Candle Making Materiale

Candle Making Materiale
Lav din egen unikke stearinlys

Stearinlys er rigtig sjovt at lave, og et par stearinlys gør materialer og forsyninger er alt, der kræves for at starte denne fornøjelig håndværk.

Lys er en af ​​de mest traditionelle former for lys. Gennem historien har stearinlys blevet brugt af folk i forskellige lande for at bringe lys ind i hjemmet. I dag er brugen af ​​stearinlys er mere til dekorative formål. Dog kan ingen benægte den vidunderlige atmosfæriske lys, en velplaceret stearinlys kan generere.

Traditionelt stearinlys blev fremstillet ud fra en voks eller olie, med en væge lavet af snor eller noget lignende. Folk ville have brugt, hvad der nogensinde materialer, de havde på hånden eller var almindelige i deres land. I dag har håndværket i levende lys resulteret i mange nye og innovative materialer blive indført. Det betyder, at stearinlys beslutningstagere er i stand til at skabe vidunderlige kunstværker i forskellige farver, med forskellige dufte og i usædvanlige og storslåede former. Uanset om du ønsker at gøre bøn stearinlys, flydende stearinlys eller en række andre typer eller stilarter stearinlys, der er helt sikkert en bred vifte af muligheder.

Basic Lysfremstilling Materials

De grundlæggende materialer, der er nødvendige for at gøre stearinlys er voks, væger, farve og duft, og forme eller beholdere.

Voks

På et tidspunkt, var de fleste stearinlys lavet af bivoks. Bivoks har en vidunderlig og karakteristisk lugt og er relativt let at bruge. Det gør fantastiske rustikke udseende stearinlys samt mere sofistikeret design. Andre candle gør stoffer rådighed omfatter:

  • Paraffin: Dette er den mest almindelige type af voks anvendes i lys dag. Det kan købes ved blok eller i tabletform. Paraffin kan være svært og egnet til bloklys eller som en blødere voks, som anvendes i container stearinlys. Paraffin er let at opvarme og giver en god ensartet resultat.
  • Gel: Gel er meget populært for at gøre stearinlys. Gelen blot smeltes og derefter tilsættes farve og duft. Det gennemskinnelige natur gel betyder, at en hel række af genstande kan indstilles inden for lys. Det giver en anden dimension til stearinlys. Hav scener ved hjælp af skaller er særdeles populære. Mange gratis gel candle gør guider kan findes, som vil hjælpe, når du foretager disse stearinlys.
  • Vegetabilsk voks: Vegetabilsk voks såsom soja bliver mere bredt tilgængelige og er en god "veganer" alternativ til andre vokser. Denne voks sælges typisk i korn, der er smeltet og hældt i forme. Denne voks er relativt let at bruge og har nogle interessante egenskaber.

Wicks

Bogstaveligt talt i hjertet af stearinlys, vægen er, hvad der forårsager lys til at brænde. Mens en væge kan synes at være et simpelt stykke snor i midten af ​​stearinlys, er meget forskning gået på i udviklingen af ​​'ny generation' væger. Disse væger har særlige karakteristika, der gør afbrænding af et stearinlys flere consistent.Wicks kan købes enten i lange længder til skæring til den ønskede størrelse senere, eller i snittede størrelser. Nogle væger kommer pre voksbehandlet som giver dem lidt mere krop til at stå op i en form. Forskåret væger findes normalt i et par standard størrelser - 3 tommer, 6 tommer og 12 tommer. Men disse kan let skæres til, hvis nødvendigt.

Farve og Fragrance

En af glæderne ved at gøre stearinlys er at tilpasse en grundlæggende lys ved at tilføje farve og duft. Det er muligt at købe specialudviklede farver og dufte fra candle materialer til butikker. Disse vil være blevet udviklet til at modstå de varme brændende temperaturer et stearinlys.

Forme eller containere

Et par grundlæggende forme eller beholdere skal gøre store stearinlys. Forme kan findes, der er blevet udviklet til lys, og disse er tilgængelige i en lang række størrelser og former. Containere er nødvendige for at gøre container stearinlys. Disse kan købes og det er også muligt at genanvende beholdere fra brugte beholdere stearinlys.

Andet vigtigt udstyr

Der er et par stykker af vigtigt udstyr, der kræves for at gøre stearinlys. Den vigtigste af disse er en smeltedigel til at opvarme og smelte voks. Det er muligt at anvende elementer af gamle køkken udstyr såsom et forbud marie. Dog vil formål bygget udstyr med til at sikre ensartede resultater.

Mange stearinlys levering butikker vil være i stand til at tilbyde gode råd til begyndere til de bedste materialer og udstyr til at starte med at sikre en sikker lysestøberi. Der er også mange store gratis online stearinlys opskrifter og projekter til at hjælpe give nogle ekstra inspiration!