Canine Halloween Party

Canine Halloween Party


Få din hund til Halloween ånd ved at være vært en hund Halloween fest. Ferien kan være så sjovt for dit kæledyr, som de er for dig og din familie.

Spooky Poochy Party Planlægning

Halloween er det perfekte tidspunkt til at være vært for en fest for pooch i dit liv. Fordi det er før den store julehandlen og ikke normalt som en familieferie, er mere tilbøjelige til at være i stand til at deltage i dit kæledyr pelsklædte venner.

Planlægning af en fest for din hund tager lige så meget, hvis ikke mere, tid end en almindelig fest. Efter alt, behøver hunde ikke danse eller blande og har normalt en masse Messier. Derfor er det godt at spørge dig selv disse spørgsmål, før vært for et kæledyr parti:

 • Er mit hus rummelig nok til at rumme store hunderacer?
 • Har jeg en måde at lukke områder i mit hjem?
 • Hvilken slags betingelse er min gulv i, og skal jeg ligeglad med, om det bliver ridset eller rippet?
 • Kan jeg være vært for partiet udendørs?
 • Hvordan vil hundene reagerer på hinanden?
 • Hvilken slags ekstra hjælp, vil jeg styre hundene?

Når du har besvaret alle disse spørgsmål til din egen tilfredshed, kan du begynde at planlægge festen. Din spooky Poochy part får brug invitationer, dekorationer, spil og mad. Gør disse elementer specifikke for hunde aspekt af partiet, og det vil være en succes.

Smide en Canine Halloween Party

At kaste partiet, bør du overveje mange af de samme ting, som du gør, når du planlægger en almindelig fest. Tænk over hvor mange "gæster", du ønsker at invitere, hvor de vil tilbringe det meste af tiden, og om de får sammen. Indbydende hunde med socialisering problemer kan ikke være bedst for store partier; bør du vælge at invitere hunde med personlighed særheder, skal du sørge for deres ejere planlægger at bo med dem.

Hovedelementerne i at smide en uhyggelig Poochy parti er relativt det samme som et menneske fest. Du bør overveje at prøve at temaet partiet omkring din hale-logrer gæster.

Invitationer

Brug invitationer, der angiver en doggy føler til festen. Køb fortrykte Halloween-kort featuring hunde, og at er tomme indeni, så du kan udfylde oplysningerne part. Sørg for at medtage, om kostumer er forventet, om ejere opfordres til at blive, og at en snor skal efterlades med hver hund. Du kan også lave dine egne invitationer. Enten skære lange knogler ud af byggeri papir eller oprette et kort på din computer for mailing. Sørg for at tage fat på kort til hundens navn, "i pleje af" ejerens navn og adresse.

Dekorationer

Vær sikker på at dekorere området part. Ideer til hund-venlige indretning omfatter:

 • Udlægning et stort ark i orange eller sort under området spiseforstyrrelser egner sig til Halloween ånd og gør det nemt at oprydning.
 • Hang Halloween dekorationer fra loftet højt nok til, at hunde ikke kan hoppe op og nå dem. Balloner er bedst undgås, da de kan udgøre en kvælningsfare, hvis poppet.
 • Bring i dit kæledyrs hundehus. Dekorere det til at ligne en hjemsøgt palæ.
 • Opret hund gravstene ud af pap og sted langs væggene. Der fyldes op sjove epitafier for hver gæst og skrive dem på gravstenen som en part favor at tage hjem.

Spil

Canine Halloween Party

Vis off kostumer i et kæledyr parade!

Canine partyspil kan få temmelig kompliceret, men du skal have et par ting planlagt. For at minimere enhver kampene, er det bedst at holde hunde travlt med aktiviteter og spil.

 • Har flere legetøj til rådighed, ligesom tygge legetøj og squeakers, til indendørs leg.
 • Hvis hundene begynde at få rastløs, tage dem udenfor at løbe rundt i baghaven. Har hulahopringe, bolde og frisbees til rådighed for dyrene at blive optaget.
 • En hurtig løbetur rundt om blokken kan hjælpe brænde fra nogle energi og vise deres kostumer til kvarteret. En PET parade er altid sjovt!

Adskillelse af hunde i to grupper, såsom et sæt indendørs og et sæt udendørs, kan hjælpe med at holde hundene optaget og lettere at håndtere. Udpege flere hjælpere til at holde pooches sikker og glad.

Mad

Fodring af hunde ved din Halloween fest kan være den sværeste del. Køb billige, store plast skåle fra en dollar butik, fest levering butik eller kæledyr levering butik. Space dem ud på et ark i midten af ​​gulvet, eller på en picnic tabel udendørs. Hvis PET gæster er nære venner af dine, kan du være i stand til at have dem siddende på en tabel (afhængigt af personlighed). Fordi nogle hunde har følsomme maver eller kan være på en streng diæt, er det bedst ikke at fodre dem et "måltid". I stedet har en række godbidder til rådighed, som du kan sætte ind i deres skåle. Lav dine egne godbidder, ligesom jordnøddesmør lolly pops, for hvalpene at nyde.

Har vand skåle til rådighed i hele dit hjem og udenfor, og vise hunde, hvor de er, når de ankommer til festen.

Puppy Pointers til Halloween Party Succes

For at gøre din fest køre problemfrit, skal du sørge for at følge disse pejlemærker:

 • Bed om hjælp. Håndtering mere end fire eller fem hunde alene kan være svært for selv de bedste ejere af kæledyr. Bedre endnu, anmode om, at gæst hundeejere bo og har snacks for dem under festen.
 • Har et stort udbud af affaldssæk på hånden.
 • Hold ekstra snore ved døren.
 • Hvis du bemærker, at nogle af festdeltagerne ikke får sammen, holde dem adskilt.
 • Må ikke invitere hunde, du ikke kender godt, eller hvis personligheder er ikke egnet til gruppe spil.

Endelig er du ønsker at være sikker på at holde dit kamera klar til at fange de "pote-fect" øjeblikke i dit spooky Poochy hund Halloween fest.

Paw-Riffic parter

Fejre Halloween ferie med dine hunde venner. Med lidt ekstra planlægning, kan en part med hvalpe og hunde går lige så glat som en anden part. Din lodne venner er sikker på at have en pote-Riffic tid!