Caribbean: Virgin Islands Feriehuse Tips

Sunny hele tiden, åbent 24 timer

Med en årlig temperatur lavpunkt på 72 grader, er det altid et godt tidspunkt at planlægge en Virgin Island ferie. Hvad angår priserne, de Virgin Island priserne er forholdsvis lave hele året rundt. For en anstændig bolig, kan man forvente at betale omkring $ 125 USD pr aften. Billige flybilletter, også er ofte billige, især hvis du planlægger på forhånd.

Kendt som en sejlende prøvesten af ​​verden, kan du planlægger at fange en kapsejlads eller aktivitet, mens du er der, med sejlads kapsejladser sker på Virgin Island mindst en gang om måneden.

Bryllupper i Jomfruøerne

Blive gift i US Virgin Islands er en leg, og en smuk tropisk en af ​​slagsen.
Du behøver ikke en blodprøve og alt du behøver at gøre for papirarbejde er udfylde en formular to side, betale en $ 50,00 gebyr, og vente otte dage (en udstationering periode). Hvis du bruger en bryllup koordinator, vil du ikke nødt til at vente de 8 dage på øen - de kan indgive papirarbejdet for dig, og du kan blive gift, når du ankommer.

Når du planlægger en destination bryllup, du ønsker at overveje at bruge en tjeneste eller et bryllup koordinator, fordi planlægningen af ​​et bryllup på afstand af dig selv, kan være næsten umuligt. Mindre ceremonier er meget lettere, selvfølgelig, men hvis du koordinerer mere end 10 personer til dit caribiske bryllup, gør dig selv en tjeneste, og ansætte en koordinator til at hjælpe.

Når det er færdig, himlen er grænsen i forhold til, hvor og hvordan dine aktuelle nuptuals. Overvej en yacht eller kapel, stranden ved solnedgang eller en botanisk have! Derefter begynde din Jomfruøer ferie som et gift par.

Tænk at blive gift på en ø og ferie på en anden-to uger i det samme sted kan få lidt iført medmindre du er virkelig god til at sidde på stranden og nedkøling ud med en frugtagtig drink !!

Golf på Jomfruøerne

Hvis du ønsker at spille golf på din Caribien ferie, vil du sandsynligvis ønsker at hoved til St. Thomas, hjemsted for Mahogany Run, en utrolig Atlantic vender golfbane designet af Tom Fazio.

Hvis du ønsker at rejse med dine golfkøller, sørg for at have en solid rejsetaske, der er både sikkert og beskyttende. Derudover skal du sørge du bringe alle dine foretrukne golf tilbehør (ligesom din elektroniske golf scorecard og dine foretrukne tees).

* Du må ikke bringe nogen tunge tøj og sørg for at bringe en hat !! Det caribiske sol ikke rode rundt.

De tre amerikanske Jomfruøer

Hver US Virgin Island er kendt for noget særligt.

• St Croix er 82 kvadrat miles, og kan prale Buck Island Reef, USA »kun undersøiske nationalpark.

• St Thomas holder hovedstaden, Charlotte Amalie, og er lidt mindre end 32 kvadrat miles. St Thomas tilbyder en frodig, naturlig, Vestindien indstilling med Mountain Top er 1500 meter høje udsigt over Det Caribiske Hav.

• St. John er 28 kvadrat miles. To tredjedele af St. John er en beskyttet US National Park, så ikke kuld! Anses af nogle for at være den smukkeste af øerne, St. John tilbyder uberørte kystlinje strande og dybe azurblå vand.

Uanset dit valg af øen, vil du opdage, at en amerikansk Virgin Island ferie både fantastisk og mindeværdig.

Richard Branson British Island

Ønsker du at købe en Virgin Island? Det vil sætte dig tilbage omkring $ 15 millioner dollars. Det er, hvad Necker Island, Sir Richard Bransons British Virgin Island, er værd.

Branson købte øen over 20 år siden for mindre end $ 500.000. Siden da mellem en hurtigt voksende turisme handel og en større efterspørgsel efter strand, har øens værd voldsomt. Virgin CEO, jeg er sikker på, kunne ikke være mere tilfreds med hans kvartalsvise Virgin Island ferie.

Fra den slagne vej: Local Bed & Breakfast i Jomfruøerne

Når du besøger USVI, kan du enten bo på et hotel Virgin Island eller en lokal B & B. Lokale B & Bs, mens undertiden betragtes tabu i USA, er en smuk måde at se øen på en anden måde.

Du kan normalt finde en god anbefaling for en B & B ved at besøge en specialiseret rejsebureau, der fokuserer på lokalt ejede indkvartering. Disse agenter vil skabe relationer med lokale ejere på Jomfruøerne, og være i stand til at pege dig til de mere pålidelige og hæderlige individuelle ejere.

Udforsk Jomfruøer Med båd

Hvis du er på udkig efter en kreativ og sjov Virgin Island ferie, kan du overveje en af ​​de mange resorts, der kan hjælpe dig med at nyde øen både til lands og til vand. Der er hoteller, der vil lade dig blive på øen og derefter tage en båd til at udforske. Der er yachts at befragte eller både til være havde for dag sejl.

Hvis du virkelig ønsker at tage en sømands ferie, bør du kigge efter lokale sejltimer i dit område, så du kan lære dine agten fra din hæk. Mange søer, floder og hav samfund tilbyder sejltimer til rimelige priser. Lær håndværket og god fornøjelse!