Carved Quartz at Aktiver Feng Shui Kærlighed Sector

Carved Quartz at Aktiver Feng Shui Kærlighed Sector


I Feng Shui, udskåret kvarts til aktivering kærlighed energier kan være et effektivt redskab i bestræbelserne på at enten finde romance, eller størkne den, du allerede har. De smukke krystaller er ikke kun en fryd for øjnene, de også bære positive chi og kan aktivere hvilende kærlighed energier.

Betydning af Feng Shui Kærlighed Carved Quartz

Kvarts og krystaller har været brugt i århundreder til at rydde ud negativ energi og fremme en sund, afbalanceret energi. I feng shui en kærlighed udskåret kvarts, især i en lyserød kvarts, kan være en stærk kraft i at tiltrække og fastholde den kærlighed, du ønsker.

Der er mange forskellige typer af kvarts krystaller. Nogle kvarts dannes naturligt fra år af tryk og varme af naturkræfter. Andre typer er menneskeskabte. For feng shui formål den bedste form for kvarts er dem, der er lavet naturligt. Disse kvarts typer er meget godt for helbredelse følsomme chakra områder og aktivere specifikke rum af Bagua.

Når det kommer til kærlighed, den bedste kvarts farve at vælge en lyserød en, da farven symboliserer energi af kærlighed, sammenhold og glæde, der kommer af at være i et afbalanceret partnerskab.

Placering og Udrensning Quartz

Inden du bruger en kærlighed udskåret kvarts, skal du rense den. For at opnå den mest gavnlige påvirker, du også nødt til at kende den bedste placering for kvarts krystaller.

For udrensning

Adskillige forskellige fremgangsmåder anvendes til at rense kvarts .. Blandt dem er:

  • Saltvand: Salt kan være et effektivt værktøj, når det kommer til feng shui kur, fordi salt "opsuger" negativ energi. Denne metode til rensning er en relativt simpel en af ​​vask af kvarts med saltvand eller gør det muligt at suge natten over.
  • Rent vand iblødsætning: Det rene vand iblødsætning gøres ved at nedsænke krystal i et vandbad. Lad kvarts sidde i vandbad i et stykke tid (ca. en time), og derefter anbringes den, hvor det kan blive udsat for de helbredende stråler fra solen. Sollyset vil bidrage til at rense og rense kvarts.
  • Skyl krystal med vand: Dette er den nemmeste metode. Hold kvarts under rindende vand og "flush" negativitet ud. Du kan også vælge at sætte krystaller i solen efter denne metode.

For placering

Når det kommer til placering af feng shui kærlighed udskåret kvarts, snup et kompas, og find det sydvestlige hjørne af dit hjem, da denne sektor er forbundet med relationer. Dette område er det ideelle sted for en kærlighed kvarts krystal. Hvis du har problemer med at finde den retning, blot holde et kompas i midten af ​​rummet for at tillade kompasset til at guide dig.

Quartz kan placeres i andre områder i hjemmet, som et hjem kontor, en undersøgelse område eller endda midt i en stue, men kærlighed kvarts er bedre stillet blive placeret i et soveværelse. Du kan placere den i det sydvestlige hjørne af dit soveværelse for optimal ydelse.

Indkøb Quartz

Når det kommer til at købe disse feng shui produkter, kan du prøve følgende online hjemmesider:

  • Feng Shui Best Buy: Denne bemærkelsesværdige site er særdeles grundig i Feng Shui produkter, de tilbyder. Her kan du finde et par af rosenkvarts hjerter. Dette par kommer til huse i sin egen pose og byder storslået kvalitet af naturlige kvarts.
  • Bedste Nest: Hvis du foretrækker at købe en vind kime af rosenkvarts derefter ser ikke videre end Woodstock Rose Quartz Chi Energi Feng Shui Chime, der tilbydes på Best Nest. Denne dørklokke er konstrueret på en sort asketræ, tilbyder tre platin grå anodiseret aluminiumsrør og ægte kvarts accenter, med en samlet længde på seksogtredive inches.
  • San Diego Feng Shui: Here'll du finder rosenkvarts hjerter kan du købe en enkelt eller parvis. De varierer i størrelse fra et til to inches, og er prissat til $ 10,00 for en enkelt hjerte og $ 18,00 for et par.

Give kærlighed en lille skub

Køb en feng shui udskåret kvarts giver god mening for en feng shui hjem design tilføjelse. Dette gælder uanset om du allerede er parret med en partner eller stadig efter kærlighed. Ikke alene er disse krystaller siges at hjælpe i kærlighed, men de er også så charmerende i udseende, at de vil være en dejlig accent på dit værelse.