Canopy: Bærbare Baldakiner Tips

Bærbar Skærm: Bærbare mener det kan flyttes

At være en bærbar baldakin det skal bare have de egenskaber, der giver dig mulighed for at tage den ned, flytte den og sætte den op igen. Der er mange størrelser, former og farver af baldakiner, der falder ind under denne kategori.
En transportabel baldakin i særdeleshed er en RV baldakin, der måler 12 "x 33" x 14 'på de fleste producenter. Disse krisecentre kan være lige et dæksel eller sider kan tilføjes for mere beskyttelse.

Bærbare baldakiner: Tag din værftet salg på vejen

Du havde en stor yard salg sidste weekend, og nu du tænker du har nok gemt i din kælder for at få værftets salg hele sommeren. Et problem med weekend værftet salg er dårligt vejr, men du kan løse dette problem med en beskyttende baldakin. Investeringen kan betales i én salg og du har en overdækning til mange lejligheder. Du kan tage din værftet salg på vejen med baldakin, der sælger på loppemarkeder eller oprette din baldakin, hvor det er tilladt. Du kan endda få at baldakin udskrives med ord eller reklame at gøre opmærksom.

Bærbare baldakin: Portable baldakiner er en top holdt op af pæle

En bærbar baldakin er hovedsagelig et telt uden sider eller center pol. Det er en top støttes af poler. Ikke så længe siden "bærbare" baldakiner ikke var meget transportabel. De var meget svært at sætte op og tage ned og ekstremt besværlig at flytte. Den "pop-up" design har gjort den bærbare baldakin let at flytte, rank og tage ned. Det kan gøres i næsten minutter med bare én person. Disse pop-up baldakiner er baseret på det samme princip som den sammenklappelige paraply.

Med en bærbar baldakin, mindre er ikke altid mere

Selvfølgelig vil du ønsker en lysere baldakin, hvis du planlægger at bære den rundt en masse, men lad ikke vægten være din eneste faktor i at vælge en bærbar baldakin. Du skal stadig sørge for, at baldakinen har en robust ramme. En holdbar bærbar baldakin specificerer kommerciel kvalitet aluminium i rammen i modsætning til almindelig aluminium, som er hul. En kommerciel kvalitet aluminiumsramme anvender normalt en højere gauge af aluminium og 100% ren aluminium i stedet for at bruge en støbt aluminium, som kan være svagere. Kommerciel grade aluminium vil føje til den samlede vægt af din canopy så se efter en virksomhed, der gør op for vægtforøgelse med lysere fittings.

Er din bærbare baldakin ægte bærbar?

Før du køber en bærbar pop up baldakin eller folde telt, som du planlægger at bruge ofte, måle trunk plads i den bil, du har planer om at transportere det i de fleste. Sørg for, at pop op baldakin du køber ikke kun passer i din bil, men efterlader tilstrækkelig plads til de andre forsyninger, du har planer om at gennemføre med dig.

Bærbar baldakin: Link flere bærbare baldakiner sammen til et karneval

Du kan selvfølgelig få forskellige pop-up bærbare baldakiner. Men, kan det være mere fornuftigt og ser bedre, hvis du brugte flere af samme type pop-up telte og forbinde dem sammen med en tagrende eller løber. Den tagrende samling (kunne kaldes forskellige ting af forskellige virksomheder) lægger baldakiner på siden, der forbinder dem sammen til en linje af boder. Det giver en meget flot karneval halvvejs.

Pop up baldakiner til store og små begivenheder

For store begivenheder, der kræver mange baldakiner eller for meget små arrangementer, hvor du ikke vil have en masse hjælp at oprette, dukker op baldakiner er et godt valg. Pop up baldakiner kan sættes op ved blot to personer i så lidt som 30 sekunder hver. Dette vil spare dig tid, som du kan bruge arrangere dine varer eller slappe af og nyde udsigten i skyggen.

Bærbare baldakin: Lukkede bærbare baldakiner er fantastisk til loppemarkeder

Et pop up bærbar baldakin lukket med aftagelige sidevægge er perfekt til et loppemarked leverandører og udendørs entusiast. Disse pop up telte har sidevægge, der lægger ved lynlåse og velcro-bånd på toppen. Nogle modeller har push-pin og skyderen indsats for at låse den på plads. Der kræves intet værktøj til at sætte op på disse baldakiner og instant baldakin top bliver siddende på pop op rammen. Lige meget hvor du er, om du er en sælger eller en person på farten vedlagte pop-up-baldakiner vil give total skygge og privatliv.

Få en special designet pop up baldakin

Hvis du virkelig ønsker at skille sig ud fra mængden, eller hvis du har en usædvanlig formet objekt til dækning, kan du ønsker noget mere end den standard form, farve og størrelse på pop up baldakin. Kontakt baldakin selskab og spørge om deres brugerdefinerede canopy muligheder. Chancerne er, de vil være villige og ivrige efter at hjælpe dig med at udvikle en brugerdefineret baldakin, der er lige ret for den opgave, du har brug for det for.

Bærbar baldakin: Bærbare baldakiner er populære hos bilentusiaster

Pop-ups gå op til mindst 10x20 og større, som er masser store nok til en normal størrelse bil.
Mange klassiske bil entusiaster købe disse baldakiner at beskytte deres værdsatte biler, mens de er på vej går til shows. De tilføjer ofte grafik til at hjælpe henlede opmærksomheden på deres bil.

Bærbare baldakiner: Design varierer på bærbare baldakiner

Der er flere unikke design til din bærbare baldakin. Producentens ingeniører har virkelig tappet i deres kreativitet til at gøre disse små krisecentre appellerer til øjet og funktionelle.

En dejlig design for en baggård er en havepavillon design. Det er en sekskant, og hvis du køber de "vægge" De vil komme i handy, når vejret kaster dig en kurve. Siderne rulle op eller komme ud, når lejligheden kræver det.

Bærbar baldakin: Isfiskeri er mere behageligt med en bærbar baldakin

Der er en forskel mellem et fiskerfartøj husly og en is-fiskeri 'hus'. Herberget er beregnet til at blive flyttet, og er klassificeret som et "bærbar canopy" eller "bærbar husly". De vigtigste fordele af enhver isfiskeri husly er simpelthen to ting:

Læ for vinden

Hold varmen inde

Der er flere stilarter såsom:

Flip-over stil

Folding

ATV monteret

Homebuilt

Du kan bygge din egen, men at købe en fra en producent vil gøre dit liv lidt lettere. Du kan finde dem fra forskellige forhandlere.

En lille transportabel baldakin vil arbejde meget godt for din isfiskeri. De fleste nogen af ​​de små, pop-up baldakiner ville være perfekt, så længe du får væggene, der kan købes som tilbehør til at holde vinden fra dig.

Bærbare baldakiner: Der er mange anvendelsesmuligheder for bærbare baldakiner

De anvendelser for en bærbar baldakin ville være en meget lang liste. Nogle af de indlysende ville være:

Picnics og parter

Sportsbegivenheder

Arts & Crafts Festivaler

Backyard Barbecue

Messer og festivaler

Bærbare baldakiner kan også bruges til meget praktiske formål, såsom et skur og midlertidigt husly.

Hvis du har brug for et "sted" der er mest sandsynligt en baldakin, der vil fylde regningen.

Bærbar baldakin: "kits" er ikke anderledes end at købe den regelmæssige baldakin

Når du ser ordet "canopy kit" på et websted eller en reklame det produkt, du modtager, er i det væsentlige det samme som at bestille et produkt kaldet bare "Portable Canopy". Ordet "kit" er sandsynligvis tilføjes tiltrække gør-det-selv og nogen på udkig efter et godt køb. Et kit vil komme til dig med alle de væsentlige brikker, klippe den rigtige størrelse og form, og du samler ved hjælp af en instruktionsbog ... det samme som du ville gøre med enhver baldakin, du modtager.

Bærbar baldakin: Der er andre let åbne baldakiner på markedet

Når du er på udkig efter en bærbar, let at sætte op baldakin, skal du læse beskrivelserne, som fabrikanterne. Der er baldakiner på markedet uden pop-up betegnelse, men er også lavet med folde-typen ramme, der tillader en person til at sætte den op på få minutter.

Bærbar baldakin: Mobile bil beskriver arbejdet lettere med en bærbar baldakin

Der er flere bærbare baldakiner, der ville arbejde for at drive en virksomhed på vej. Den bærbare baldakin "paraply" er en instant skygge maskine. Den er designet til at dreje når sat op til at gøre arbejdet omkring en bil lettere, men stadig give skygge og overliggende beskyttelse mod elementerne. Opsætning og tage ned i denne lille baldakin gøres ved én person i minutter, og det følger solen med en simpel justering. Det drejes til højre og venstre på basen, teleskoper op og ned og roterer 360 grader i toppen af ​​masten. Det vinkler i flere positioner og folder op nemt til transport. Kan du forestille dig over 500 m². Fødder beskyttelse mod sol og regn lige bag din bil? Det er en Detailer drøm.

Tjek garanti på din pop up baldakin

Hvis du bruger din pop up baldakin en masse, det er uundgåeligt, at du vil støde på nogle dårlige vejr. Må ikke antage, at din baldakin er under garanti for skader forårsaget i storme. Fordi det kan være så farligt at have din baldakin op under en storm, mange garantier dækker ikke baldakiner, der er blevet beskadiget af regn, hagl eller andre naturlige årsager. Vær sikker på at dobbelttjekke din garanti for at se, hvad den indeholder og omfatter ikke.

Bærbar baldakin: Tilladelser vil generelt ikke være behov for denne type telt

Det er altid en god ide at tjekke med rådhuset i den by, hvor du planlægger at sætte din struktur. "Uvidenhed er ingen undskyldning" er et motto at leve af.
Byerne, som ville kræve tilladelser vil have de forordninger og størrelse grænseværdier tilgængelige for dig.
Det er imidlertid højst usandsynligt, en tilladelse ville være påkrævet helst for denne type baldakin. Det er ikke en permanent struktur og normalt små, midlertidige strukturer (telte, baldakiner, etc.) har ikke brug for en tilladelse.

Bærbar baldakin: Pop-up baldakiner er mest populære

Der er en masse af bærbare baldakiner på markedet, men det pop-up baldakin er blevet den, der er købt oftest. Det er økonomisk, let og praktisk. Det kan blive sat op i minutter med en eller to personer, afhængigt af størrelsen.

Det er lige så velegnet til familie udflugt eller familievirksomheden. Denne fleksibilitet gør dette husly en meget varig produkt.