Canadisk Fjernundervisning: Valg af fjernundervisning School Tips

Akkreditering af canadiske Online College Diplomer

Hvis du ikke finder, at din online-college i Canada er akkrediteret af disse tre agenturer, så fortvivl ikke. Akkrediteringen kan være gennem et andet bureau. Andre licensagenturerne kan også være involveret i akkreditering af en individuel online college i Canada. Spørg college rådgivere for nærmere oplysninger om deres akkreditering.

Valg Distance og Open Learning Grader

Hvis Canadian Open Learning ikke passer din livsstil, kan du overveje at vælge en canadisk fjernundervisning grad. Dette betyder:

  • Du kan være i stand til at gøre alle eller nogle af din uddannelse hjemme via internettet
  • Du kan være nødt til at deltage i nogle campus klasser for grad krav
  • Klasser kan holdes på et satellit placering
  • Indskrivning og slutdato for kurser normalt matcher de on-campus datoer

Valg af online universitet

Hvis du ønsker at deltage i et online-universitet, og har kontrolleret med den canadiske Virtual University, bør du vide, at du kan tage kurser på en række institutioner for din online-undervisning i Canada. Studerende indskrevet gennem den canadiske Virtual University er ikke begrænset til at tage kurser fra blot én institution. Du vil dog nødt til at anvende individuelt til det enkelte universitet, du ønsker at studere fra.

Valg Distance og Open Learning Grader

Der er nogle vigtige forskelle mellem canadiske afstand grader og åben læring grader. Nedenstående oplysninger dækker detaljerne i en canadisk Open Learning grad.

At vælge en canadisk Open Learning grad betyder:

  • Du kan normalt udfylde en grad fra overalt i verden.
  • En åben grad kan gøres helt online.
  • Du kan begynde og fuldføre dine kurser når som helst, uanset dato semester.
  • Åbne Learning grader kan være afsluttet hurtigere på grund af året rundt tilgængelighed.

Vurdering dine uddannelsesmæssige behov og tid tilgængelighed vil hjælpe dig med at beslutte, om en distance eller open learning grad er rigtigt for dig.

Valg af online universitet

For studerende, der har besluttet på et online-universitet i Canada, det bedste sted at starte er den canadiske virtuelle universitet.
Består af 12 universiteter og professionshøjskoler i hele Canada, den canadiske Virtual University tilbyder afstand og åbne grader i de fleste discipliner.

Uddannelse Gennem Canadian fjernundervisning Colleges

Canadiske gymnasier give de studerende job-klar færdigheder. Eksamensbeviser fra en canadisk kollegium udstyre de studerende med særlige kompetencer til specifikke karriere.
Canadiske fjernundervisning gymnasier er private institutioner, der tilbyder de studerende med eksamensbeviser for entry til mid-level beskæftigelse.