Cardio Fundamentals: Hvordan aerob træning påvirker kroppen

Cardio øvelser er kendt for deres effektivitet i vægttab. Forskellige cardio øvelser giver forskellige resultater. Derfor er det vigtigt at vælge en workout plan, der vil hjælpe dig med at nå dine mål. For eksempel, hvis du er på udkig efter en workout plan for at komme i form, skal du vælge en træning, der fokuserer på at tabe sig. På samme måde ville en professionel atlet kræver konditionstræning for at øge VO2 max. VO2 max er den maksimale kapacitet af en persona € ™ s krop til at bære og bruge ilt gennem trinvis øvelse. Denne evne afspejler en persona € ™ s fysiske kondition.

Aerobic: Den mest populære cardio øvelse

Aerobic er en af ​​de mest populære typer af cardio øvelser. Aerobic er nogen form for udvidet aktivitet, der gør den enkelte indånder hårdt, som de bruger store muskelgrupper på en jævn og regelmæssig tempo. Denne form for motion har en tendens til at være mere effektive i forhold til bodybuilding eller yoga. Aerobe aktiviteter er kendt for at gøre hjertet stærkere og mere effektivt. I de indledende faser af cardio øvelser, kroppen bruger cirkulerende fedtsyrer og lagrede kulhydrater for at generere energi. Aerobe øvelser hjælpe at bruge ilt effektivt ved at opnå og opretholde Target Heart Range (det sikreste område for hjerteslag under træning per minut).

Aerobe øvelser kan udføres i alle aldersgrupper. Men varigheden og intensiteten af ​​aerobe aktiviteter i høj grad afhænger af din alder og udholdenhed. Aerobe øvelser tilbyder mange sundhedsmæssige fordele Ud over at sikre fysisk kondition.

Kroniske og vaskulære lidelser

Regelmæssig aerobic hjælper med at reducere risikoen for kroniske lidelser som højt blodtryk, fedme, slagtilfælde, visse former for kræft og type 2 diabetes. Det styrker også hjerte og gør det muligt at pumpe blodet bedre og cirkulere til alle dele af kroppen.

Vægtkontrol

Aerobic er fantastisk til vægtkontrol. Regelmæssige fysiske aktiviteter og gode kostvaner er meget effektive til at tabe og styre vægt. Aerobic hjælper med brændende kalorier, og som kroppen begynder at anvende sukker og fedt effektivt, er der bedre vægtkontrol.

Reducerer stress og alder Symptomer

Aerobic kan også gavne dig ved at reducere stress, depression, angst og spændinger. Det kan også gøre folk mere trygge og øge deres selvværd. Aerobic hjælper med at reducere symptomer på sygdom og ældning ved at holde muskler, knogler og ledbånd stærke. Regelmæssige aerobe aktiviteter kan gøre dig fuld af energi og mere ungdommeligt.

Aerobic øvelser styrke immunforsvaret. Dette gør dig mindre tilbøjelige til mindre virale infektioner som influenza og forkølelse. Nogle undersøgelser selv tyder på, at aerobic er ideelle for dem, der ønsker at sparke afhængighed som rygning og alkohol ved at reducere cravings. Selvom aerobe øvelser vil du føle dig udmattet og træt, når du starter, vil du være i stand til at øge din udholdenhed gradvist. Hvis du ikke kan lide at arbejde ud alene, kan du deltage i en aerobic klasse og motion i en gruppe.