Carbon Footprint Calculator

Carbon Footprint Calculator
Reduktion vores individuelle kulstof fodspor vil hjælpe bremse den globale opvarmning.

Klimaændringer er en af ​​de mest betydningsfulde grønne emner, vi står over for, og ved hjælp af en carbon footprint lommeregner er en nyttig måde at forstå din egen indvirkning på miljøet. Der er nogle gode regnemaskiner online, som er omfattende endnu ligetil at bruge.

Carbon, CO2 eller kuldioxid?

Disse tre begreber er ofte byttes når vi taler om kulstofemissioner Den korrekte videnskabelige betegnelse er kuldioxid eller CO2, men dette ofte bliver forkortet til kulstof. Når der henvises til kulstofemissioner og carbon footprint, taler vi om kuldioxid eller CO2.

Hvad er en Carbon Footprint?

Udtrykket carbon footprint bruges til at beskrive nettobeløbet af kuldioxid, at en person udleder i miljøet i løbet af et år. Dette tager hensyn til alle aspekter af at leve, såsom emissioner fra en bil, fly, og husholdningsapparater.

Kulstofemissioner

Carbon emissioner er de skadelige gasser vi udsætning i miljøet som en naturlig del af vores daglige liv. Rejser, husholdningsapparater og mange andre aktiviteter udleder kuldioxid i atmosfæren. Kuldioxid er en drivhusgas, hvilket betyder, at den bidrager til den globale opvarmning eller drivhuseffekten. Reducere kulstofemissioner er afgørende for at bremse og stoppe den globale opvarmning.

Carbon kan reduceres ved hjælp af mere brændstoføkonomiske biler og husholdningsapparater, undersøge alternative brændstoffer såsom sol- og vindenergi og reducere antallet af miles, at produkter rejse, før de bliver solgt.

Kuldioxid er ikke den eneste drivhusgas, men det er den, der har den mest negative indvirkning på miljøet og bidrager mest til den globale opvarmning. Det er vigtigt at reducere alle drivhusgasser, men reducere kuldioxid vil have den største effekt.

Carbon Modregning

Carbon modregning er det udtryk bruges til at beskrive eventuelle positive skridt, der tages for at reducere kuldioxid i miljøet. Disse omfatter plantning af træer eller bevarelse af skov. Træer er vigtige, da de reducerer CO2 ved en proces kaldet kulstofbinding, hvilket betyder at de indånder CO2 og udånder harmløs ilt.

Hvad er en Carbon Footprint Calculator?

En carbon footprint lommeregner er et system, der giver enkeltpersoner og organisationer til at udarbejde deres kulstof indvirkning på miljøet. Disse er ofte online værktøjer, der er blevet oprettet af grønne organisationer, regeringer og andre interesserede parter.

Det vigtige ved at bruge en lommeregner til at arbejde ud din carbon footprint er at identificere eventuelle områder, der bør ses på. For eksempel, se på områder, hvor der kan reducerede kulstofemissioner, eller, hvis det er umuligt at reducere emissionerne, hvordan kulstof kan modregnes.

Lommeregnere, der bruges til at finde ud af carbon footprints af enkeltpersoner og organisationer bruger et par vigtige fakta og disse kræver generelt oplysninger om antallet af miles rejste, brug af husholdningsapparater og flyvninger, der er truffet i løbet af et år. Det er nyttigt at indsamle disse oplysninger, før du bruger en af ​​disse nyttige regnemaskiner.

Online lommeregnere

Der er mange online regnemaskiner, nogle er baseret i USA, andre er internationale. Det er nyttigt at se på en række regnemaskiner og se, hvilke der er bedst for dig. Mange af disse websteder tilbyder en række andre ressourcer, der er nyttige for at lære hvordan man kan reducere en carbon footprint.

  • CarbonFootprint.com
  • Verden wildife Fund
  • Nature.Org


Ved hjælp af en lommeregner til at arbejde ud din carbon footprint er kun begyndelsen af ​​rejsen, men det er et meget vigtigt skridt. Ved hjælp af disse oplysninger kan der trækkes en køreplan med angivelse af bedste måde at reducere kulstofemissioner og hjælpe bremse den globale opvarmning og drivhuseffekten. Dette vil have en positiv effekt både nu og for fremtiden for vores planet.