Canine Femte Nerve Infektion

Canine Femte Nerve Infektion
Sund hund tænder og tandkød

Spørgsmål Visitor om Canine Fifth Nerve Infektion

  • Jeg har en tre-årig shih Tzu, der startede savlende, kan ikke lukke munden, derfor ikke kan spise. Jeg har måttet lægge sin våde Science Diet i blenderen med vand, så han kan "drikke" hans middag. Den Vet sagde hans femte nerve i hans kranium er inficeret, og sagde, at det kan komme på, uden nogen kendt årsag, men for en anden $ 250,00, kan han sætte en ledning i hans kæbe, der kan hjælpe ham lukke munden. Har du nogensinde hørt om Slack Jaw sygdom hos hunde? Hvad er din mening om at sætte en ledning i hans kæbe? Han er ikke savlende så meget, som han var den første dag eller to, men han er sikker på ikke godt. De har også sat ham på Antirobe 75 mg og Prednison 5 mg.

~~ Cheryl

Ekspert Svar

Hej Cheryl,

Jeg er så ked af at høre om din Shih Tzu sygdom. Denne race er især kære mit hjerte.

Jeg er ikke en dyrlæge og har haft nogen personlig erfaring med en femte nerve infektion, men min opfattelse er, at det er en meget smertefuld tilstand, og det er tilbagevendende, med korte perioder med pause. Jeg tænker, at da denne betingelse er temmelig sjælden, din egen dyrlæge ikke har haft meget mulighed for at behandle denne betingelse før.

Hvis det var mit kæledyr, ville jeg holde ud at have hans kæbe kablede og fokusere på en løsning på den underliggende årsag til problemet. Prednison vil hjælpe med at kontrollere savlen på dette punkt. Som for Antirobe ifølge Pfizer, producenten af ​​Antirobe, denne medicin bør kun gives for 28 dage afbryde.

Det kunne være en fordel for dig at kontakte Veterinærskolen på Michigan State University, og viderebringe din hunds sygehistorie til dem. En masse af mine hundeudstilling venner har taget hunde der for intensiv behandling af andre betingelser, og har en masse tro på anlægget. Jeg er ikke sikker på, hvilken del af landet du bor i, men du kan prøve at rådføre sig med dem via e-mail eller telefon for at begynde, og de kan være i stand til at anbefale en top notch facilitet tættere på dit hjem.

I mellemtiden fortsætter fodre din hund, som du er, og forsøge at holde ham så behageligt som muligt.

Jeg tror helt ærligt, det ville være den bedste fremgangsmåde på dette punkt. Venligst holde kontakt, og lad os alle, hvordan tingene skrider frem.

Mine bedste ønsker ~~ Kelly