Cardio øvelser med ankel vægte

Cardio øvelser med ankel vægte


Der kommer et tidspunkt, hvor dedikerede fitness-entusiaster overveje fordelene ved cardio øvelser med ankel vægte. Mens der er en lille mulighed for, at tilføje vægte til din aerobe rutiner kan hjælpe dig med at forbrænde flere kalorier, de risici ofte opvejer belønninger.

Risiko for Performing cardio øvelser Brug ankel vægte

Hvis du udfører en stor effekt aerob aktivitet såsom jogging eller stor effekt aerobe klasser, dine led bliver allerede udsat for en betydelig mængde af stress. Tilføjelse vægte kan ændre din skridtlængde mønstre, som i sidste ende vil forårsage skader på dine hofter, knæ, skinneben og ankler. Selvom udfører cardio øvelser med ankel vægte ikke forårsager akutte skader, er du i fare for at udvikle kroniske overbelastningsskader såsom tendinitis. For atleter, ved hjælp af ankel vægte under cardio har sin egen unikke risici. Loven om specificitet uddannelse, at resultaterne af din træning er direkte relateret til din træning stimulus. For eksempel, hvis du er under uddannelse til et løb, løb med ankel vægte, som vil gøre du kører langsommere, vil gøre meget for at forbedre din hastighed.

Potentielle skader som følge af Brug ankel vægte under aerobe aktiviteter

  • Forstuvede ankler: Da kvinder har tendens til at have slankere og mere fleksible ankler, tilføjer ankel vægte til aerobe motion øger risikoen for forstuvede ankler eller værre, revet ledbånd.
  • ACL tårer eller stammer: Aerobic dans klasser anvender åbne kæde bevægelser. Det betyder, at din fod er i en "fri", og derfor er omfattet af forskydningskræfter. ACL eller forreste korsbånd er meget følsomme over for disse forskydningskræfter. Som sådan kan tilføje vægt sandsynligvis forårsage en tåre.
  • Rygproblemer: diskene i ryggen fungere som støddæmpere. Ved at tilføje mere vægt på din træning, er du øge mængden af ​​stød. Det kan gøre dig modtagelig for diskusprolaps diske.

Ankel vægte for Aqua-aerobic

På grund af risikoen for skade, udføre cardio øvelser med ankel vægte ofte kontraindiceret. Men i nogle tilfælde er det acceptabelt for vandaerobic. Da vand fitness klasser er en lav-effekt aktivitet, er der mindre af en chance for skade. Igen, hvis du lider af gigt eller fibromyalgi, du sikkert gerne undgå at bruge vægte, mens de udfører nogen form for aerob aktivitet. Men for dem, der er velsignet med relativt sunde led, tilføjer ankel vægte kan tilføje intensitet til din vandaerobic træning. Eksempler på ankel vægte for aqua-aerobic klasser omfatter:

  • Aqua Cuff: Denne justerbare manchet er fyldt med skum. Det er designet til at tilføje opdrift og modstand, uden at tilføje vægt. Aqua Cuff fås i medium eller tung modstand. En øvelse ark er inkluderet.
  • Vand Walkers: Disse er designet til at forbrænde flere kalorier, mens du går eller jogging i vandet.
  • Aqua Bells: Mens Aqua Bells er berømte for deres vandfyldte håndvægt, selskabet også gør ankel vægte. Disse vægte har en tydelig fordel. De kan bruges på land og i vandet.

Alternativer til aerobic med ankel vægte

Hvis du stadig gerne vil have en træning, der samtidig kombinerer aerobic med muskel toning, her er nogle alternativer.

  • Circuit Klasser: Start med 20 minutters opvarmning på et stykke aerob udstyr. Udfør derefter en vægttræning øvelse i to minutter. Når du er færdig, skal du vælge en anden type aerob maskine i fem minutter, og derefter vælge en anden vægttræning motion.
  • Dynamisk styrketræning: Styrketræning behøver ikke udføres, mens du sidder på en maskine. Har du brug for heller at isolere en muskel gruppe ad gangen. Faktisk ved at bruge mere end én muskel gruppe, du kan faktisk brænde flere kalorier. For eksempler, lægger ankel vægt til hver ankel. Hold et sæt håndvægte i hver hånd. Start i en "squat position. Når du kommer ud af squat, udføre en forstrækning krøller med dit venstre ben, og en bicep curl med din højre arm. Undgå muskel udbrændthed ved skiftevis arme og ben. Du vil helt sikkert være opmærksom på en forhøjet puls.

Tilføjelse intensitet til din cardio træning kan være en god ting, hvis du fortsætter med forsigtighed.