Candy Bar Fundraiser

Candy Bar Fundraiser
Hæv penge med slik!

Holding en candy bar fundraiser er en fantastisk måde at rejse penge til din skole eller organisation. Efter alt, er der ikke elsker slik barer?

Candy Bar Fundraiser Idéer

Slik barer er noget, som næsten alle nyder at spise. De er billige og en nem måde at rejse penge til din gruppe. De kan være et perfekt fundraiser da ikke meget arbejde er nødvendigt andet end at gå ud og sælge søjlerne.

Kom godt i gang

Når du har sat et mål for din candy bar fundraiser, at komme i gang er nemt. Først beslutte, hvilken type slik barer din gruppe ønsker at sælge. Du skal også nødt til at vælge en person til at føre tilsyn med fundraiser. Sørg vælge en person, der er ansvarlig og pålidelig. Denne person skal være organiseret som godt. Stolen personen bliver nødt til at bestille slik, indsamle penge og sikre den endelige frist overholdes.

Dernæst vil din gruppe behov for at fremme candy salg. Skilte kan trykkes og omdeles omkring skolen og i lokalsamfundet. Du kan selv ønsker at sætte en annonce i den lokale avis. Sørg for, at de forskellige klubber og grupper på din skole eller organisation er klar over fundraiser så godt. De kan være nyttige i at sælge slik og fremme fundraiser. Når du har foretaget candy salg kendte, er det tid at begynde at sælge dit produkt!

Fundraising Virksomheder

Der er flere virksomheder, der specialiserer sig i candy bar fundraising. De omfatter:

Hershey

Hershey er kendt for sit slik og har en stor program, der giver grupper til at holde en stor gevinst fra hvert salg. Virksomheden har flere muligheder at vælge imellem, såsom $ 2 Candy sortiment. Denne mulighed kommer i en 30-count bærer og omfatter 8 Reeses Peanut Butter Cups, 8 Hershey mælkechokolade med mandler, 8 Kit Kats og 6 Twizzlers. Hershey tilbyder endda et incitament til hver sælger: en gratis £ 5 mælkechokolade bar!

The Original One Dollar Bar

The One Dollar Bar er et unikt produkt, fordi det er ikke er tilgængelig i butikker eller automater. Det er kun som fundraiser. Overskud kan være så meget som 50 procent! One Dollar Bar fundraising programmer har forskellige pakker at vælge imellem, såsom:

  • Lige Packs er et populært valg, da du kan mikse og matche de varianter du ønsker at sælge. Du kan vælge fra Creamy Caramel, Brændt Almond, Crispy Rice, Tasty trøffel og Mint Chocolate.
  • Amerikas Variety kommer i en 52 stykke sort pakke med 14 Creamy Caramel barer, 12 Brændt Almond barer, 12 Crispy Rice barer, 8 Tasty Truffle barer og 6 Mint Chokoladebarer.
  • United We Stand leveres med 45 barer i følgende sorter: 14 Creamy Caramel barer, 11 Brændt Almond barer, 11 Crispy Rice barer og 9 Tasty Truffle barer.

Når du beslutter dig for hvad pakke du ønsker at sælge, kan du placere din ordre. Dette kan gøres ved at kalde 866-874-8383 eller online.

Candy Bar Selling Tips

Husk på følgende tip til en vellykket candy bar fundraiser salg:

  • Vær sikker på at identificere, hvem du sælger slik for. Hvis det er muligt, bære en trøje af jakke med din skole eller gruppens logo.
  • Må ikke gå alene, når de sælger. Medbring en ven eller et familiemedlem.
  • Hvis gå fra dør til dør, skal du ikke angive et hjem af en person, du ikke kender. Stå uden for døren for sikkerhed.
  • Må ikke bære store mængder af penge med dig. Kun bære en minimal mængde af kontanter på et tidspunkt.
  • Altid være venlig og høflig og sige tak, når nogen køber en candy bar fra dig.