Cape Cod Beach Camping

Cape Cod Beach Camping


Tænker du på at tage en Cape Cod strand camping tur? Der er mange dejlige campingpladser i og omkring Cape Cod, der spænder fra smukke havudsigt til acres af fyrreskove langs kysten.

Cape Cod

Cape Cod er beliggende i det østlige Massachusetts i USA. The Cape bruges til at bestå af en halvø, som blev en ø i 1914, da en kanal blev skåret igennem landtange. Der er miles kyststrækning på hver side af forbjerget herunder, klitter og skove i midten af ​​øen. Ud for kysten er flere flere små øer, der er inkluderet i Cape Cod. Cape Cod har en lille by føler, som sammen med den store strand, tiltrækker tusindvis af turister i løbet af sommeren. For at få adgang Cape Cod skal du rejse over Sagamore eller Bourne Bridge. Der er flere jernbaner, der også medfører passagerer og gods til øen. Rejse med båd til Cape er også tilgængelig. De tre øer, der anses for en del af Kap er:

 • Nantucket Sound
 • Nantucket
 • Marthas Vineyard
 • Og privatejede Elizabeth Islands

Klima

Da klimaet er meget vigtigt, når man overvejer Cape Cod strand camping, er det en god ide at gøre dig bekendt med årstiderne og temperaturer før planlægning din rejse. Cape Cod er omgivet af Atlanterhavet, som direkte påvirker årstiderne. Foråret og sommeren er sent at komme, men de varme sommertemperaturer vare ind i efteråret på grund af havvand holde varmen.

Nedbøren er den samme som andre dele af New England, med området modtager mindre end 40 inches om året. En orkan rammer Cape cirka en gang i hver 12 år. Tjek Cape vejr websted for at sikre vejret bliver nice under din campingtur. Højsæsonen eller bedste sæson for Cape Cod strand camping er juni til september.

Cape Cod Beach Camping

Indstillinger for strand camping i Cape Cod spænder fra den enkelhed af telte til luksus fritidskøretøjer. Offentlige og private strande giver masser af camping. Nogle af campingpladser er direkte på sandstranden, mens andre er i organiserede campingpladser. Følgende er nogle af de mere populære camping strande på Cape Cod.

Nationalparker

I den nederste kappe der findes en national campingplads kaldet Cape Cod National Sea Shore. Denne campingplads tilbyder kun RV camping; ingen telte eller trailere er tilladt. Campingpladser sælges efter først til mølle basis. Mere information findes på Cape Cod National Sea Shore del af National Park Service hjemmeside.

Statsparker

Cape Cod har tre statslige parker med camping. Disse campingpladser betragtes rustikke og primitiv camping. For at finde ud af mere information og foretage reservationer til state park camping, gå til ReserveAmerica.com.

Nord for Highland

Nord for Highland er en privat strand campingplads. Størrelsen af ​​campingpladser på Highland, spænder fra små til store gruppe størrelse. Tjek den North Of Highland hjemmeside for mere information om camping på dette site.

Waquoit Bay Research Reserve

Camping på Waquoit Bay Research Reserve er meget primitive. Du bliver nødt til at tage en båd ud til øen Washburn, som er en del af Cape. Camping er meget billig. Der er ingen hook ups, da det er strengt et telt campingpladsen. Nogle mennesker kan sove på deres både. Tjek den Waquoit Bay hjemmeside for at lære mere.

Bay View Campgrounds

Bay View er en luksus familie campingplads, med fuld hook ups for telte, RV er og trailere. Campingpladsen har pools, legepladser, strande, sportspladser og mere. Se Bay View hjemmeside for yderligere information.

Buzzards Bay

Buzzards Bay er en familie camping område med fuld hook ups og masser for børn at gøre. Faciliteterne inkluderer: fiskeri, cykling, video gaming rum, pools, og sportsbaner. Tjek den Bourne Scenic Park hjemmeside for mere information.

Ting at gøre

Der er masser af aktiviteter for at holde dig beskæftiget under dit Cape Cod campingtur. Ud over at bruge masser af tid til at nyde solen, surf, og sand, vil du ikke blive skuffet i de restauranter og butikker at dot øen. Følgende er hurtig liste over ting at gøre i løbet af din strand ferie på Kap:

 • Whale watch
 • Havfiskeri
 • Krydstogter
 • Vandsport
 • Golf
 • Museum of Natural History
 • Vandring
 • Besøg de indfødte amerikanske monumenter
 • Cykling

Med så meget at gøre, din Cape Cod camping eventyr er en du ikke vil glemme.