Candle: Candle Tilbehør Tips

Lysestager: Størrelse og type Does Matter

Nogle vil måske mene, at enhver beholder vil arbejde for nogen form for lys, men det er ikke sandt. At sikre din lysestager er designet ordentligt og passer dine lys er vigtigt for længere brændende tider og stearinlys sikkerhed. Når du vælger lysestager er det bedst at vælge dem, der er lavet specielt til dette formål. Sørg for at dine lysestager er robuste og vil ikke vælte. Sørg også for at lysestager er store nok til at indeholde ethvert smeltende voks fra stearinlys. Husk, offerfund stearinlys flydende helt så blot at placere lysene på en flad overflade vil resultere i varm voks kører overalt. For at sikre, at dine stearinlys vare så længe som muligt, så sørg stearinlysholderen er en pasform. Votives skal brændes i stearinlys holdere, der er kun lidt større end lyset. Hvis stearinlysholderen er for stor Votive vil sprede sig i en "pandekage" effekt, når smeltning og de fleste af jer lys vil være spildt.

Bruger den rigtige Candle virkemidler: Wick Gendannelse Værktøj

Enhver, der har haft deres stearinlys væge begravet i hærdet voks ved, hvor frustrerende det kan være at forsøge at grave det ud igen. Brug de rigtige stearinlys værktøjer betyder, at du kan gemme vægen og vil ikke nødt til at smide ud, at stearinlys. Ved hjælp af en væge genoprette værktøj, kan du forsigtigt øse ud af voks omkring begravet væge. Gør dette omhyggeligt; gør en glat og ensartet mellemrum for voks til at samle ind, når lys lyser Værktøjet kan også anvendes til forsigtigt øse ud tændstikker eller andre fremmedlegemer, som kan sidde fast i stearinlys. Denne type stearinlys værktøjer vil forlænge dit lys s levetid og sikre, at det brænder ordentligt fra start til slut.

Få festlige med Dekorativ Lysestager

Den rigtige lysestager kan gøre en enkelt lys skiller sig ud og et stearinlys gruppering blevet en storslået centerpiece. Her er et par hurtige og nemme måder at vise dine stearinlys. Intet sætter stemningen ligesom levende lys på et mørkt gårdhave. For at gøre dine bloklys skiller sig ud prøve at bruge søjle orkan lysestager, der er blevet dækket i farvestrålende tekstiler. Vis disse farverige lysestager enten på bordet eller på forskellige steder på din terrasse eller dæk. Bare sørg for at bruge forholdsregler og holde flammerne væk fra brandfarlige. For en virkelig elegant touch prøve at have te lys stearinlys placeret i dekorative lanterne stil lysestager. Disse lanterner kan komme i mange forskellige størrelser og normalt har smukke udskæringer eller udsmykkede mønstre at fange øjet. Hæng dem fra metal Sheppards kroge i hele din græsplæne eller at tænde en sti.

De korrekte Candle værktøjer til jobbet: Snuff-ikke Blow

Når det drejer sig tid til at slukke dit lys mange mennesker har tendens til at blæse deres flammer. Dette er ikke den bedste praksis, som det kan sprøjte varmt, flydende voks, der kan forårsage forbrændinger, og det kan sætte dine væger off-center. Off-center væger kan være en alvorlig sikkerhedsrisiko. I bloklys en off-center væge kan forårsage den ene side af lys til at smelte helt ud over kanten af ​​stearinlys, spilde varm voks på møbler eller noget andet i nærheden. Glaskrukke stearinlys med off-centreret væger kan forårsage den ene side af glasset for at overophede og revne eller splintre. Den sikreste og nemmeste måde at slukke et stearinlys er at bruge stearinlys værktøjer kaldet snuffers. Candle snuffers ligner små klokker på enden af ​​en lang, tynd håndtag. Den "klokke" del drejes og kan enten placeres direkte ned i en dyb lysestage eller bøjet i en 90 graders vinkel for snuffing bloklys. Til snus en stearinlysflamme ordentligt, blidt sted "bell" del af Snuffer helt over flammen og kun på overfladen af ​​den smeltede voks. Hold Snuffer der for et par sekunder for at give flammen en chance for at brænde det sidste af sin oxygen og dø ud. Derefter forsigtigt løfte Snuffer, og pas på ikke at skubbe vægen off-center.

Valg The Perfect Wedding Candle tilbehør

Leder du efter en fantastisk bryllup stearinlys tilbehør? Prøv en indviklet kandelaber som en centerpiece. Med en bred vifte af stilarter at vælge imellem, kan du finde denne type bryllup stearinlys tilbehør til at holde koniske stearinlys, offerfund stearinlys eller søjle stearinlys. Når af disse ville se fantastisk på enten hoved bordet eller med gæstebog. Hvis du planlægger at have en enkelt lys søjle som en enhed stearinlys være sikker på at vælge den rigtige bryllup stearinlys tilbehør for at indstille det. Et hævet stearinlys søjle holder i enten guld eller sølv vil se meget bedre end en søjle sidder på et bord af sig selv. For enhed stearinlys sæt, hvor der er et lys søjle flankeret af to koniske stearinlys, det perfekte bryllup stearinlys tilbehør er en lysestage, der besidder alle tre stearinlys sammen i én enhed.