Candle: Wedding Candles Tips

Gør dit eget bryllup Candle Omdrejningspunktet

For at spare nogle penge på dit bryllup dekorationer, her er en nem bryllup stearinlys centerpiece, at du kan gøre dig selv. Det vil se smukke og kan sættes sammen ganske hurtigt. Til dit bryllup stearinlys omdrejningspunktet skal du bruge: • Klare glasskåle • Flydende stearinlys • Real eller acetat rosenblade Fyld hver glasskål med vand og tilsæt de flydende stearinlys. Det er bedst at passe så mange af de flydende stearinlys i skålen som muligt (prøve mindst tre eller fire). Dine svævende stearinlys kan være hvid eller farverne fra dit bryllup eller samme farve som rosenblade. Næste, drys i rosenblade. Vær sikker på at også drys rosenblade på bordene omkring dit bryllup stearinlys omdrejningspunktet for det ekstra touch. Mens du kan bruge rigtige rosenblade, er mest sandsynligt billigere faux dem, og du behøver ikke at bekymre sig om dem visnende hele natten.

Unikke Wedding Candles

For dem, der ønsker noget andet i deres bryllup stearinlys Prøv "perfekte par" stearinlys. To lys i form af små pærer kan placeres i en klar plastkasse. Pynt kassen med organza bånd og vedhæfte et tag med dine navne og dato. Denne perfekte par er et meget populært valg på grund af den søde ordspil og originalitet i disse bryllup stearinlys. Holde i temaet cut fødevarer, prøv at give dine gæster chokolade duftende bryllup stearinlys i form af små chokolader. Disse små favoriserer kommer i en udvalgte række faux chokolade stearinlys og sidde i en lille, guldfarvet base. Disse bryllup stearinlys ville se perfekt placeret i små organza poser i dit bryllup farver. Hvis du har et hav side bryllup, ville ingen bryllup stearinlys være mere passende end miniature sea shell bryllup stearinlys. Tiny muslingeskaller har stearinlys hældes i dem og er komplet med en lille væge. Drys et par af disse på gæsternes borde og give hver gæst en lille fisker stil taske af disse til at tage hjem.

En ceremoni med brylluppet Unity Candle

Brylluppet enhed stearinlys ceremoni involverer tre stearinlys, to små stearinlys på hver side af en stor lys. Symbolikken i denne ceremoni omfatter to separate tændte stearinlys, som er livet for bruden og gommen. Fra hver stearinlys bruden og gommen tage flammen og sammen, tænde den midterste lys for at symbolisere sammenføjning af deres liv. Unity stearinlys er tilgængelige i et stort udvalg af stilarter, fra almindelig til meget omfattende. For dem, der elsker detaljer, prøv et sæt af enhed stearinlys med Calla Lilies eller Roses modelleret på overfladen. Disse stearinlys er normalt dyrere end de enklere dem, men tilføjer en smuk touch til brylluppet enhed candle ceremoni. Hvis dit bryllup er en tema bryllup kontrol for at se om et bryllup enhed stearinlys er tilgængelige i dit tema. For en strand tema bryllup bruge et bryllup enhed stearinlys med sølv stjerne fisk præget på dem. For et mere dekorativt stearinlys vælge en med et gitter perle design eller sarte blomster på overfladen. Disse bryllup unity stearinlys kan koste lidt mere, men vil være det værd for deres skønhed.

Asiatisk-tema bryllup favoriserer

Hvis du har en asiatisk-tema bryllup, du ønsker at have bryllup favoriserer, der er i tråd med temaet. For virkelig billige bryllup favoriserer vælge en lille gave, som et sæt af tre fyrfadslys eller et offerfund stearinlys, og pak dem i kinesisk stil stof. Bind bundtet med tynde, guldfarvet streng og en elegant tag. Til det ekstra touch, finde en faux jade perle og fastgør den til pakken. Hvis du vil have den samme type udseende, men ikke ønsker at have at gøre alt, indpakning, købe små, asiatiske-infused stof gaveæsker. Disse er meget elegant, og du kan passe alt fra slik, teblade eller te lys stearinlys indeni. For virkelig søde bryllup favoriserer, få mini kinesisk mad ud af huset kasser og fylde dem med hvad du vil. Disse kommer i et stort udvalg af farver, så du kan matche dine bryllup farver, hvis du ønsker. Afhængigt af hvor fancy du vil have din take-out bokse, kan du tilbringe så lidt som .50 cents per kasse, op til $ 2.50 hver for matteret bokse.

Potted Candle Favors

Hvis du leder efter billige og søde stearinlys favoriserer prøve at give dine gæster offerfund stearinlys plantet i miniature terrakotta potter. Mini terrakotta potter kan findes på ethvert fartøj butik og er billige. At personliggøre din potter få nogle håndværk maling og stencils. En stencil af et hjerte eller due ville være perfekt. Prøv at bruge en metallisk guld eller sølv maling og omhyggeligt stencil dit billede på potterne. Du vil også ønsker at sætte dine navne og bryllup dato på dine stearinlys favoriserer. Hvis du ikke har plads til at male disse på potterne, så prøv med en metallisk pen og fancy navneskilte, som du kan knytte til de favoriserer. At forsegle potter, du ønsker at sætte på et lag af klar akryl maling til at forsegle og beskytte dine stearinlys favoriserer. Nu finde offerfund stearinlys i hvid, der vil passe ind i terrakotta potter. De bedste dufte til lysene er enten vanille eller en let duft. Du kan yderligere dekorere stearinlys favoriserer med bånd eller tyl omkring mini gryder.

Bryllup Bell Candle Favors

For at lave dine egne bryllup klokke stearinlys favoriserer finde nogle offerfund stearinlys, måske i farverne på dit bryllup, og nogle små glas lysestager. Placer lysene i holderne og dækker åbningen af ​​holderen med hvide tyl. Nu binde tyl med bånd i bunden af ​​indehaverne. Når du slår disse hovedet de vil ligne bryllup klokker. Nu vedhæfte et bryllup tag med dine navne og bryllup dato til stearinlys favoriserer med bånd. Tags kan være enkle rektangel formet eller i fancy hjerter eller stjerne formet. Brug en metallisk pen i sølv eller guld at sætte på. Duften af ​​stearinlys kan bestemmes af den farve, du vælger. Prøve at vælge en farve, der svarer til en duft, der ville være egnet. For eksempel ville en lyserød lys med en duft af roser, ferskner eller grapefrugt være stor til sommer. Prøv at undgå dufte, som jul dufte om sommeren, som bare ikke vil passe til lejligheden. Hvis du er bekymret for farve og duft af dit lys favoriserer ikke arbejder med den lejlighed, holde sig til hvid eller off white stearinlys med en duft af vanille eller en let liljekonval duft.

En Potpourri Wedding Candle Centerpiece

Tilføj et stænk af farve til dit bryllup stearinlys centerpiece ved at kombinere et stearinlys og potpourri i din tabel centerpieces. Specifikt designede glascylindre kan købes, der vil holde potpourri i bunden af ​​beholderen og har en separat indsats, der sidder på toppen af ​​cylinderen og har en offerfund. Fås i et sæt af tre forskellige størrelser cylindre, vil disse bryllup stearinlys centerpieces tilføje en blød glød til dit bryllup tabeller og tilføje farve via potpourri. Vælg potpourri og stearinlys til at matche dit bryllup farver efter det perfekte tilføjet detalje. Hvis du vil have bryllup stearinlys centerpieces minus lysene kan du altid få vist et større glasskål og bare bruge potpourri inde. Vælg enten en farve for hele kernen i lag farver. Det er perfekt, hvis dit bryllup har to farver til sit tema eller du kan lag hvid med din ene bryllup farve, hvis du ønsker det.