Canine evner ligge tæt op for Human Babies

Vi ved alle, at hunde overstiger de fleste dyr i intelligens, men hvor langt kan deres evner nå? Mennesker er interesseret nok i, at for at gennemføre forskning, og nogle af os kan få en overraskelse på kendsgerningerne, der kommer for dagens lys.

Canine evner ligge tæt op for Human Babies

En nylig undersøgelse, der leveres på det årlige møde i American Psychological Association trækker sammenligning mellem de udviklingsmæssige evner hjørnetænderne og de ​​2-årige menneskelige babyer.

Når de sættes til opgaven med at løse rumlige problemer - opdage skjulte godbidder - hunde opfører sig som småbørn. Deres evne til at læse og forstå et enkelt sprog også ligner 2-årige børn.

Som regel kan du stole på en hund at forstå op til 165 forskellige signaler - ord og fagter. Rapporter, at en behørigt uddannet og intelligent dyr dette tal kan gå op til 250 ord.

Grundlæggende matematiske færdigheder synes at komme indenfor hunde forståelse samt. Det blev fundet, at hunde kan tælle op til fem.

Bly forsker Stanley Coren har meget at sige om hundes sociale adfærd. "Det sociale liv i hunde er langt mere kompleks, meget mere som menneskelige teenagere på det tidspunkt, der er interesserede i, hvem der bevæger sig op i pakken, og som sover med hvem og den slags."

Hunde 'følelsesliv også står sammenligning med 2-årige. Sådanne følelser som glæde, angst, vrede eller afsky, vi deler med vores bedste venner i dyreverdenen, men mere komplekse følelser, for eksempel, skyld, gå ud over dem.

Hunde øjenbevægelser under søvn fører til en konklusion om, at de kan opleve drømme.

Undersøgelsen peger på, at racen er en god indikator for smartness, Border Collier, tysk hyrder og pudler bliver klart mere begavet med intelligens i forhold til andre racer.

Stanley Coren ser også en stærk dokumentation for hunde, der kommer tæt på mennesker i deres evne til at manifestere "Fantastisk glimt af genialitet og kreativitet".