Capital Trio af parfume fra Guerlain

Guerlain vil frigive tre duftstoffer i maj, som var inspireret af tre kulturelle hovedstæder i verden: Moskva, New York og Tokyo. Hver aroma er som en lille tur rundt i særlige inspiration byen, sådan at hver sammensætning indfanger særlige atmosfære og karakter af sine "forældre" mega-by.

Capital Trio af parfume fra Guerlain

Paris-Moscou Fragrance

Paris-Moscou er dedikeret til skiftende by, som forlod bag raid af sovjetiske periode og opdagede traditionelle russiske kærlighed til rigdom og livsglæde. Denne sammensætning beskrives som en blanding af moskus, frugt og træ. De vigtigste højdepunkter i duften er hvide moskus, tonkabønner, bergamot, ribs, absint, mousserende citron, blomme, og fyrrenåle.

Paris-New York Fragrance

Paris-New York er dedikeret til byen uforholdsmæssighed og ambitioner, der går så højt som skyskrabere. Dette træ-orienteret sammensætning fanger præ-julestemning i hjertet af Manhattan. De vigtigste noter: vanilje, kanel, cedertræ, kardemomme og bergamot.

Paris-Tokyo Fragrance

Paris-Tokyo ses som den "hjem af højeste modernitet"; Det er en by, hvor arkitekterne måtte arbejde med høj koncentration og dedikation til deres arbejde på grund af høj befolkning i området. Denne blanding af grønne og blomster består af noter af jasmin, violer, cedertræ hinoki, og grøn te.

Hver parfume kommer i 250 ml flaske.