Carhartt Flannel shirts

Carhartt Flannel shirts
En flannel skjorte er uundværlig.

Carhartt flannel skjorter er synonyme med hårdtarbejdende amerikanere. Robust, holdbar og stærk, Carhartt skjorter er en væsentlig post for enhver mands garderobe.

Historie Carharrt

I 1855 en herre ved navn Hamilton Carhartt grundlagde en beklædningsgenstand selskab med kun ét mål for øje, at sætte en standard of excellence, som alle andre stræber. I modsætning til de fleste producenter tøj, Hamilton Carhartt trådte ud af boksen og arbejdede direkte med jernbanen ingeniører til at finde ud af, hvilken type tøj de havde brug for til at udføre deres aktive job opgaver. Carhartt opdagede, hvad typer af materialer, hvad slags tråd og hvilket niveau af holdbarhed tøjet er nødvendige for at besidde for at kunne modstå den daglige slitage af jobbet. Med noter i hånden, Hamilton Carhartt begyndte at producere uniformer ud af lærredet og ænder, langsomt opbygge et imperium, en kvalitet beklædningsgenstand ad gangen.

Selvom erhvervslivet voksede betragteligt, blev Carhartt selskab uundgåeligt ramt af den store depression og blev tvunget til at lukke alle undtagen tre fabrikker. Holde med engagement og pionerånd af vores grundlæggere, Mr. Carhartt forblev dedikeret til sin mission og kompromisløs mål. Hans vision og ånd gennemført virksomheden gennem deres uslebne programrettelse. Til sidst de kom, senere opererer over 17 møller og planter i hele USA, Canada og Europa.

Selvom Hamilton Carhartt siden er gået, hans firma fortsat en familie affære, opretholde samme mål at levere best-in-Class tøj til den aktive arbejdstager. Den barske holdbarhed Carhartt har opnået tøjet i skabene for mænd og kvinder, der søger komfort og kvalitet.

Fordele ved Flannel

Flannel har længe været den foretrukne bomuld vævet til koldt vejr. På grund af sin tætte vævning, flannel væger væk fugt og samtidig holde kroppen varm. Flannel har varierende grader af loft, eller fiber tæller. Jo højere ounce af flannel, jo mere varme det vil give. Carhartt flannels fås i letvægts, mid-vægt og tunge lofts, der giver ubegrænsede årstidens muligheder. Carhartt producerer tøj til vejrliget i tankerne, hvad enten det er blæsende og vådt eller sner og iskolde, vil en Carhartt flannel skjorte giver en fugtspærre og beskytte mod ekstreme elementer.

Ud over kvaliteten af ​​flannel og omhyggelig konstruktion af tøjet, Carhartt skjorter sport følgende fine detaljer:

 • Spread kraver
 • Tilbage åg med center box læg
 • Brystlommer med knap-lukning flapper
 • Triple-syede vigtigste sømme
 • Justerbare manchetter med udvidede Kantbelægninger og knap lukninger
 • Enestående lethed og komfort

Carhartt Flannel shirts: et fashion statement

Carhartt skjorter er helt sikkert populær uden for arbejdsmarkedet og aktivt industri. Mænd i alle aldre og livsstil kan smide på en flannel skjorte og ser robust og cool. For en surfer look, bære en Carhartt med dit bord shorts og en hvid tee shirt. For en skovhugger stil, sport din flannel med et par denim jeans og nogle Caterpillar støvler. Carhartt flannels nemt transcendere arbejdstøj og fritidstøj og vil altid forblive på mode.

Hvornår skal Wear

Carhartt skjorter er perfekte til vandreture og camping rejser. Let og nem at pakke, vil de give tilstrækkelig isolering til at holde en varm på bjerge og forrevne terræn. Flannel shirts er nødvendighed for de sultende universitetsstuderende. Hvis du er på vej til campus dette efterår, pakke et par til den sene trek hjem fra biblioteket. Flannels også gøre store break-up souvenirs. Hvilken fyr har ikke mistet nogle flannels til en ex-kæreste?

Arbejdere, ingeniører, landmænd, jægere, lystfiskere, og nogen i mellem slid Carhartt flannels fordi de tror på både kvaliteten og holdbarheden af ​​tøjet.

Hvor kan jeg købe

Selvom Carhartt sælger hele deres linje af Carhartt produkter via deres egen hjemmeside, kan du finde forhandlere lokalt og på internettet. Tjek disse leverandører og få shopping.

 • Carhartt
 • JCPenney
 • Back Country
 • Sierra Trading Post
 • Abel Herre Beklædning