Candle Wax pletfjerning

Candle Wax pletfjerning


Candle voks pletfjerning er temmelig enkel og grundlæggende. Overfladen stearinen spildes på vil bestemme, hvordan du behandler den.

Om Candle Wax pletfjerning

Problemet med stearin pletfjerning på tøj, tæpper og møbler er temmelig ligetil.

Vaskbare Stoffer

Som altid skal du sørge for at konsultere tøjmærke før vask en tøj element. Silke er muligvis nødvendigt specialiseret behandling på renseriet. For standard tøj, dog lad voks hærde og chip den af. Du kan endda sætte tøj element i en fryser eller køleskab for at gøre det hærde hurtigere.

Når du har tilhugget væk fra voks, satte tøj element mellem to stykker standard brunt papir (som almindeligt brunt papir købmand sække). Brug en jern indstillet på varm (aldrig varmt) og flytte det langsomt og let over de ramte områder på brunt papir.

Det kan være nødvendigt at udskifte den brune papir som du fjerner voks, men når alt vokset er fjernet, kan du enten behandle det berørte område med renseri opløsningsmiddel eller bare vaske i varmeste vand tøjet kan tage.

Det er vigtigt at huske, at varme smelter voks og vil bidrage til at fjerne eventuelt resterende rester, især med standard vaskemidler, der holder fedt fra indstillingen.

Specialized Stoffer

For kun kemisk rensning tekstiler, vil du ønsker at chip off alt vokset, men så tager det renseriet for eventuelle andre foranstaltninger. Vær forsigtig med regelmæssig voks farvning på alle stoftyper, fordi behandlingen med tiden kan falme varen.

Candle Wax på tæpper eller møbler

Du kan bruge isterninger til at fremskynde voks hærdningsprocessen på gulvtæppet og møbler, så chip størstedelen af ​​voks fra. Når du har gjort dette, skal du placere en ren, hvid klud over det berørte område og bruge en varm jern for at fjerne resten af ​​voks fra gulvtæppet eller møbler. Udskift kluden regelmæssigt, indtil det hele er væk.

Hvis der er noget tilbage af pletten, bruge en mild hårshampoo til at rense det berørte område. Det kan nedbryde fedtet voks, så kan du skylle det med vand og renser op let.

Håndtag med Care

Mens de fleste voks pletter er nemme at fjerne, kan nogle stoffer være vanskeligere end andre. Det centrale er tålmodighed. Når belysning stearinlys, skal du sørge for at sætte en drypbakke under det at fange omstrejfende voks, der falder for at undgå voks skader i første omgang. Voks på hårde overflader som fliser eller træ overflader skal skrælles forsigtigt op, så skrubbes med en blid klud indtil voksen er fjernet.

Ubehandlet træ kan plette med enhver frugtfarve bruges i lysene, så har en forsigtig med stearin i et område, der har ubehandlede eller ubeskyttede overflader. Stearinlys bør kun oplyst af voksne og aldrig efterlades alene i et rum uden opsyn. Candle brænder bidrager til brandsikkerhed, men kan stadig medføre spildt voks.Lær mere om stearinlys, stearinlys gør og endda udsmykning med stearinlys fra elske at vide Candles.