Candle Making Fundraiser

Candle Making Fundraiser
Hånd dyppet teknikker er unikke fundraiser demonstrationer.

Et lys gør fundraiser er en underholdende alternativ til salg cookies eller hosting bilvask.

Indledende Organization

Skolefritidsordninger, ligesom atletiske boostere og bands, er ofte behov for midler til at betale for rejser og udstyr. Lokale organisationer, som kirker eller dyreinternater, er også ofte trængte til kontanter. Selv selskaber eller for-profit-grupper kan være vært for en fundraiser for en velgørende sag. Hvis du er indstillet til at organisere din gruppes fundraising aktiviteter, overveje candle gør som en måde at skaffe pengene.

Kom godt i gang organisere din fundraiser ved at måle interesse. Jo flere mennesker, der er interesseret, jo lettere vil det være at sprede arbejdet omkring. Opdel folk i grupper, der vil fokusere på ét aspekt af fundraiser:

 • Forsyninger: En gruppe helliget opnå donationer af stearinlys gør leverancer at skære ned initialomkostninger. Jo flere donationer, skal mindre din gruppe betale ud af lommen og mere din fundraiser vil gøre. Vær sikker på at medtage alle donorer navne på flyers og sende dem en tak kort bagefter.
 • Reklame: Denne gruppe vil gøre flyers og plakater. De kan også fremme fundraiser ved deres andre aktiviteter eller blive interviewet i den lokale avis eller på den nærmeste radiostation at få folk interesserede.
 • Demonstrationer: Nogen der har sin egen candle gør forretning kan rekrutteres til at undervise workshops og klasser som en del af fundraiser.

Diskuter som en gruppe præcis den type candle gør fundraiser, du ønsker at holde. Vil du være vært for en workshop for børn eller voksne? Kan du være vært for en demonstration i stedet for en fuld workshop? Ville en række klasser på forskellige typer af stearinlys gør teknikker være mere rentabelt for din gruppe? Hvor kan du holde demonstrationerne? Brainstorm dine ideer som en gruppe og gennemføre de bedste ideer.

Regne din fortjeneste

Da dette er en fundraiser, er det vigtigt, at du tjener penge på venture. Din fortjeneste vil være det beløb, du hæver, minus udgifter som:

 • Candle materialer til
 • Udlejning plads til demonstration
 • Honorar til enhver lærere
 • Trykning forsyninger til billetter eller opskrifter
 • Diverse udgifter i forbindelse med tilrettelæggelse af begivenheden

Candle gør workshops og demonstrationer kan prissættes på to måder. Du kan oplade en optagelse pris, som garanterer et bestemt beløb for fortjeneste pr billet. Eller, kan du bede om frie viljes donationer. Hver har fordele og ulemper.

Adgang

Teknisk set enhver optagelse afgift er faktisk en donation til gruppen, det er bare, at din gruppe tyder det beløb til at give. For denne type fundraiser, skal du finde ud af din gruppes mål. Indstil billetprisen lav nok for folk at være interesseret nok til at købe dem, men ikke så lav, du ikke opnå en fortjeneste.

Succesen med denne fundraiser høj grad afhænger af forsalg af billetter. Det er perfekt til en-dags workshops og klasser, hvor du skal give materialer til hver person, der tilmeldt. Indstil minimum billetsalget mål for hver klub medlem for at nå dit mål.

Donationer

En fundraiser, som beder om frie viljes donationer er en, der er stærkt afhængig af venlighed af venner, familie og fremmede. Ved ikke at fastsætte en pris, vil du finde mange generøse velgørere. Men du risikerer ikke engang at gøre dine udgifter back-endsige et overskud at bruge i forbindelse med din gruppes mål. Demonstrationer afholdt i messer, håndværk viser og karnevaler egner sig perfekt til frie viljes donationer. Disse demoer normalt vare alt fra 15 til 30 minutter, og personen på forsiden af ​​området kun har behov leverancer for sig selv, ikke alle ser. Har dåser eller folk på bagsiden af ​​området rådighed til at tage donationer. Uddel flyers og information om den organisation eller velgørenhed, du hæve penge til at tilskynde folk til at donere.

Candle Making Fundraiser Idéer

Succesen med din candle gør fundraiser afhænger af en masse faktorer, fra renter til at levere omkostninger og doneret midler. Brug disse ideer til at hjælpe med at gøre din fundraiser en succes:

 • Vært en børns værksted, der lærer børn om at gøre Crayola stearinlys.
 • Gør din candle gør demo afspejler din organisation. For eksempel kan en kirke gruppe demonstrere hvordan man laver en bøn stearinlys mens et dyr rettigheder gruppe kunne gøre kæledyr hukommelse stearinlys.
 • Demonstrere hvordan man skaber lys fremstillet af usædvanlige materialer, såsom sand eller bivoks.
 • Workshops i løbet af ferie måneder kan lære eleverne, hvordan at gøre ferie stearinlys håndværk.
 • Viser forskellige candle gør teknikker, såsom koloniale lysestøberi, kan tilføje interesse for et stearinlys fundraiser.
 • Tilføj en hjemmelavet stearinlys etiket eventuelle stearinlys, som folk tager hjem med din gruppe navn og kontaktoplysninger.