Canopy: Party Telte Tips

Party telte: Børnefest kan gøres mere festlig med partytelte

Enhver part, især et barns parti, kan gøres mere festlig med en farverig baldakin eller udendørs festtelt. De mange forskellige stilarter og farver vil lade dig vælge præcis den rigtige til at gøre partiet mere mindeværdige for dit barn.

Teltene med stribede toppe giver et karneval føler til den eller vælge en cirkustelt og har et cirkus tema.

Uanset tema, du vælger, kan du fuldføre look, hvis du finder den rigtige festtelt.

Party telte: Canopy koncert etaper tilbyder fantastiske akustik

Der er en flere baldakin design, der fungerer utroligt godt for en koncert scene. Den mest attraktive og en, der ser ud til at få mest opmærksomhed, er spændingen stjerne design. Denne smukke baldakin er et band-shell, fremragende til publikum visning og akustikken vil forbløffe dig. Da det er en spænding baldakin, der er oprettet og rive ned kan gøres i løbet af få minutter. Teltet kan foldes ned i tre bære poser, der vil passe i bagagerummet på næsten alle standard køretøj.

Dette festtelt er designet med fire elegante buer, der rejser sig til over syv meter og den forreste åbner til over elleve meter.

Udendørs koncerter er vidunderlig, men lyden er undertiden tabt i den enorme mængde. Du kan få det bedste fra begge verdener med valget af en baldakin at omgive dit band spiller i parken.

Party telte: Størrelsen på en telt afhænger af antallet af gæster

For at bestemme størrelsen af ​​festtelt du skal bruge, første, bestemme, hvor mange mennesker, du ønsker at rumme på én gang til dit arrangement.
En virkelig hurtig for at bruge er 10 sq. Ft. Per person for baggård, øl haven eller brug festival. Tillad lidt mere plads, omkring 12 sq. Ft. Per person for sådanne begivenheder som bryllupper, corporate åbninger eller high-end sportsbegivenheder.

Party telte: Corporate fundraisers kan få succes i et telt

Ganske ofte virksomheder vil organisere indsamlingsarrangementer at rejse penge til en god velgørenhed. En sådan begivenhed kunne være en "Las Vegas" tema fest og få en festtelt til arrangementet vil ikke kun negere skulle leje en hal, men den kølige luft, der passerer gennem dit telt vil opdatere gæsterne og tilskynde dem til at blive længere.
En særlig begivenhed gik hele vejen ved hjælp af spillebordene med brydning som en bonus aktivitet.
Det er ulovligt i de fleste stater at gamble men gruppen fik omkring dette ved at sælge gæster tokens værdsat fra $ 1 og op. Gæsterne kan kontanter i deres gevinster for præmier som cd-afspillere, en tur til en dag spa mv Virksomheden kunne få områdets virksomheder til at donere præmierne, hjælper gruppen hold på til de midler, de har rejst. Donerede præmier, der gik uafhentede i slutningen af ​​dagen blev derefter bortauktioneret.
Den aften et band blev oprettet i en baldakin scene og gæsten, der opholdt sig nydt dans, besøger sammen med deres foretrukne drik.

Party telte: Der er flere forskellige typer, størrelser af telte

En markeringsramme henviser sædvanligvis til den høje top i en Hexagon ramme telt. De har et design med en "flyvende center pol" at skabe de karakteristiske design linjer for denne festtelt.
En baldakin kan have samme design top men normalt de ikke har sidevægge, så det er bare et dække over din fest.
Pole telte bruger høje center poler og reb perimeter at stramme teltet stoffet på plads for at skabe taget. Disse telte er normalt meget større og er designet til at give en større fest område. Disse er populære for bryllupper og banketter eller festivaler.
Clearspan strukturer er store spænd "midlertidige" bygninger, som du måske se på sportsbegivenheder og kommercielle projekter. De støttes af stål truss buer, der kræver en kran til at løfte på plads for installation.
Du kan normalt henvise til nogen af ​​disse strukturer blot som et telt, men der er forskelle i, hvad de gør, hvordan de ser ud, og på hvilken måde stoffet tag understøttes.

Party telte: Opvarmning et telt i vinteren

Du kan varme dit festtelt i vinteren, men du skal have nogle detaljer om forventet snelast, hvordan teltet er forankret og andre overvejelser.
Den bedste ting at gøre, hvis du har brug for at varme dit telt er at kontakte producenten og få deres anbefalinger.

Party telte: Et gulv er ikke nødvendig for partytelte

I de fleste tilfælde behøver du ikke et gulv i dit parti telt, især hvis du har en rigtig flot plæne af græs - hvorfor dække det op? Nogle gange vil du måske en anden end græs gulv til at danse på og gulv er tilgængelig, hvis nødvendigt. Det bedste for en midlertidig etage er snap-lock gulv med sort eller marmor er den mest almindelige. Snap-lock gulv virker fint på hårde overflader såsom asfalt parkeringspladser til displayet viser eller nogen særlig begivenhed. For uslebne områder, herunder græs, grus eller byggepladser, skal krydsfiner undergulvet anvendes.

Party telte: Party telte kan være uvurderlige for store bryllupsfester

Man skulle ikke tro, en "telt" ville være rart nok til et bryllup, men partytelte i dag er som nice og så elegant som nogen bryllupssalen, og de kan sættes op i din gård, parken, eller ethvert sted, du har brug for at have den plads. Hvis du søger rundt finder du partytelte lavet til at ligne slotte, grand ball værelser de fleste noget, du kan tænke på. White selvfølgelig er perfekt til et bryllup, men hvis du vælger en anden farve, er det mest sandsynligt rådighed.
Hvis dit bryllup part er lille eller meget stor, er der en festtelt, der vil passe regningen.

Party telte: Check for forordninger og tillader til telte i dit område

Hver kommune har forskellige regler, så det er vigtigt, at du tjekker på rådhuset for eventuelle tilladelser, som du måske har brug for til din fest og for at sætte op din fest telt. De vil give dig hvad forordninger byen har gjort med hensyn til din funktion som godt.

Party telte: Deltag flere telte sammen til større partier

Du kan tilmelde dig forskellige størrelse partytelte sammen med en speciel tagrende / snedker, der arbejder med både ramme telte og pole telte til at slutte dem alle sammen til gangbro baldakiner, catering telte eller receptioner. De arbejder godt og problemfrit integreres i hele linjen af ​​telte. Dette omfatter også clearspan strukturer samt.

Party telte: Der er en baldakin til enhver lejlighed

De mange forskellige designs i disse dage i baldakiner og telte tilbyder et stort antal valg til din fest eller sammenkomst. Bryllup receptioner kan bo klassiske og elegante med en festtelt designet til at ligne en sydlig mansion. Eller at fødselsdagsfest for din 6-årige søn bliver ramt af den yngre sæt, når du får en baldakin, der ligner et cirkus telt ... bare leje en klovn og uddele cirkus part favoriserer og du har fået en komplet fest. Du ønsker at have en lade danse, men ikke har en lade. Der er en baldakin for det!
Se dig omkring. Det er sikker på du vil finde en baldakin / telt, der vil matche temaet for den part, du planlægger.

Party telte: Indsatser, der konkrete ankre anvendes til at forankre din fest telt

Stakes vil ikke skade asfalt. Det vil gøre et hul omkring 3/4 til 1 inch i størrelse, som kan repareres om nødvendigt med særlige asfalt stikpropper.
Hvis du har en konkret gårdhave eller fortov område beton byggeri ankre kan bruges, at brug bolte og skiver at træde i stedet for indsatser. Disse er permanent når de er installeret, men er meget ren og en sekskantmøtrik kan sættes ind i dem i plan med jorden, hvis du vil bruge dem igen nogen tid senere.

Party telte: Backyard grill vil være lettere med et festtelt

For din næste baggård grill, brug en baldakin til at give skygge, varme og en rasteplads for gæster. Baldakiner og skygge telte kommer i mange forskellige størrelser, og du kan vælge den bedste størrelse for mængden af ​​mennesker du har. For en gruppe på 30 personer eller mindre, skal du vælge en 10 x 20 baldakin. For 40 personer, du har brug for et festtelt, der er omkring 20x20. Der er en række forskellige typer avaialable. Du bør gøre det muligt for omkring 10 'omkring omkredsen af ​​teltet, så du har brug for om 30x30 for korrekt opsætning. Et mindre område vil arbejde, men du bliver nødt til at foretage justeringer. Sørg for at tjekke for træer, der kunne være hængende lavt filialer eller ethvert hjem inventar, der ville forstyrre din opsætning.

Party telte: grille under din fest telt er ikke en god idé

Ja, du kan grille under disse partytelte til dit hjerte indhold, men ved, at smokey fedt vil blive fanget i stoffet og duften forbliver for omkring et år, så du måske ønsker at genoverveje sætte dine grill inde.
Alt du skal gøre er at sætte grillen mindst to meter uden for teltet, så tag ikke fælde røg, fedt eller varme fra grillen.

Party telte: Store partytelte kræver korrekt installation

Hvis dit bryllup, fest eller baggård grill kræver et stort telt til din næste ukrudt, ved, at en korrekt installation og vedligeholdelse skal tages i betragtning af sikkerhedsmæssige årsager. Normalt stål stakes, der er 20 "til 48" lang er drevet ned i jorden for at forankre din fest telt. Det faktiske antal af stave og størrelsen af ​​dem vil variere afhængigt af, hvilken størrelse festtelt det, hvor meget vindbelastning de kan blive udsat for, og den tid, de vil blive sat op. Der er andre ting, der kan bruges, afhængigt af situationen.