter en lur eller efter at de har spist. Fordi skrabe er også en følelsesmæssig stikkontakt, vil mange katte vil bruge posten når deres ejer kommer hjem eller som de venter spændt middag.

Favorit skjulesteder

Sommetider kattekillinger vil skjule at overvinde en stressende situation, og nogle gange ender de gemmer sig, fordi den plads, de efterforskede fik lukket op. Nogle foretrukne gemmesteder nævnes:
Åbne kommode skuffer, skabe-på de øverste hylder og i de mørke lavere fordybninger, lavere køkkenskabe, under hoved bestyrelse vandsenge, under sengen og andre møbler, på toppen af ​​høje møbler, vaskemaskiner, tørretumblere; Vi fandt selv en kat, der formåede at finde vej under den indbyggede opvaskemaskine og sad fast.

Catnip Place Sitting

Kan du ikke lide det "rod" lavet af katteurt blade? Prøv at købe et lille sted-mat-size tæppe og kun drys katteurt blade på tæppet. Din kat vil nyde sin katteurt i stil og i sidste ende vil knytte "lege tid" med tæppet (som i øvrigt skal tages op efter en times spil og lagt væk indtil næste gang.)
Hvis du ruller tæppet op med katteurt indeni, vil tæppet begynder at lugte ligesom katteurt og din kat vil nyde tæppet uden rod af løse blade.

Naturlige Legetøj

Katte har en naturlig nysgerrighed om planter og levende ting. Some of the natural toys my cats have loved include: green corn shuck/husks, raw green beans, the outer leaves of a head of lettuce, the stalks and leaves of cauliflower and broccli. Yes, they would play with them, and even eat them.
If you don't buy organic produce, be sure to wash the greens to remove any possible pesticides before giving them to your cat.

Cat Fights

Multiple Cat households are familiar with occasional, or unfortunately, frequent fights between their pets. Most of the time, I don't take too serious of action when these happen. Cats are territorial and an occasional spat is expected. However, when the behavior becomes the norm, you can take steps to correct this. The following is a list of things that I do, along with some ideas from Friskies Cat food:
Identify the aggressor and the victim, then separate them when not supervised. Give the agressor corrective measures, while giving the victim rewards. Corrective measures could include: confining the aggressor in a less attractive space, place a collar and bell on him, squirts with a water sprayer during aggression. Rewards could include: allowing the victim to roam freely while the aggressor is confined, both edible and affection type rewards.
To help lessen the defensive posturing, take steps to make the cats smell similar to each other. Rub talcum powder on each cat or spritz cologne on your hands and when it is dry pet both cats (don't put the cologne directly on the cat-their noses are much more sensitive than humans); use the same grooming tools on both cats to transfer their scents to one another.
Gradually increase the time of supervised interaction using corrective measures for aggression, and rewards for good behavior.

Catnip Toys

Many of the cat toys sold at pet stores are categorized by those that have catnip in them and those that do not. The ones that have the catnip in them frequently are more expensive than those that do not.
Try buying a bag of catnip leaves and non-catnip kitty toys, place them in a resealable bag with the catnip and then store them there for a week. You can use the bag of catnip over and over again to give that wonderful scent to any toy you choose without the higher prices you would have paid for a similar toy with the catnip smell.

Catch Him in the Act When Marking

You've cleaned his previous markings, and the markings of other cats. You've applied a citrus scented solution to further deter your kitty's marking behavior.
Now you need to use Corrective Measures when you see him marking something. A water pistol, a loud noise, or a firm 'NO' when you actually see him marking something is a last resort to stopping this behavior. You must eliminate the 'trigger' to his marking, or it will do no good to correct him.
Never use Corrective Measures, if you don't actually catch him in the act of marking. This will not stop the unwanted behavior, because he doesn't associate the Corrective Measure with the unwanted behavior.
You will find those more tips on Corrective Measures in Answers for Common Problems: General Training and Correcting a Bad Kitty.

Citrus Rinds as Protectors in Soil

Bury citrus rinds in the soil of your house plants to keep cats from digging. Orange, grapefruit, lemon, lime rinds are all unpopular with felines.
You can do this for your outdoor garden as well to prevent the neighborhood cats from treating your garden as the litter box.
Be aware that the rinds will break down into the soil (composting) so you will need to replace them from time to time.

Stop the Outdoor Cats from Marking

To stop outdoor cats from marking your belongings, you must first clean them with more than plain soap and water. You will need to use an enzymatic cleaner or one of the formulas from Litter Box Blues:Odor Removers.
Next treat the area with a citrus scented solution. Cats don't like the smell of lemons, limes, oranges, grapefruits or tangerines. You can use a potpourri oil, fruit rinds/peels, or even citrus scented cleaners.
This citrus scented solution must be re-applied after rain, and/or the scent disipates.

More tips on holding a cat

Most cats enjoy being held, but only on their own terms.
Usually, a cat does not like being held for more than a short time.
Stroking a cat while you hold it, will reassure it. Once it starts to struggle, carefully put it down and lovingly scratch it or pet it as it leaves. This will demonstrate to the animal that you are in control, but that you appreciate the cat's 'claustrophobia.'
If you hold a cat against its will, it will bite and/or scratch anything to secure its freedom.

Scratch Pads, instead of Posts

Some cats prefer to scratch/claw a textured surface that is on the ground.
Try purchasing a 'fire log' with the bark intact, and place it near one of Kitty's favorite scratching places. The log must be stablized, so that it won't move when Kitty scratches it. You could put it up against the wall, or even mount it to a board.

Control over Curiosity

Cats are curious. If you eliminate the curiosity, you can control their reactions. Take your new pet around the house showing them the tops of armoires, entertainment stands and appliances. Make sure you let them smell everything really well. Once the curiosity is elminated, they won't jump on these places. If they do jump up on a counter, there is something that has grabbed their interest. Eliminate the source of their interest, and they won't jump up there anymore.

A Sticky Solution to Shredded Sofa

If your cat insists on clawing your favorite chair or couch, put double sided tape in the area she prefers. The cats don't like this and they will not return. Have a scratching post nearby made of wood or corrugated cardboard sprinkled with catnip.

Facts of Marking/Spraying

Cats mark their territory by 'spraying' their urine on objects: car tires, bushes, lawn furniture, house doors, gates, rocks, electrical poles... etc. In some cases, they will use their solid waste as a territorial marker, also.
Cats will continue to mark their territory, as long as they can smell their own urine or any other cat's urine on an object. It is the same with the solid waste odors, also.
The feline sense of smell is much more sensitive than humans, so simple soap and water will not remove the micororganisms of urine/feces that the cats can smell. To remove that odor you must use an enzymatic cleaner or one of the other formulas found in Litter Box Blues: Odor Removers.

Time Out for Kitty

To stop Kitty`s bad behaviour in the house, start by picking Kitty up and confining him for 15 minutes. This could be in the bathroom, a closet, or even outside. When Kitty returns, if the bad behaviour continues, confine Kitty in his Time Out place 30 minutes.
It is the consistency and duration that will change Kitty`s heart in doing bad things while in the house.
Follow this with Postive Reinforcement for Good Behaviors such as treats, kind words and affection.

Carpet Couch Pads

One of our readers suggested a unique scratching pad idea: have couch arm covers made of carpet that extend to the floor and cover your kitty's favorite scratching spot. Rub this down with catnip, and once Kitty is accustomed to using this piece of carpet, you can move it to a scratching post.

Another way to Stop the Biting

You have determined that your cat/kitten is just playing when he bites you, now what can you do to stop this unwanted behavior.
One method is to allow the kitten to bite your finger, then gently, but firmly, press down on his tongue. This is very effective in teaching your kitten that you will 'bite back', so he shouldn't bite you at all.

Feather Toys

The best toys for cats are usually the homemade variety. Lots of feathers usually do the trick. But remember to NOT pick up feathers from the outdoors. Craft stores as well as pet supply stores carry sanitized feathers. They are safe for your cat as long as you remember to not let your cat eat them.

More tips on biting

Some older cats will feel the need to test you. They will bite, and even attack your hand to see how well you trust them. DON'T PANIC! If the cat is not drawing blood, they may be testing you. Try to leave your hand in place until the cat withdraws, then slowly pull your hand back. If a cat's ears are laid back, they hiss or growl, then the cat is angry or afraid and you should slowly back away. Jerking your hand back will seem like an attack to the cat.

Kitty is acting weird..

If your cat has been fixed, she will not be able to reproduce, and should not be going into heat. When a female is spayed, they remove all the reproductive organs, uterus, everything...

Maybe there's been some sort of change in your home that's causing some stress for your cat? It doesn't take much change to upset a cat's routine. You might want to give your kitty a little more attention to assure her that she is loved.

If you still think she's in heat, you may want to talk to your vet about it.

Moth balls outdoors to deter digging

An old trick of detering outdoor cats from digging or marking in your garden is to sprinkle moth balls throughout the garden.
GURU NOTE: This is not recommended for organic gardeners, or people with a allergies or asthma, or a hyper sensitivity to moth balls.

Hide and Seek

Kitty lost his favorite toy, and you bought/found him a new one.
Instead of just giving it to him, try putting it in a sack/bag and put all of it in the floor. Let Kitty dig through the bag and find the toy on his own.
You can do this with his current toys also. If you use a plastic bag, cut several holes in it first so that kitty will not suffocate, and then be sure to put it away when kitty is done playing.

Cats will learn from each other

A circumstance where the student taught the master...
I rescued a stray female ready to have kittens. After all the kittens were in good homes, we kept the runt. Since we raised him indoors with lots of human interaction, he loves to be held, loves to play with water, and has no fear of humans. Consequentially, his mother will watch him and she's learning. She is becoming more affectionate; she's investigating water, and she does not run and hide everytime the door bell rings. She would have learned all these things naturally, but it would have taken years instead of months.

Add Compost to outdoor litter box

If the neighborhood cats are using your gardens as a litter box, you don't necessarily need to worry about your plants if it is solid waste. Just add some vegetable kitchen scraps to the 'litter box' area and compost it all into the soil. The composting prevents the strays in my neighborhood from using that area again.
If the area smells of urine, then you will need to flush it with water frequently to dilute the ammonia in the urine.
You will find more tips on preventing the Urine problem in Answers to Common Problems: Spraying/marking Territory.

Citrus Scented Products in Gardens

Cats don't like the smell of citrus fruit, so it is an excellent deterrent for gardens and plants.
Citrus scented potpourri or cleaners can be another means of keeping cats out of your outdoor garden or indoor plants.
Just apply the citrus scented solution to something in the garden; such as a large rock, or around the foundation of your house for flower beds or the pots for indoor plants.
Be aware that you will need to re-apply this occasionaly since the scent will wash off with water.

Cover soil in plant pot to deter digging

To stop your cat from digging in your house plants, you can cut a strip of 'chicken wire' to fit around the top of the pot, up to the base of the plant. Use duct tape or florists tape to attach the wire to the outside of the pot.
You can also cover the top of your pots with aluminum foil just up to the base of the plant to help deter Kitty from digging in the pot. Guru Note: this may not work for all cats. Some cats enjoy playing with aluminum foil.

Hissing

When a cat hisses, its whole face and head pull back from its mouth: the whiskers, ears, everything pulls back away from the mouth.
Hissing is one of the first warning calls of a cat to tell their 'opponent' to back off.
When a cat hisses at you, slowly move away from the cat-do not turn your back to it.

Marking, UI, and Urinating

The difference between a cat spraying or marking and eliminating fluid waste is based on the position of the body.

To spray or mark their territory, cats back up to the object, and remain standing to release the urine. They are also known to wiggle their tale while doing this.

Cats will squat very low to urinate, and they will then scratch and cover it up.

Cats with Urinary Infection will try to squat to urinate, but then will rise up as the urine leaves the body, since it is causing physical pain and discomfort.

Cats do not stand up to urinate, even with UI. If a cat is standing up while releasing urine, that is a marking behavior.

Cat Biting

You may think that it is cute when you play with your cat and it is "killing its prey", which is just part of it's cat instincts, but those cat bites can become very serious.

It's best to train your cat to confine his biting to more appropriate times such playing with toys, and not human hands. Although you understand your cats behavior, human visitors to your home may not. You can avoid a nasty situation by training your cat to not bite humans.

Keeping Kitty off the Table at Mealtime

Your Kitty wants to be a part of the family, and mealtime is especially attractive: everyone is together, the smell of food, and everything is not quite out of Kitty's reach.
Instead of locking my cats out during mealtime, I pulled a couple of chairs out from the table,& put paper place mats on them. As we eat, we give small pieces of each dish to the cat on their paper place mat. This allows the cat to see what is going on at the table, allows them to smell the food you are eating, and eliminates all curiosity about mealtime. Most of the time, they will lose interest and go back to their napping.

Hvorfor katte spinde?

Af Amy H

While many people assume that cats purr when they feel pleasure, cats actually use purring to display a wide range of emotions. Cats aren't the only felines that express their feelings by purring, bobcats and mountain lions purr as well. Interestingly, cats that roar, such as lions, cannot purr, and cats that purr cannot roar. So, what is all the purring about?

  • Contentment. Cats use purring to let us know when they are feeling good. They may purr because they are happy to see you or when you pet them.
  • Nervous. Cats also purr when they feel anxious or frightened. They don't purr as a sign of aggression, rather a sign of appeasement.
  • Hunger. As a cat owner, you are probably familiar with the slightly insistent purr of your cat when it is ready to eat. This purr is different than a cat's normal purr, and the level of urgency is used to encourage the owner to feed the cat.

Purring is a cat's most efficient way of communicating. In addition to the reasons listed above, cats also purr when they are ill, in pain or near death. Kittens are able to purr soon after birth, and continue to purr for a variety of reasons for the remainder of their life.

Why Does My Cat Lick Me?

Af J. Lang W

Cats are often considered mysterious creatures whose behavior is difficult to understand. However, if you understand cat communication, you begin to see that their actions are completely in compliance with how they experience the world.

Many people wonder why their cat licks them. This is a natural part of their behavior and can convey a number of different messages. Licking is a part of cats' grooming and bonding behavior. Licking helps to remove dirt and debris from the surface of the coat.

Cats will often lick each other, especially around those hard-to-reach areas that they have difficulty cleaning themselves. This action helps to bond individual cats into their family group and also distributes their scent to the group so they can tell each other from unfamiliar cats.

Being licked by your cat means that he or she feels you are a part of the family and that you must be cared for and scented just like other family members. This is high praise indeed in the world of cat communication.

Licking is also sometimes a way for the cat to calm itself. You may want to discourage your cat from excessive licking by spraying a bit of lemon water on your skin to provide a bad taste. You can also distract your cat by giving him a cat treat or providing some playtime to divert the animal's attention.