Canopy: Begivenhed Baldakiner Tips

Møde- og baldakiner: Find den rigtige baldakin eller telt til din begivenhed

Hvis du er på udkig efter en all-lejlighed baldakin eller begivenhed telt, du skal spørge dig selv et par spørgsmål.

1. Hvad er den vigtigste funktion af denne baldakin?

2. Hvor mange personer ad gangen skal jeg forventer at udnytte den "skygge" eller beskyttelse?

3. Vil terræn bruger jeg altid være flad? Eller vil der være bakker og dale?

4. Hvor meget clearance har jeg brug for?

5. Hvor meget kan jeg bruge?

Hvis du planlægger din baldakin til at være en, der er taget til forskellige funktioner, vil du ønsker at vælge en, der er let og forholdsvis nemme at sætte op - du ikke ønsker din fest tid taget op med opsætning af taget.

Hvis du planlægger at bruge en placering, der ikke kan være flad, kigge efter en baldakin, der let kan justeres til at kompensere for dips og stiger.

Mest sandsynligt, du vil have din baldakin til at være store nok til at gå under uden foroverbøjet ... så se efter en baldakin, der vil have en afstand på mindst 7 meter - højere, hvis du planlægger at have den lokale high school basketball team kommer til festen.

Udgifter til baldakiner og event telte varierer drastisk så gøre nogle sammenligninger og analyser af den type baldakin, du er på udkig efter pris. Priserne begynder ved omkring $ 100 og gå op derfra. En kvalitet baldakin, der vil vare år starter typisk omkring 350,00.

Møde- og baldakiner: Belysning vil skabe den rette stemning til dit telt arrangement

Den korrekte belysning til et telt eller baldakin begivenhed vil tilføje ekstra flair og skabe den rette stemning ændre en ho-hum begivenhed ind i en spektakulær begivenhed, der vil få dine gæster taler i ugevis. For at gøre dit telt begivenheder reel hukommelse beslutningstagere, opdage alle de muligheder for belysning til rådighed. Et par ideer er:

Bærbare lysekroner tilføje fokus på et centralt område i et telt. Der er også nogle fantastiske produkter, der simulerer en lysekrone. Disse enheder har store, runde pærer og typisk hænge fra pole-stil telte.

Du kan oprette små indstillinger i forskellige områder af dit telt med fritstående lys. Overvej en park bænk med en pot af blomster beliggende under en dejlig gammeldags leder gadelygte.

Der er suspension lys, der kan bruge dekorative glød løg eller halogenlamper for forskellige effekter.

Du kan tilføje drama eller flair med farvet lys. Shine farvet gel lys fra inde i en plante eller blomst arrangement. Du kan prøve baggrundsbelysning gennem dekorative teatralske typen lejligheder.

Lavendar og pink er store accent farver til telt lofter. Vær forsigtig, men når du bruger farvet lys ... lyserøde lys, for eksempel på et bord af fødevarer vil gøre al den mad udseende pink.

Møde- og baldakiner: En familiesammenføring vil være mere succes med en eller flere baldakiner

Hvis du får en stor, aflang-formet baldakin, ville det fungere godt at bruge det til huset buffet borde til din familie gæster. Du kan have linjen buffet hurtigt, hvis du bruger begge sider af bordene for folk at bevæge sig igennem.
Du vil måske overveje en anden stor baldakin til at sætte tabeller ud til at sidde i tilfælde af dårligt vejr. Du kan få løbere til at tilslutte en gangbro mellem baldakiner for folk at bevæge sig mellem de to uden at blive våd i regnvejr.
Efter middag, og efter maden er ryddet, kan disse områder bruges til spil eller besøger, eller for et talent show. Kom en eller flere baldakiner for en familiesammenkomst vil hjælpe forsikre succes for din begivenhed.

Møde- og baldakiner: Overvej den unikke stjerne baldakin til dit næste arrangement

En unik baldakin, der er kommet ud for nylig er den perfekte struktur til en stor begivenhed, corporate møder, banketter - listen kunne blive ved og ved. Når rejst stjernen design af teltet er meget æstetisk tiltalende og funktionel. Teltet er understøttet af et enkelt center stang og er forankret på stjernen punkter med indsatser.

Det unikke design, og mange forskellige størrelser, i denne baldakin gør denne særlige telt perfekt til endnu mere formelle lejligheder samt et fællesskab middag.

Møde- og baldakiner: Tailgating i al slags vejr

Tailgating. Det er blevet en fælles betegnelse og næsten alle ved, hvad ordet konnoterer. Tailgating er blevet meget populært, især ved sportsbegivenheder. Et af de problemer med bagklap parter, udover mere end beruset fellows, er vejret. Ikke engang en sports fan kan kontrollere vejret.
Alvorlige Tailgaters tilbydes nu en løsning med bagklap baldakiner ... og de kan gøres nøjagtigt til din bil. Du fortæller virksomheden fabrikat og model af din pickup, og hvad du ønsker i din nye baldakin og i de fleste tilfælde, vil de sende det til dig inden for et par uger. Du kan få ekstra baldakiner at udvide festen yderligere ind på parkeringspladsen til at rumme alle de venner, du vil gøre, når du begynder at tilbyde din bagklap og baldakin for sjov.

Møde- og Baldakiner: Tag din baldakin med til beach party

Din beach party kan gøres endnu bedre, hvis du tager langs en pop up baldakin. Den tid det tager at sætte op en af ​​disse baldakiner er kun få minutter giver dig mere tid til at nyde festen. Hvis din nye baldakin har aluminiumskonstruktion, transport til stranden eller parken er en leg. En baldakin på stranden? Satser du! Det er den perfekte solcreme. Og du er klar til enhver vejrliget.

Der er en række virksomheder, som du kan finde på internettet eller endda lokalt for at købe denne type baldakin.

Møde- og baldakiner: Baldakiner er designet med dit bryllup i tankerne

Når det kommer til bryllupper, især jødiske bryllupper, baldakiner har været brugt i århundreder. Men for ikke-jødiske bryllupper, ved hjælp af en baldakin er mere end bare at stå under et stykke stof.

Det kunne have været betragtet som "tacky" for at bruge et telt for nogle år siden, fordi der var for få muligheder - og det i øjnene, en grøn hær telt er ikke meget romantisk.

Teltet og baldakin industrien har virkelig diversificeret i de sidste par årtier og valg i dag er enorme.

Bryllupper fra "simple" til "elegant" afholdes i baldakiner designet med brylluppet i tankerne. Brugerdefinerede telte, der er designet til at ligne katedraler, stor nok til at huse en hær (ingen ordspil bestemt på hæren telt erklæring). Du er kun begrænset af dit ønske om at søge ud det bedste design til netop din bryllup. Vær ikke bange for at stille spørgsmål til producenten eller forhandleren. De vil med glæde hjælpe dig og henvise dig til den bedste telt eller baldakin til din once-in-a-lifetime begivenhed.

Møde- og baldakiner: Sjov køre resten stopper

En traditionel, enkel baldakin har så mange bruger det ville tage en bog at nævne dem alle. Overvej at bruge din at oprette en rasteplads, når du organisere den næste 10k sjov køre for din cykling gruppe. Hvis du tilføjer en markise-typen lærred du kan give ryttere nogle meget nødvendige skygge samt en kølig drink og god "Adda-boy!" Fra dig. Hvis din klub har midlerne og kan købe en baldakin udelukkende til klub brug, kan du annoncere for mulige kommende medlemmer ved at have baldakinen trykt med din klubs logo og navn.

Møde- og baldakiner: Lej en baldakin

Du har fået en funktion, der kommer op, og du har brug for mere plads til siddepladser eller spisning, men køber et telt eller baldakin ikke er mulig. Der er en anden løsning. Der er mange udlejningsfirmaer, der har en bred vifte af baldakiner i alle størrelser til rådighed for udlejning. Nogle virksomheder vil endda komme og sætte op struktur, fastgør den og tage den ned, når festen er slut.
Du vil blive overrasket over alle de forskellige stilarter, du kan vælge imellem. Nogle af disse telte ligne slotte! Du kan have alt fra simple til elegant. Udlejningsselskaber kan endda levere borde og stole ... Der har du det hele i et telefonopkald.

Møde- og baldakiner: Når dit arrangement er større end din bygning

Byens medborgerhus er perfekt til de fleste sammenkomster, men du har planlagt en, der er større end bygningen kan håndtere. Med intet andet valg i din lille by, kan du udvide rummet af den offentlige bygning ved at sætte op en baldakin / telt ved siden af ​​bygningen for at tage på overløbet.
Hvis du arbejder med producenten er sikker på du vil være i stand til at forbinde baldakinen til bygningen ved hjælp af "kat walk" snedkere og andre innovative måder. Producenter har ingeniører på hånden til at løse netop disse typer af problemer.

Møde- og baldakiner: Opret en betagende spisestue begivenhed til den fælles landbrugspolitik fra en 3 dages konference

Telt og baldakin begivenheder er ofte imponerende, fordi de er store, andre fordi de er smukke ... andre, fordi de er store, smukke og fængslende.
Overvej dette:
Vælg en indstilling på en bakke, der vil overse byen og vise skyline. Konstruere en stor telt miljø, herunder cocktail, spisestue og komfort stationsområder samt catering, dressing og udstyr opbevaringsrum. En reception bilag vil være med en tilslutning telt ved hjælp af klare vægge og en klar top så gæsterne en panoramaudsigt over byens skyline og beskytte dem mod kølige vinde og eventuel regn. En brugerdefineret antik udseende eller art deco bar med gyldne urn-formede vaser fulde af blomster vil give en visuel anker til gennemsigtig struktur.
Brug let rejst og forbinder baldakiner og telte, stedet kan "konstrueres" i en weekend og tage ned er lige så nemt.

Møde- og baldakiner: Opret en træhus effekt med flere telte og caopies for en usædvanlig bryllup

Visualiser et telt på en bjergskråning aborre bygget ud mellem træerne med en platform bringe teltet op fra jorden omkring en fod i den ene ende, og omkring 10 meter på den anden. Det indre af teltet kan swagged og dekoreret med peber eller en anden type træer. En anden telt er sat på et andet niveau og en cocktail område på endda en anden ... giver en "træhus" effekt. Gæsterne kan træde ned i en sunken dansegulv. Hvis webstedet har en flod i nærheden af ​​eller, endnu bedre, kører nedenfor, omfatter en baggrundsstøj på kvækkende frøer og vandfald lyde. Med dine gæster i tankerne, stash nogle nice chenille kaster bag stole og i andre praktiske steder for deres anvendelse mod natten chill.

Møde- og baldakiner: En baldakin vil gøre din familie begivenhed sjovere

Selv om det ikke anbefales, at du rent faktisk placere din barbecuer inde i et telt eller under en baldakin, kan du indstille den lige uden for omkring to meter, så du kan tage sig af madlavning nemt mens du stadig nyder selskabet under baldakinen.

Der er en række baldakin størrelser til at overveje, men hvis du kun skal bruge den til nærmeste familie, vil en forholdsvis lille baldakin arbejde for dig. Den bærbare pop-up-baldakiner er nemme at sætte op og tage ned, og du kan få "mure" for dem at bruge, når vejret er en smule på den kolde side. Da væggene kan rulles op eller let fjernes, kan du hurtigt konvertere din husly til at nyde solen, når det kommer ud.