Canadiske regering Federal Jobs

Canadiske regering Federal Jobs


Vidste du, at du kan søge om canadiske regering føderale job, hvis du har en canadisk arbejdstilladelse eller er en canadisk statsborger? Mange canadiere arbejder i føderale regering og mange amerikanske borgere, der bor tæt på grænsen pendler til og fra Canada til at arbejde i føderale job. Læs mere om betingelserne for disse typer af job og finde ud af, hvor at lede efter åbninger.

Krav

Den canadiske regering har positioner placeret i landet såvel som i udlandet muligheder, såsom job i udenlandske ambassader. Afhængigt af det job, du søger, enten du skal være en canadisk borger bor i landet eller bor i udlandet. Alternativt hvis du en ikke-canadisk statsborger, så du kan få en arbejdstilladelse, der giver dig mulighed for at arbejde i Canada. En arbejdstilladelse ikke tillader dig at arbejde i udlandet, men du kan anvende og få hyret til job i Canada.

Hvis du er tosproget, så du kan have en større chance for at blive hyret til en canadisk regering føderal job end nogen, der taler kun ét sprog. Det betyder ikke, du har brug for at tale fransk og engelsk udelukkende. Spansk, tysk og andre store sprog er et stort plus, især hvis du søger et job i udlandet. Husk på, at mange føderale agenturer i Canada kræver, at du tage og overvejende bestå et fremmedsprog skriftlig og mundtlig prøve. Hvis du er lidt rusten med din sekundære sprog, tid til at børste op er, før du sender din ansøgning samt mens ansøgningen bliver revideret.

Hvor finder canadiske regering Federal Jobs

Stikning med et par forskellige hjemmesider vil få dig alle de lister, du nogensinde har brug for at finde føderale job i Canada.

  • Emplois Jobs - Dette websted tilbyder en omfattende liste over job, præsenteres på både engelsk og fransk. Søgefeltet er simpelthen: Skriv en stillingsbetegnelse eller position og gøre en hurtig søgning. Hvis her er et bestemt sted, du ønsker at arbejde i, og vælg derefter det område. Forlader placering alene vil netto dig et større udvalg af arbejdspladser, men hvis du har brug for at bo lokale, så find det område tættest på dig. Nederst placeringen menuen er "International", hvis du ønsker at arbejde ud af landet. Hvis du stadig er i skole, søge job under studerende eller postgraduat faner.
  • Govjobs.ca - Det er det sted, hvor de officielle lister over offentlige arbejdspladser i Canada er udstationeret. Det første, du vil se på denne nemme at navigere site er det afsnit, der giver dig råd om at anvende og tager testene. Nedenunder det er hvor du vil finde jobannoncer. Der er ikke en praktisk søgefelt, men hvis du kender det sted, du ønsker, så kan du gennemse jobannoncer i denne region. Hvis du ønsker at arbejde i en særlig afdeling af den canadiske føderale regering, så kan du bladre i listen og vælg den pågældende afdeling. For flere lokale arbejdspladser, kan du gennemse jobannoncer min kommune eller by. Nederst på siden er der en lille boks, der viser de nyeste indlæg af jobåbninger.
  • PSE-NET - Dette er den officielle hjemmeside for den offentlige administration Medarbejdere Network of Canada. Du skal blot søge efter region eller gøre et forskud jobsøgning efter titel eller job position. Sitet fungerer på samme måde som de fleste job sites, men har detaljerede oplysninger om den offentlige tjeneste tests og har en god opslagstavle med jobsøgende og dem, der skrive nye jobåbninger, før de selv ramt hjemmesiden.

Det samme overalt

Uanset om du søger et job i USA, Canada, Mexico eller andre steder i verden, så sørg for dit CV er up-to-date, du er fortrolig med jobbet stilling og beskrivelse af dine pligter og du ved om agenturet eller afdeling, du søger til. Hvis du synes at være uvidende, når du interviewe, kan det have en negativ indflydelse på dine chancer for at blive valgt.