Cancer Prevention Diet

Cancer Prevention Diet


Ifølge en rapport med titlen "Fødevarer, ernæring og forebyggelse af kræft: et globalt perspektiv" udgivet af American Cancer Society, så meget som 30 til 40 procent af alle kræfttilfælde er forbundet med kost valg. Samfundets kostråd lægger stor vægt på en øget kost af grøntsager, frugter, bælgfrugter og korn-baserede fødevarer. En forebyggelse af kræft kost fokuserer på sund kost og undgår fødevarer med højt indhold af kalorier og fedt. Spise en sund kost byder på masser af langsigtede fordele.

Enkle retningslinjer

Retningslinjer for sund kost, der fokuserer på forebyggelse af kræft er enkle at forstå og følge.

 • Reducer fødevarer med højt indhold af fedt. -Den Cellestruktur fødevarer med højt fedtindhold spiller en vigtig rolle i dannelsen og udviklingen af kræftceller. Fat celler kan let deles og bidrage til en høj frekvens af hvad der er kendt som frie radikaler. Disse frie radikaler er faktisk molekylære fragmenter, der kan beskadige en celles DNA makeup, muligvis forårsage en mutation, der resulterer i kræftceller. Det er derfor, det er så vigtigt at begrænse mættet fedt og transfedt i din kost til ikke mere end 30 procent.
 • Reducer kødforbruget. Dette er især vigtigt i forhold til kød med højt fedtindhold. Når du gør tilberede kød, gøre det ved bagning, krybskytteri, eller bagende. Vælg sunde kød, som kalkun, kylling og fisk i modsætning til rødt kød. Begræns dit kød til kun en tredjedel eller mindre af de fødevarer, du placerer på din tallerken, og i stedet fylde op på frugt og grøntsager.
 • Undgå kræftfremkaldende stoffer, som er kræftfremkaldende stoffer Disse kræftfremkaldende stoffer kan findes i følgende:. Mugne fødevarer, konserverede eller tørrede kød, fødevarer kogte i stærkt opvarmede olier og røget fødevarer.
 • Battle frie radikaler med næringsstoffer. Du kan nogle gange vende farlige virkninger af frie radikaler ved at fylde op på fødevarer fulde af næringsstoffer eller antioxidanter. Vitamin A, B, C, D og E, samt folinsyre, calcium, selen, zink og beta-caroten kan findes i frugt og grøntsager.
 • Se opbevaring af fødevarer. Vær opmærksom på, hvordan du opbevare mad, hvad enten det er ubehandlede eller madrester. Lad ikke letfordærvelige fødevarer uden at være kølet i mere end to timer ved temperaturer mellem 40 og 90 grader F. eller i 1 time i temperaturer 90 grader eller derover i henhold til Fødevaresikkerhed og Inspection Service.
 • Begræns alkoholholdige drikkevarer og cigaretter. Selv om det allerede er bevist, at cigaretrygning og alkohol er relateret til kræft, dem der kombinerer alkohol med rygning, har en endnu større risiko for at udvikle kræft.
 • Tal med din læge om at starte en vitamin regime. Kosttilskud og vitaminer kan også hjælpe dig med at opretholde en sund kost, og kan være et nødvendigt supplement til en forebyggelse af kræft kost. Selv hvis du spiser en sund kost, kan din aktive livsstil diktere et behov for yderligere vitaminer og mineraler.
 • Sænk dit saltforbrug. Må ikke automatisk grab, at salt shaker. Dit saltindtag bør kun være 6 gram eller mindre hver dag. Husk, at nogle fødevarer allerede saltet, og du bør tage det i betragtning, når du forsøger at finde dine gram natrium per dag.

Cancer Prevention kostplan

En forebyggelse af kræft kost bør bestå af følgende:

 • Spis fem portioner eller mere frugt og grønt hver dag.
 • Vælg fødevarer fra andre vegetabilske kilder. Disse kan omfatte hele korn brød, korn, ris og bælgfrugter.
 • Undgå fødevarer, der indeholder sukker og hvidt mel, såsom slik, kager, sodavand, osv
 • Spis fødevarer, der giver masser af fiber til din kost, herunder frugter som æbler, bananer, svesker og citrusfrugter; grøntsager som broccoli, gulerødder, tomater, Lima og kidneybønner, sortøjede ærter og linser; og fuldkorn, såsom nødder, byg og havreklid.
 • Forbruge sunde fedtstoffer, som kan findes i solsikke, raps, oliven, og sojabønner olier, og spinat og sennep greens.
 • Up din omega-3 fedtsyrer indtag ved at spise fisk og fiskeolier.

En kost rig på livet sunde fødevarer kan hjælpe dig med at forhindre risikoen for kræft.