Car Company Logos

Car Company Logos


Ud over at være en væsentlig del af reklame og brand identitet, bil firmalogoer giver et kraftfuldt visuelt billede for auto forbrugerne. Hver fabrikant bil har en unik logo, hvoraf mange har ændret sig dramatisk i løbet af årene. I nogle tilfælde er disse logoer bundet til virksomhedens historie på overraskende måder.

Liste over Car Company Logos


Abarth Car Company Logos

Nu Fiats racing arm, Abarth logo er rig med mening. Den skorpion repræsenterer Zodiac tegn på selskabets grundlægger Karl Alberto Abarth, og skærmen er et symbol på lidenskab og triumf. Farverne beneath navnet repræsenterer det italienske flag.

Acura Car Company Logos

Hondas luksus mærke har et logo, der ligner en stiliseret "A" i en cirkel. Symbolet repræsenterer også kaliberen, et vigtigt finmekanik værktøj.

Aixam Car Company Logos

Nu Aixam Mega, logoet for denne franske microcar producent er enkel og elegant, uddyber firmaets oprindelige navn og råber det første bogstav med en fed "A" (eller "M" i visse tilfælde) i en cirkulær grafik.

Alfa Romeo Car Company Logos

Denne italienske eksotiske bilmærke har en kompliceret, cirkulær logo med et rødt kors og en grøn slange med et dragehoved. Disse symboler repræsenterer byen Milano, hvor virksomheden blev grundlagt.

Aston Martin Car Company Logos

Den britiske luksus bil mærke har en ikonisk logo af et par vinger med firmanavn. En version af dette logo har prydet Aston Martin biler siden 1920'erne.

Audi Car Company Logos

Denne tyske bilproducent fire sikringsanlæg ringe repræsenterer denne virksomhedens historie, da det startede som fire mindre virksomheder.

Bajoun Car Company Logos

Bajoun er en General Motors mærke lavet og solgt kun i Kina. Navnet betyder "skattede hest" - og det er præcis, hvad logoet forestiller.

Bentley Car Company Logos

Den britiske eksotiske bilproducent har en bevinget logo med et bogstav "B" i midten. Vingerne på dette logo hente virksomhedens rumfart rødder.

BMW Car Company Logos

BMW blå og hvid skakternet mønster repræsenterer en flyvemaskine propel, da BMW var oprindeligt et fly producenten. Logoets farver og checks er fra den bayerske flag, hvor virksomheden blev grundlagt.

Buick Car Company Logos

Denne amerikanske bilmærke har et logo med tre skjolde i en cirkel. Ideen til skjoldet kom fra Buick familie våbenskjold.

Cadillac Car Company Logos

Cadillac har haft mange logoer i årenes løb. Denne aktuelle version er udstyret med to stilke af hvede med et skjold i midten.

Chevrolet Car Company Logos

En af de mest ikoniske amerikanske bil logoer, symbolet for Chevrolet er en enkel vinklet kors med en længere vandret linje. Designet er benævnt Chevrolet bowtie.

Chrysler
Der er flere versioner af Chrysler-logoet, men det mest genkendelige er en femkant med en stjerne i midten, kaldet Chrysler Pentastar. Den aktuelle version er slankere og mere enkel, hvilket tyder på vinger.

Citroen Car Company Logos

De dobbelte vinkler i
Citroen logo repræsenterer Helical Gear, en Citroen opfindelse, der anvendes i alle moderne bil. De repræsenterer også selskabets forpligtelse til teknisk innovation.

Dacia Car Company Logos

Denne rumænske bilmærke har været en del af Renault siden 1999.The selskab er fed og enkel, fremhæver virksomhedens navn i en nuance af blå repræsentant for en af ​​farverne i det rumænske flag, på en fed, sølv-tone grafik.

Daewoo Car Company Logos

Den moderne logo denne koreanske General Motors mærke stadig bærer kronen-formede emblem fra selskabets tidlige dage. Formen er svarer til en nu hedengangne, men når populære, fodboldklub i Sydkorea.


Daimler
Daimler-logoet er enkel og elegant, fremføring den samme følelse af diskret luksus, at denne tyske bilproducent er kendt for hele verden.

Datsun Car Company Logos

Den Datsun mærke er eksklusivt til Japan og nye markeder som Indien. Logoet placerer mærket front og center, overlejret over en slående krom og blå grafik.

Denza Car Company Logos

Som den første kinesiske bilmærke dedikeret til nye energi køretøjer, Denza logo repræsenterer virksomhedens værdier ansvarsområder til natur og samfund


Dodge
Logoet for denne amerikanske varemærketræk er producentens navn i simpel blok bogstaver. De to røde striber repræsenterer hastighed og smidighed.

Ferrari Car Company Logos

Denne italienske eksotiske bilproducent bruger et logo af en stejlende hest, der ofte ligger i en gul firkant. Den samme hest logo engang prydede siderne af en italiensk ace fighter pilotens fly.

Fiat Car Company Logos

Fiats fed rød logo minder sine retro rødder, samt et slankt, moderne stil.

Ford
Ford-logoet er enkel og øjeblikkeligt genkendelig: en blå oval med firmanavn i script bogstaver. En version af dette logo har været i brug siden 1927.

GM Car Company Logos

Den hvide bogstaver i General Motors 'logo står for virksomhedens renhed, charme og integritet. Den blå baggrund angiver ekspertise og troværdighed.


GMC
Denne amerikanske bil selskab symbol er let at genkende, da det er simpelthen bogstaverne "GMC" i rød blok bogstaver.

Holden Car Company Logos

Dette GM-ejede australske bil virksomhedens logo har en løve rulle en sten - en grafisk repræsentation af opfindelsen af ​​hjulet.

Honda Car Company Logos

Den japanske bilproducent har et symbol på en sølv bogstavet "H" inde i et rektangel.

Hummer Car Company Logos

Hummer logo har virksomhedens navn og slogan med blokbogstaver passende for virksomhedens robuste, men alligevel luksuriøse, køretøjer.

Hyundai
Symbolet for den koreanske auto selskab er en skrå blå bogstavet "H" i en oval

Infiniti Car Company Logos

Denne high-end auto mærke har en oval logo med et hak ud af bunden.

Isuzu Car Company Logos

Denne japansk bil firmaets logo er en klar rød repræsentation af sit navn med spejlbillede "s" og "Z" bogstaver.

Jaguar Car Company Logos

Luksus bilproducent Jaguar har et logo af en springende jungle kat med firmanavnet nedenunder.

Jeep
Ligesom den klassiske bil selv, jeep-logoet er enkel og utilitaristisk, som består af virksomhedens navn med blokbogstaver.

Jiefang Car Company Logos

Kinas første indenlandske bilproducent bærer et logo med nummer et som omdrejningspunkt funktion. Selskabet er et joint venture med General Motors, og farverne afspejler dette forhold.

Kia
Denne koreanske bilproducent har et logo af selskabets navn i røde bogstaver, omgivet af en rød oval.

Lamborghini Car Company Logos

Lamborghini logoet er et guld skjold med firmanavn over en opladning tyr, som står for Taurus, Zodiac tegn på virksomhedens grundlægger.

Lancia Car Company Logos

Lancia-logoet har firmaets navn omgivet af en lanse og et skjold.

Land Rover Car Company Logos

Den grønne ovale Land Rover logo er let genkendelig og elegant enkel.

Lexus Car Company Logos

Den luksus arm Toyota har en simpel bogstavet "L" logo i en sølv cirkel.

Lincoln Car Company Logos

Denne amerikanske bilproducent har et simpelt logo af et lodret rektangel med et kors på det.

Lotus Car Company Logos

Lotus-logoet er en gul cirkel med en grøn, buet trekant med firmaets navn.

Maserati Car Company Logos

Grafikken på Maserati logo er en rød trestrenget spyd omtales som en trefork. Det stiger fra en base, der bærer virksomhedens navn.

Maybach Car Company Logos

Maybach logo er udstyret med to overlappende bogstavet "M" s på en trekantet, orange baggrund.

Mazda Car Company Logos

Logoet for denne japanske selskab har et afrundet rektangel med en vinget V-form i midten.

Mercedes-Benz Car Company Logos

Denne enkle logo er en cirkel med en tre-takkede stjerne i midten. Logoet repræsenterer sammenlægning af Mercedes og Daimler, som havde en laurbærkrans og en stjerne som deres symboler hhv.

Mini
Mini ikoniske, vingede logo minder sine britiske rødder og retrostil.

Mitsubishi Car Company Logos

Mitsubishi har et logo med tre røde diamanter arrangeret i form af en trekant. Logoet repræsenterer kombinationen af ​​to familiemedlemmer Kamme.

Nissan Car Company Logos

Denne bilproducent har et simpelt logo for en sølv cirkel med firmanavn hen over midten.

Opel Car Company Logos

Opel-logoet har lyn striber på tværs af en åben cirkel over det tyske selskab navn. Logoet er inspireret af Opel Blitz lastbil, som "blitz" er tysk for "lyn".

Peugeot Car Company Logos

Peugeots logo har budt på en løve siden 1948. Den moderne version indeholder en løve over firmaets navn. Den metalliske farve repræsenterer brandets værdier, som er topkvalitet, følelser, og allure.

Porsche Car Company Logos

Porsche logo har et skjold med en spankulerende hest i midten, og røde og sorte striber. Hesten repræsenterer byen segl Stuttgart, Tyskland, hvor mærket blev grundlagt.

RAM Car Company Logos

Logoet for denne amerikanske mærke har en vædder hoved inde i en skjold form.

Renault Car Company Logos

Renaults logo er et sølv diamant over navnet på en gul baggrund. Den gule farve repræsenterer mærkets glæde, optimisme og fremgang, mens sølv står for raffinement og kreativitet.

Renault Nissan Car Company Logos

Repræsenterer alliancen af ​​de franske og japanske bilproducenter, dette logo er udstyret med både mærker beneath grafiske elementer, der viser deres corporate farver slutter sig sammen.

Renault Samsung Car Company Logos

Dette logo repræsenterer raffinement og kreativitet bruges af Renault Samsung Motors i sin søgen efter at producere high-end, moderne køretøjer og virksomhedens fokus på forskning og udvikling.

Rolls-Royce Car Company Logos

Denne luksus mærke har et symbol på to overlappende bogstavet "R" s på en blå baggrund.

Saab Car Company Logos

Dette logo er en blå cirkel med en rød, grif hoved iført en guldkrone.

Saturn Car Company Logos

Saturns logoet er en sølv abstrakt repræsentation for planeten med samme navn over en rød baggrund. Grafikken er skitseret i sølv og placeret over navnet.

Scion Car Company Logos

Denne Toyota udløber har en oval logo med en skrå lodret linje og en vandret bar trykt med firmanavn.

SEAT Car Company Logos

Logoet for denne spanske bilproducent har en fed, sølv skildring af et "S" over navnet dristigt præsenteret i rødt.

Skoda Car Company Logos

Den Skoda insignier er en cirkel pil med vinger beneath varemærke. Farver og design repræsenterer denne Tjekkiet virksomhedens fokus på miljø, øko-materialer, udvikling og innovation.

Smart Car Car Company Logos

Smart Car har et logo formet som bogstavet "C" med en gul trekant.

Spyker
Den Spyker logoet minder virksomhedens aero rødder med sine airplane propeller.

SRT Car Company Logos

Street Racing Technology (SRT) er en Chrysler brand. Logoet har mærkets initialer (og fælles navn) i en skrå form, der angiver hastigheden. Den røde farve repræsenterer hastighed og smidighed, og er den samme nuance, der anvendes i logoet for søster-brand Dodge.

Subaru Car Company Logos

Subaru har en blå logo og byder på flere sølv stjerner. De fem mindre stjerner repræsenterer de fem japanske bilproducenter, der sluttet sig sammen for at danne større virksomhed.

Suzuki Car Company Logos

Dette logo har en fed, rød "S" symbolet over det fulde navn i mørkeblå. Den røde repræsenterer mærkets lidenskab, vilje og vitalitet, mens den blå står for styrke og harmoni.


Tesla Car Company Logos

Denne grønne bilproducent har et skjold-formet logo med et stiliseret "T."

Toyota Car Company Logos

Toyotas nuværende logo består af tre overlappende ovaler og virksomhedens navn.

Vauxhall Car Company Logos

Omdrejningspunktet for Vauxhall logo er en sølv grif over en rød-baggrund bærer et flag med en udskæring "V." Den moderne version showcases virksomhedens britiske fremstilling arv såvel som dens frisk filosofi mod design.

Volkswagen Car Company Logos

Denne tyske bilproducent havde engang et hagekors som logo, men det har nu en overlappende "V" og "W."

Volvo Car Company Logos

Symbolet af denne svenske bilproducent er en sølv cirkel med en pil ud af øverst til højre, med firmanavn hen over midten.

Wuling Car Company Logos

Logoet for denne kinesiske bilproducent har fem, røde diamant figurer sat sammen for at repræsentere et stort "W" på en abstrakt måde.

Historisk Car firmalogoer

Audi AG Historiske Logos


Car Company Logos

1909 Audi logo


Car Company Logos

1932 Audi logo


Car Company Logos

1949 Audi logo


Car Company Logos

1965 Audi logo


Car Company Logos

1969 Audi logo


Car Company Logos

1985 Audi logo


Car Company Logos

1994 Audi logo

Kilde: Unternehmensarchiv der AUDI AG (Corporate Archives of AUDI AG)

Benz & Cie. Historisk Logos


Car Company Logos

1903 Benz & Cie. Logo


Car Company Logos

1909 Benz & Cie. Logo

Kilde: Daimler © Daimler

BMW Historiske Logos


Car Company Logos

1917 BMW logo


Car Company Logos

1933 BMW logo


Car Company Logos

1954 BMW logo


Car Company Logos

1974 BMW logo


Car Company Logos

1979 BMW logo

Kilde: BMW Media. Logo © BMW

Cadillac Historiske Logos


Car Company Logos

1906 Cadillac logo


Car Company Logos

1908 Cadillac logo


Car Company Logos

1915 Cadillac logo


Car Company Logos

1920 Cadillac logo


Car Company Logos

1933 Cadillac logo


Car Company Logos

1947 Cadillac logo


Car Company Logos

1957 Cadillac logo

Kilde: General Motors Media. Logos © Cadillac

Chevrolet Historiske Logos


Car Company Logos

1911-1914 Chevrolet logo


Car Company Logos

1914 Chevrolet logo


Car Company Logos

1916 Chevrolet logo


Car Company Logos

1934 Chevrolet logo


Car Company Logos

1940-1950 Chevrolet logo


Car Company Logos

1942 Chevrolet logo


Car Company Logos

1957-1959 Chevrolet logo


Car Company Logos

1960 Chevrolet logo


Car Company Logos

1965 Chevrolet logo


Car Company Logos

1977-1979 Chevrolet logo


Car Company Logos

1978 Chevrolet logo


Car Company Logos

2000-2001 Chevrolet logo


Car Company Logos

2000 Chevrolet logo


Car Company Logos

2004 Chevrolet logo


Car Company Logos

2004 Chevrolet logo


Car Company Logos

Tidligere Chevrolet logo

Kilde: General Motors Media. Logos © Chevrolet

Chrysler Historiske Logos


Car Company Logos

1924 Chrysler logo


Car Company Logos

1928-1929 Chrysler logo


Car Company Logos

1941 Chrysler logo


Car Company Logos

1946-1948 Chrysler logo


Car Company Logos

1954 Chrysler logo


Car Company Logos

1955-1956 Chrysler logo


Car Company Logos

1970-1980 Chrysler logo


Car Company Logos

1997-1998 Chrysler logo


Car Company Logos

1997-1998 Chrysler logo


Car Company Logos

1997-1998 Chrysler logo


Car Company Logos

1997 Chrysler logo


Car Company Logos

Chrysler Cerberus logo


Car Company Logos

Chrysler-logo


Car Company Logos

Chrysler-logo


Car Company Logos

Chrysler-logo


Car Company Logos

Chrysler-logo


Car Company Logos

Chrysler rød logo


Car Company Logos

Chrysler Pentastar logo


Car Company Logos

Chrysler Wings logo


Car Company Logos

Chrysler Forward Look


Car Company Logos

Chrysler Forward Look


Car Company Logos

Chrysler Wings logo


Car Company Logos

Chrysler Pentastar logo

Kilde: Chrysler Archives. Logos © Chrysler

Daimler (DMG)

Car Company Logos


Car Company Logos

1902 Daimler logo


Car Company Logos

1909 Daimler logo


Car Company Logos

1916 Daimler logo


Car Company Logos

1921 Daimler logo

Kilde: Daimler Media. Logo © Daimler

DKW

Car Company Logos

1904 DKW logo

Kilde: Unternehmensarchiv der AUDI AG (Corporate Archives of AUDI AG)

Dodge Historiske Logos


Car Company Logos

1914-1928 Dodge Brothers


Car Company Logos

1914-1928 Dodge Brothers


Car Company Logos

1964 Dodge logo


Car Company Logos

Dodge logoDodge logo

Kilde: Chrysler Arkiv © Dodge

Fiat Historiske Logos


Car Company Logos

1899 Fiat logo


Car Company Logos

1901 Fiat logo


Car Company Logos

1904 Fiat logo


Car Company Logos

1921 Fiat logo


Car Company Logos

1925 Fiat logo


Car Company Logos

1929 Fiat logo


Car Company Logos

1931 Fiat logo


Car Company Logos

1931 Fiat logo


Car Company Logos

1932 Fiat logo


Car Company Logos

1938 Fiat logo


Car Company Logos

1959 Fiat logo


Car Company Logos

1965 Fiat logo


Car Company Logos

1968 Fiat logo


Car Company Logos

1991 Fiat logo


Car Company Logos

1999 Fiat logo

Kilde: Fiat Presse © Fiat

Ford Historical Logos


Car Company Logos

1903-1904 Ford logo


Car Company Logos

1903 Ford logo


Car Company Logos

1907 Ford logo


Car Company Logos

1912 Ford logo


Car Company Logos

1928 Ford logo


Car Company Logos

1965 Ford logo


Car Company Logos

Ford signaturlogo

Kilde: Ford Media © Ford

GM Historiske Logos


Car Company Logos

1920 GM logo

Kilde: General Motors © GM

Holden Historiske Logos


Car Company Logos

1928 Holden logo


Car Company Logos

1936 Holden logo


Car Company Logos

1948 Holden logo


Car Company Logos

1972 Holden logo


Car Company Logos

1994 Holden logo

Kilde: General Motors © GM

Horch Historiske Logos


Car Company Logos

1899 Horch logo

Kilde: Unternehmensarchiv der AUDI AG (Corporate Archives of AUDI AG)

Jeep Historiske Logos


Car Company Logos

1948 Jeep logo


Car Company Logos

1949 Jeep logo


Car Company Logos

1966 Jeep logo


Car Company Logos

1966 Jeep logo


Car Company Logos

1966 Jeep logo


Car Company Logos

1970 Jeep logo


Car Company Logos

1970-1987 Jeep logo

Kilde: Chrysler Archives. Logos © Chrysler

Lancia Historiske Logos


Car Company Logos

1907 Lancia logo


Car Company Logos

1911 Lancia logo


Car Company Logos

1929 Lancia logo


Car Company Logos

1957 Lancia logo


Car Company Logos

1974 Lancia logo


Car Company Logos

2000 Lancia logo

Kilde: Abarth Presse © Lancia

L & K Historical Logos


Car Company Logos

First L & K logo


Car Company Logos

1895 L & K logo


Car Company Logos

1895 L & K logo


Car Company Logos

1905 L & K logo


Car Company Logos

1925 L & K logo


Car Company Logos

L & K signaturlogo

Kilde: Skoda © Skoda

Lincoln Historical Logos


Car Company Logos

Tidlig Lincoln logo


Car Company Logos

Tidlig Lincoln logo

Kilde: Ford © Ford

Mazda Historiske Logos


Car Company Logos

1936 Mazda logo


Car Company Logos

1936 Mazda logo


Car Company Logos

1959 Mazda logo


Car Company Logos

1975 Mazda logo


Car Company Logos

1992 Mazda logo


Car Company Logos

1997 Mazda logo

Kilde: Mazda USA © Mazda

Mercedes-Benz Historiske Logos


Car Company Logos

1926 Mercedes-Benz logo

Kilde: Daimler © Daimler

NSU Historiske Logos


Car Company Logos

1873 NSU logo


Car Company Logos

1959 NSU logo

Kilde: Unternehmensarchiv der AUDI AG (Corporate Archives of AUDI AG)

Oakland Historiske Logos


Car Company Logos

1930 Oakland logo

Kilde: General Motors © GM

Oldsmobile Historiske Logos


Car Company Logos

1901-06 Oldsmobile logo


Car Company Logos

1929 Oldsmobile logo

Kilde: General Motors © GM

Opel Historiske Logos


Car Company Logos

Første Opel logo


Car Company Logos

1862 Opel logo


Car Company Logos

1902 Opel logo


Car Company Logos

1909 Opel logo


Car Company Logos

1910 Opel logo


Car Company Logos

1937 Opel logo


Car Company Logos

1937 Opel logo


Car Company Logos

1970 Opel logo


Car Company Logos

1987-2002 Opel logo

Kilde: General Motors © GM

Pontiac Historiske Logos


Car Company Logos

1939 Pontiac logo

Kilde: General Motors © GM

Renault Historiske Logos


Car Company Logos

1900 Renault logo


Car Company Logos

1906 Renault logo


Car Company Logos

1919 Renault logo


Car Company Logos

1923 Renault logo


Car Company Logos

1925 Renault logo


Car Company Logos

1959 Renault logo


Car Company Logos

1972 Renault logo


Car Company Logos

1992 Renault logo

Kilde: Renault © Renault

SEAT Historiske Logos


Car Company Logos

1950 SEAT logo


Car Company Logos

1960 SEAT logo


Car Company Logos

1970 SEAT logo


Car Company Logos

1980 SEAT logo


Car Company Logos

1992 SEAT logo


Car Company Logos

1999 SEAT logo

Kilde: SEAT © SEAT

Skoda Historiske Logos


Car Company Logos

1925-1934 Skoda logo


Car Company Logos

1925-1995 Skoda logo


Car Company Logos

1993-1994 Skoda logo

Kilde: Skoda © Skoda

Wanderer Historiske Logos


Car Company Logos

1885 Wanderer logo

Kilde: Unternehmensarchiv der AUDI AG (Corporate Archives of AUDI AG)

Willys Overland Historiske Logos


Car Company Logos

1937 Willys Overland logo


Car Company Logos

1947 Willys Overland logo


Car Company Logos

1948 Willys Overland logo


Car Company Logos

1949 Willys Overland logo


Car Company Logos

1952 Willys Overland logo

Kilde: Chrysler © Chrysler

Liste over Car Company Logos

Bil firmalogoer kan give interessant indsigt om historien om bilindustrien, og de er en meget vigtig del af forbrugernes mærke identifikation. Næste gang du pop din hætte at tjekke din bils olie eller påfylde sprinklervæske, tage et blik på logoet også. Dette symbol viser, hvor bilens fabrikant har været, og hvor det kommer i fremtiden.